Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Csiga-biga :)
2005-05-04 17:221.
Létrehozva: 2005. május 4. 17:22
Sziasztok kedves idelátogatók! :)
Sokan hülyének néznek mikor közlöm hogy csigákat is tartok itthon... Kedvencként vagy mifene. :)) Szerintem vannak ugyanolyan édesek mint egy kis höri, vagy egy halacska vagy bármi!!
Ők afrikai achát csigák és 2 és fél éve laknak nálam. :) Én nevelgettem őket fel és rengeteg utódjukat is elosztogattam már. :))
Rengeteget szaporodnak, ezért már külön vannak zárva de most is nagyon sok kiscsigám van.
A topik indításának célja pedig: hátha találok még ilyen "hülye" embereket akik tartanak otthon ilyen csigukat illetve akinek még nincs.. hát ezen segíthetünk. :))))
Már ajánlgattam a fórumon de nem sok önként jelentkező volt a csigucákra.. sokszáz kiscsiga gazdit keres, aki gondolja... szívesen adom "használati utasítással" együtt. :))
Ha valakit érdekelnek szívesen mesélek róluk, képeket a bemoldalamon találtok! :)
köszönöm hogy benéztetek! :)
Evike...
Sokan hülyének néznek mikor közlöm hogy csigákat is tartok itthon... Kedvencként vagy mifene. :)) Szerintem vannak ugyanolyan édesek mint egy kis höri, vagy egy halacska vagy bármi!!
Ők afrikai achát csigák és 2 és fél éve laknak nálam. :) Én nevelgettem őket fel és rengeteg utódjukat is elosztogattam már. :))
Rengeteget szaporodnak, ezért már külön vannak zárva de most is nagyon sok kiscsigám van.
A topik indításának célja pedig: hátha találok még ilyen "hülye" embereket akik tartanak otthon ilyen csigukat illetve akinek még nincs.. hát ezen segíthetünk. :))))
Már ajánlgattam a fórumon de nem sok önként jelentkező volt a csigucákra.. sokszáz kiscsiga gazdit keres, aki gondolja... szívesen adom "használati utasítással" együtt. :))
Ha valakit érdekelnek szívesen mesélek róluk, képeket a bemoldalamon találtok! :)
köszönöm hogy benéztetek! :)
Evike...
Tenyleg, az elobb nem lattam.
vagy fekszenek.
vagy mittudomén, mit csinál egy ilyen csiga.
van is kép róla.
nem! és más se eheti meg a csigáimat! :)
És már nem is fogok csigát enni soha. . . . . (még nem is ettem. . )
Végülis csak olyanok mint a halacskák. . "Néznivalók". :)))
nyugodtan kérdezz, én is ezt tettem mikor kaptam őket. :)) hogy: "mi a fene?" :))) de nem tudtak rá sokat mondani. . . :)))))
A Cipő nevű cica gyönyörű, üdvözlöm a barátnődet:DDD
Meg a többi is cccccccuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkker:D
csak nem tudom, mit kezdenék egy csigával. . . néha kiengeded őket sétálni, meg ilyenek?
bocs, de te vagy az első "ismerős" aki ilyeneket tart otthon, muszáj hülyéket kérdeznem. . .
De a nyuszid nagyon aranyos :)
hernyócska, tök jó. . . :))
hogomolya köszönöm szépen, imádom őket! :)
Missz köszi, nem szeretnél egyet?? :)))
Borcsaboci: nem! nem olyan nyálasak!! azt mondják nem nyálasak annyira mint a többi csigusz. . . De nem muszály őket megfogni. . :)))
uncsi? hát lehet hogy van akinek jobban bejön egy cica akit simizni lehet meg játszani vele. . Nekem van ez is az is. . és mind "bejön". :))
jucóka: köszi, én is így gondolom. :) Hát a képeken szerintem látszk a kezemben. . . Amúgy 10-12 cm nagyságú a házikójuk. . szóval szép nagyok! :)
Miért lennél hülye? Szerintem nincs különbség a hal-, csiga-, béka-, gőte és sorolhatnám még tartása között.
Mekkorák nagyságra?
nem nyálkásak nagyon?
mit tudsz csinálni velük?
nekem teknőcöm van, de már az is elég uncsi. . .
:)