Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Grill-mit?
2005-06-24 14:501.
Torolt_felhasznalo_384587
Létrehozva: 2005. június 24. 14:50
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan grill ételeket, amiket gyorsan, egyszerűen el lehet készíteni, nem macerásak, egyszerűen lehet tálalni?
husi, kolbászok, virslik, oké
grill ételekhez mit lehet "köretként" kínálni?
kenyér, grilles krumpli oké
köszi!!!!!
Tudnátok ajánlani olyan grill ételeket, amiket gyorsan, egyszerűen el lehet készíteni, nem macerásak, egyszerűen lehet tálalni?
husi, kolbászok, virslik, oké
grill ételekhez mit lehet "köretként" kínálni?
kenyér, grilles krumpli oké
köszi!!!!!
Mosd meg, csomagold alufóliába (ne hámozd meg!), és dobd be a tűzbe! (Teheted grillrácsra is. ) Nagyon finom :)
(Hú, de éhes kezdek lenni . . . :))
Legyen köret is: krumpli, azt sajna nem jó grillezni, vagy tepsiben, vagy olajban tudod megsütni, vagy fűszersóval, fóliában a hamuba (ez is megéri)
Kedden voltunk egy medenés partin ahol volt grillkaja. Tarja és pulykamell, meg grillezett zöldségek. A tarja nagyon malac ízű volt (nyilván nem véletlen, de nem nagyon bírom az illatát) a pulyka fini volt, és a zöldségek!!!!. . . . először azt hittem rossz lesz mert alapból nem rajongok a zöldségekért, de ez nagyon jó volt.
Valami fűszerezés volt rajta olyan mint a húson, száraz fűszer nem pác, és úgy volt megsütve. Kígyóuborka, padlizsán, paprika, gomba. . . isteni szerintem vasárnap olyat csinálunk otthon :)))
Csak ne a mostanában közkedvelt zöldalmából készítsd, mert abból valami ehetetlen vacak lesz.
Rólad tudom, hogy édesszájú vagy ;) Ez nem is volt kérdéses :))
Már féltem, hogy itt senki sem kedveli az édességet :))
Alma, magház kivájva, bele kandis cukor, barnacukor meg fahéj, az egész becsomagolva alufóliába, be a tábortűzbe, vagy rá a grillrácsra, és amikor már nyálcsorgató az illata - kész :)
HAGYMA!!! nagyon fini!!!
próbáld ki, hogy a kenyeret megkened kicsit olajjal (vagy akár fűszeressel is) és azt is "meggrillezed", nagyon finom pirítós lesz!!!
a csirke nagyon hamar kész van. . . akármije: szárny, combja
sertésre vigyázz, mert kiszáradhat. . .
zöldségek?? Padlizsán, cukkini, banán, gomba, sajt. . .
Mi az idén a rablóhúsra szoktunk rá /pulykából vagy csirke combból/, paradicsomot, kolbász karikákat, gombát, valami füstölt husi darabokat szoktunk felhúzgálni és francia salival esszük.
Eddig még mindenkinek ízlett.