Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Van honlapunk www.homedecor.hu Jelenleg még csak kiállítások anyagai vannak fennt, de mihelyt fotózunk lesznek magánlakások is.
Szia!
Nincs esetleg weboldalatok, ahol meg lehet nézni az eddigi munkákat?
Raflezia fogalmazta meg jól, amitől tartanék: hiába lenne hasonló a kivitelezés az általam elképzethez, de mégsem pont olyan.
Lehet, hogy igazad van, még nem próbáltam.
Szia!
Én fogadnék nagyon szívesen, ha nem lenne drága. Persze ez relatív, kinek mi a drága. Amúgy azt tudom, h nem fejetlenül terveznek, hanem bizony a család mindennapjaira kíváncsiak előszőr, ami kicsit furán érintheti a megrendelőt, de ahhjoz h megfelelő környezetet alakíthasson ki ezt tudnia kell. Amúgy meg úgyis mindent megbeszél a megrendelővel, tehát petúnia véleményét nem osztom, hisz csak a megrendelővel összhangban tervez és alakít. Persze aki annyira kreatív és ügyes jó a térlátása, ért ezekhez a dolgokhoz valóban nem fog megbízni egy lakberendezőt, viszont vannak olyan lakások amihez valóban nem árt, hisz néha meglepő mit ki tudnak hozni egy lehetetlen elosztásu lakásból.
Szia!
Én nem terveztetnék lakberendezővel, imádom magam kialakítani a lakásomat. Eddig mindenkinek nagyon tetszett. Csak én tudom milyenre akarom, még elmondani sem lehet. Pl:vegyük a függönyt. Tudtam hogy zöldet szeretnék, de nem tudtam igazán jól elmondani milyet, csak a fejemben volt meg. Elmentem a Kikába, és kitudtam választani. És ez mindennel így van, szőnyeg, szekrény, apró kiegészítők. Szerintem aki nem tudja berendezni a saját lakását, annak nincs fantáziája, és ízlése. Ami egy negatívum, de sajnos van ilyen, és nem sértegetésből írom. Ez van.
Szia!
A mi házunkat mi rendeztük be olasz magazinok alapján. Ha érdekel vannak fent fotók a házról, írj privátot és elküldöm a jelszavam.
Azért nem fogadtunk profi lakberendezőt, mert konkrét elképzelésünk volt/van mindenről és nem szeretnénk ha valaki más elképzelései alapján lenne megcsinálva az otthonunk.
Biztos sok dolog tetszene amit javasolna, de mi túl "kukacoskodó" és "mindenbe beleszóló" ügyfelek lennénk, biztos nem adnánk szabad kezet senkinek. (én az esküvőnkön még azt is magam határoztam meg, hogy milyen alakzatra legyen a szalvéta összehajtogatva, pedig volt esküvőszervezőnk, de nem hagytam neki döntést semmiben, csak elvégezte az utasításaim)
Egyeztetés nélkül nem létezik ez a munka, kivéve, ha nem igényled...;-)
Lakásban mondjuk én is maximum ötletelés szintjén igényelném (ha lenne nagy lakásom és sok pénzem), de egy idegenforgalmi vagy vendéglátó-ipari egység (pl. panzió, kávézó kialakításánál nagy kockázat saját ízlésre hagyatkozni, ha ráadásul nem is annyira kifinomult...
Én félnék, hogy drága.
Meg tudnál mondani egy kb. összeget, amennyiért mondjuk egy 3 szobás lakást berendezel? Vagy mitől függ az ár?
Melyik suliban tanultál?
Szia!
Én nem hiszem, hogy fogadnék, mert:
1. Bármennyi egyeztetés,beszélgetés, stb. után is előfordulhatna, hogy olyat művel a lakásommal, ami nekem nem tetszik. Nem tetsző árnyalat, csúnya bútor, stb.
2. Ki nem hagynám, hogy magam tervezgessek!