Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Melegek?
Csak egy kis pletyi.......nekem semmi bajom a melegekkel, igaz nem is ismerek egyet sem, csak híres emberekről hallottam ezt azt. Volt itt a fórumon is téma ez régebben, sok név felmerült, azt hiszem jelent meg egy "meleg lista" is, és akkor már felmerült egy név.......és mostanában megint hallottam "biztos forrásból", de nem tudom elhinni. 2 gyereke is van, szeret száguldozni a sivatagban, a mostani felesége RTL celeb, alig több mint 1 éves a kisfiúk, de az ismerősm állitja, hogy lefizette a feleségét a látszatházasságért.
Mielőtt bárki bármit mond: igen, most nincs jobb dolgom, mint ezen agyalni, a ház ragyog, ebéd kész, gyerekek és férj később jönnek, ma szabadnapom van és épp arra várok, hogy a nyári szállást végre visszaigazolják email-ben.
Szóval pletyizzünk és irjatok neveket is, ha gondoljátok!
Még szerencse
rájuk nézve
najólvanna, csak aztán ne hogy nagyon összemelegedjetek!!!
puszó
örülök, hogy örülsz
a véleményemhez nem kell elolvasnom mindent, bocs
oda írok, ahova akarok, ha tetszik, ha nem
a véleményem meg ez, nyáladzak én is?
Az nem én vagyok.
Na 'l pá!
Igen, riszál természetesen, valamint rózsaszínben jár, magas hangon affektálva beszél, minden pasinak a seggét markolássza stb, ahogy ezt minden normális meleg pasi teszi
Nem kell őket elfogadnod, de attól még léteznek. És hidd el, nem jelentenek konkurrenciát neked
Nem fog itt fujozni senki,ez nem errol szol.
Neked is,mint ahogyan nekunk,megvan a velemenyed,leirtad,elolvastuk,ennyi.
Nem kell a veszekedes.Ha azt szeretnel,itt nem talalsz partnert
Azért a többi hasonló topichoz képest elég kevesen jöttek (eddig) beszólni ide.
Ja, pá!
jujj, és közben riszál?
nagyon édi lehet!
bocs
képtelen vagyok elfogadni őket, és nem is értem, mért kell ennyire "futtatni" a melegeket, a melegséget.
Bárki mást elfogadok, ha roma, ha zsidó, ha akármi, de ezektől kirárz a hideg.
Nem is offolok, csak a vélekényem írtam, lehet fújjjozni!
Magasztaljátok őket!!! Az kell!
Hajdu menyasszonya szerintem is ultragaz,de mostmar "celeb".Ezt a multkor hallottam az egyik csatornan...
Na biztosan nem a szepsegeert vannak noi a Peternek
itt lehet színvonalat mérni
ezért fut az a sok barom showműsor
gratula
Mért nem mindegy ki milyen?
Ezek az ilyenekből élnek, magukban meg csak röhögnek!
ha senki nem nézné azt a sutyerák Győzikét, nem mehetett volna kemény millákért ide-oda a világban...
Jobb helyre is lehetne tenni ezeket a pénzeket.
No mindegy, pá.
CsA, vagy a kollégám?
Utóbbi egy türelmes srác, nagyon jó szakember, és nem a nemi életüket tárgyalja ki velem, csak elmeséli hogy merre voltak hétvégén, stb. Tudod, mint minden normális ember...
Végigolvastam a hozzászólásokat és teljesen ledöbbentem magamon,a hogy valósággal faltam a szaftos infókat. Eddig nem tudtam, hogy ilyen elvetemült vagyok.
Szóval a BK-s Gézáról+Imiről én nem tudom elképzelni....szerintem ez csak kamu.
A Pálfyról sem hallottam még, azt viszont igen, hogy gyakorlatilag józanul nem gyakran látni.
Ja, mondjuk legalább nem a bulvárlapokban éli az életét
Viszont szintén vele kapcsolatban emlékszem egy esetre, évekkel ezelőtt volt egy műsor a tv-ben, ahol közvetítettek vmi eseményről, ahol több koncert is volt, és fellépett CsA is. Megszólaltatták az utca emberét is, aki egy 50 körüli pasi volt, és imígyen szóla: "azért szörnyűnek találom, hogy egy koncerten, ahol gyerekek is vannak, teljesen nyíltan énekli az Állj meg kislány c nótát "
Ezen sírva röhögtem, szegény pasi csak a refrén első sorát hallotta