Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

Észak-Amerika napjainkban

hus
hus
Létrehozva: 2011. október 12. 02:47

Azert nyitom, mert tudod miert nyitom Houstonkam.  Tekints el a haziasszonyi szerepemtol, ezt nem tudnam jol vegezni, ebben te vagy a nagyon jo.

Nagyon nagy szeretettel adom at neked, iranyitsd ezt a topikon kedved szerint.

Ez a topik is mint minden topik  szoljon a mindennapokrol, legyen benne egy kis ez, egy kis az, minden ami az itteni eletunkkel kapcsolatos.

1. Torolt_felhasznalo_253448
    Torolt_felhasznalo_253448
    2013. október 2. 03:515051.
    kesz..ennyi eleg is... be tudnam masolni a tobbi MASSIV SZORNYUSEGET... DE MINEK!YOU GET THE IDEA!!!!!!!!!!!!!!! MOST akkor ujbol megkerdojelezem... 54% expect to lose theire coverage....LEHET HOGY AZ EGESZ A WHITE HOUSE MUNKAJA????es mivel kivulrol ugy nez ki mintha a biztosito menne el..mi van ha????????????????? mi van ha a felso intezkedesre mennek el... MERT IGY LESZ A NEP BEKENYSZERITVE AZ OBAMACARE-BE??????????? mi van ha ez az egesz... FELSOBB UTASITASRA TORTENIK...MINDEN!!!!!a lecsokkentet orak.. a kihuzo biztosi tarsasagok.. mi marad???????????? KENYSZER... HOGY BELEPJ !!!!!!!!!!!!!!!! A TUDOD MIBE?   NEM TUDOM SIRNI VAGY NEVETNI KELL... 
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_253448 (5050)
    2013-10-02  03:50
  2. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. október 2. 03:505050.

no ezt nezd!

--------------

Ten states where Obamacare wipes out existing health care plans
    Obama famously promised, “If you like your health care plan, you can keep your health care plan.” He later got even more specific.  

“If you are among the hundreds of millions of Americans who already have health insurance through your job, or Medicare, or Medicaid, or the VA, nothing in this plan will require you or your employer to change the coverage or the doctor you have,” Obama said.

But as Obamacare’s rollout approaches, we have learned this is not true. Here are the ten states where consumers may like their health care plans, but they won’t be able to keep them.

1) California: 58,000 will lose their plans under Obamacare. The first bomb dropped in California with a mass exodus from the most populated state’s Obamacare exchange. Aetna, the country’s third largest insurer, left first in July and was closely followed by UnitedHealth. Anthem Blue Cross pulled out of California’s Obamacare exchange for small businesses as well.

Fifty-four percent of Californians expect to lose their coverage, according to an August poll.

előzmény:
    Torolt_felhasznalo_253448 (5049)
    2013-10-02  03:38
  3. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. október 2. 03:385049.

azt mondja nekem a "jobb"nak nevezett tv hirek hogy a pol szerint a nep a republikanusokat hibaztatja.. es a demok ezt tudtak.. es a vegen a repubik elvesztik majd a hazat is...

hahahahahaha

tudod pol ide... pol oda.. en azt mondom.. a nep egy ev mulva hanyni fog...

mert jonnek am elo az AFFORDABLE biztosasi titkok!!!!

nem tudom azt tudod e.. hogy 3 fele plan.. es azon belul 53  fajta lesz..mas mas allamonknet meg a franc tudja..mi szerint..

a legolcsobb.. a bronz...

a legolcsobb is allamonkent mas.. de olyan nincs hogy affordable.. mert a legolcsobb... hahahahaha... guess what?????

elfelejtettem mennyit mondott.. az is tobb szaz.. de!

MAGASABB A HOZZAJARULASI KOLTSEG.. HA SZUKSEG VAN RA!

AZ ELSO 6000 DOLLAR A TIED.. ES A KORHAZI SZAMLA 30%

EZ AZ OLCSO !

NEM TUDOM MENNYI A DRAGA...

----------

AZ orvosokkal kapcsolatban.. mint irtad.. ESKUDT TETTEK HOGY SZOLGALJAK A BETEEGET...

OBAMA UR AZT MONDTA.. MEGTARTHATOD AZ ORVOSOD.. MEGTARTHATOD A BIZTOSITOD..

HAHAHAHAHAH

HAZUGSAG..MIND A KETTO...

SOUTH CAROLINE.. ALLITOLAG A MEGLEVO ORVOSOK EGYIKE SINCS BENNE AZ OBAMA TERVBE... EZT AZTAN MAR MEG EN SEM ERTEM..

MERT AKI KI LESZ AZ ORVOSA AZ OBAMACARE PACIENSEKNEK??????

olyat mar hallottam.. hogy meg lesz hogy hova mehetsz.. es ez lehet hogy par varossal odabb... lehet hogy ez is ott ugy lesz???? el kell menni masik allamba akinek obamacare van????????????????? 

előzmény:
    hus (1)
    2011-10-12  02:47
  4. Torolt_felhasznalo_582821
    Torolt_felhasznalo_582821
    2013. október 2. 01:325048.

TEVEDSZ!!!  NAGYON  IS  tevedsz!!!

itt, A MI  JO  AMERKANKBAN,  IGENIS ,  lehet  tenni  az  ellen  ami  nem  tetszik nekunk!!

Szolasszabadsag van,  tehat  Houston  szabadon  kimondhatja  es  ki-irhatja  barhol  is  a velemenyet!

Ha  sok  ember  lesz  aki  egyetert  vele,   akkor  o"k  lesznek  a tobbsegben.

Kulonben  is,  egyenlore  sem  en,  sem  te  nem  tudhatod  kik  vannak  manapsag  TOBBSEGBEN...........    legalabb  is nem  tudhato  az  ilyesmi  EGYENLORE (!)  , egy  opinion-survey  nelkul,   ---VAGY PEDIG  UJ  VALASZTASOK  NELKUL.

A  "FEHER  HAZ,"  kerem,  n e m  "tehetetlen"!!!

Ennelfogva, BIZTOSAN   hamarosan  rendbe  jonnek  majd  a  mai  problemak  is.

Hogy   mit  jelent  a  "forum"  szo,   azt  megnezheted  a szotarban.

előzmény:
    hus (5039)
    2013-10-01  22:04
  5. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. október 2. 00:545047.
    UJABB FELREERTESEK VEGETT... AZ 500 HAVONTA VOLT ..NEM EVENTE!!!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_253448 (5046)
    2013-10-02  00:53
  6. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. október 2. 00:535046.

felreertesek elkerulese vegett en mindig fizettem erte!

amikor korabban elmentem nyugdijba - mert megengedhettem - 3 evig havi majd 500 dollart fizettem... 

nekem nem azzal van bajom, hogy MINDENKI FIZESSEN!

hanem a HAZUGSAGGAL! 

Hogy a hazugsag vegett lett belole vezeto.. es mindenkit atvert..

azzal hogy diktaturat letesit.. hogy a masik partnak kuss... 

nekem mindig volt.. meg lesz is.. AMIERT FIZETEK.. mert nem kepzelem el hgy ingyen jobb lesz! 

es ezzel a hazugsaggal etette a nepet... evekig! 

mit gondolsz miert irattak ala a torvenyhozokkal.. OLVASATLANUL????

előzmény:
    hus (1)
  7. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. október 2. 00:385045.

mibol gondolod hogy az ellenseg nem belul van????

tudod mit?

en meg azt is el tudom kepzelni hogy felsobb utasitasra annyira megemeltek a vallaltoknak amit fizetni kell a dolgozok utan hogy KENYSZERITVE VOLTAK hogy elengedjek a dolgozokat.. vagy csak part time legyen.. .

tudod miert???

MERT IGY TUDTAK BEKENYSZERITENI A NEPET AZ OBAMCARE-BE!!!!!!!!

a vallalat nem ad

dolgozni csak 25 orat (??? ebbol eljen meg?)

es biztositas kotelezo

NO MOST AKKOR MIT CSINAL EGY CSALAD APA????????????? 

az en unokam is nagy uzletben dolgozik.. szeretik.. egyszer mar elment.. visszahivtak.. tobb penzt adtak.. de CSAK 28-29 ORAT... 

hogy ne kelljen fizetni semmit!!!!!!

szerinted ez okay?????????????

es milliokkal IGY BASZTAK KI!

NINCS RA SZEBB SZO!!!!!

előzmény:
    Torolt_felhasznalo_253448 (5044)
    2013-10-02  00:33
  8. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. október 2. 00:335044.

ES MI VAN ... HA EZ AZ EGESZ AZERT VAN CSINALVA.. HOGY LEGYENGITSE AZ ORSZAGOT.. HOGY IGEN IS AZ ELLENSEG.. ATVEGYE A HATALMAT??????

MERT AZ ELLENSEG MAR OTT UL!!!!!!

AKKOR MI VAN ??????????????

előzmény:
    Torolt_felhasznalo_253448 (5043)
    2013-10-02  00:31
  9. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. október 2. 00:315043.

Tudod mi a baj?

hogy mikor egy magas pozicioban levo egyen... HAZUDIK.. HAZUDIK.. HAZUDIK.. ES A NEP ELHISZI..

aztan mikor kiderul hogy minden amit mondott HAZUGSAG...

akkor rossz napja van aki hazudott????? 

a szivem szakad meg erte!!!!!

MI VAN HA NEM 2400 OLDALT IRTAK VOLNA.. ES NEM OLVASATLANUL IRATJAK ALA A TORVENYHOZOKKAL?

MI VAN HAZ AZ ORVOSOKAT IS , A SZAKERTOKET IS BEVONJAK?

MI VAN HA MINDENKIRE VALOBAN ERVENYES.. ES NEM MEG MEG SEM KEZDODOTT MAR JONNEK A KIVETELEZESEK??????

MI VAN HA BECSULETESEBBEN INTEZNEK AZ UGYEKET????????? 

előzmény:
    Torolt_felhasznalo_253448 (5042)
    2013-10-02  00:25
  10. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. október 2. 00:255042.

FEL VAGYOK HABORODVA MIT IRSZ!

vegye tudomasul a nep??????

ha egyszer ugy hivjak.. es TORVENNYE EMELTEK.. HOGY MINDEN AMERIKAI... AKKOR OBAMA MIERT ENGEDI MEG EZT??????? 

TE EZZEL EGYETERTENEL?????????????????? 

Obama Solves Healthcare Crisis for Congress, Staff

A day after President Barack Obama told Senate Democrats he’d find a solution to lawmakers’ worries they’d soon face prohibitive healthcare premiums, officials said the government would continue to make a hefty contribution to their health plans under Obamacare.

At issue was whether Obamacare allows the federal government to continue to pay part of the health insurance premiums for members of Congress and thousands of Hill aides when they are nudged onto health exchanges.
    Currently, the government pays nearly 75 percent of these premiums. ----------SZOVAL A NEPNEK "AFFORDABLE" DE SZEGENY CONGRESSMEN-EK TUL DRAGA??? NEKI FIZESSE A TAXPAYER????  ------------------ TAXPAYERS TO FOOT THE BILL FOR CONGRESSIONAL EMPLOYEES OBAMA SOLVES HEALTH CARE PROBLEM FOR LAWMAKERS...  -------------SZERINTED EZ OKAY???????????????????????? NE CSINALD VELEM!!!!!! CORPORATION KAP HALASZTAST.. A NEPNEK NEM JAR???? miert nem lehetett beleegyezni abba, hogy legyen egy ev. hogy nem KOTELEZO.. AKI AKAR.. JELENTKEZEN... AKI NEM NEM BUNTETHETO! ---------------------  Beginning in January, all Americans are required under the law to have health insurance or face a fine. Nexes t year, that penalty will be $95 per uninsured adult or 1 percent of taxable household income, whichever is greater. But the penalties climb every year. By 2016, fines for not having coverage would be $695 per adult, or 2.5 percent of income (again, whichever is greater and capped at $2,085 per household).  -------------no mit szolsz husika??????? es mi van akinek nincs??????????????  ez ado..az adohivatal kezeli majd!!!!!   

előzmény:
    hus (5041)
    2013-10-01  22:25
  11. hus
    hus
    2013. október 1. 22:255041.

Egyet nem ertek amerikasok!

Azt, hogy minden keppen az egeszsegugy valtoztatasra szorul.

Ha azt mondja Obama, hogy ingyen lesz is, de a nepnek tudomasul kellene vennie, hogy haingyen meg sem lehet, ahogy igerte, akkor  fizetni kell erte egy bizonyos osszeget, vagy tobbet, mint eddig kellett, de legalabb lesz.

Biztos, hogy lesz sok problema, de idovel lehet javitani azon is, 10 ev biztos kell majd, mig kialakul egy atlados es mindenki szamara megfelelo torveny.

Ha a dolgozokat azert nem veszik fel, mert nem tudjak a biztositast fizetni ertuk, akkor az allam fog biztositast adni. Jol ertem?

Az, aki orvos es arra eskudott fel, fel, hogy minden korulmenyek kozott segit a betegeken, akkor most is kellene, amig kialakul ez az egesz botranyos dolog. Mert akkor nem csak Obama hazudott, hanem azok az orvosok is, akik cfeleskudtek valamikor. 

Mindenki megszegi az eskujet igy.  Nagyon egyoldalu ebben az esetben  csak Obamara fogni.

Persze csak szerintem.  

12. hus
    hus
    2013. október 1. 22:105040.

" a kis ember csak ideglenesen tehetetlen... "

Igen, ideiglenesen  sokaig tudnak  cirkusz nelkul meglenni.

De pl. Syria kisemberei is megelegeltek. 

Miert kellene USA-nak nagy cirkusz ebbol az ugybol?

Az egyik koti az ebet a karohoz, a masik azert sem enged.

Sajnos a belso orszagon beluli problemakat ki tudja hasznalni a kulso ero, aki alig varja, hogy bekovetkezzen egy omlas.

Obamanak nem csak rossz hete van, rossz honapja is. 

előzmény:
    Torolt_felhasznalo_253448 (5037)
    2013-10-01  20:10
  13. hus
    hus
    2013. október 1. 22:045039.

Nem tudom, hogy mitondjak erre, de szerintem  ITT sem Houston, sem en nem tudunk mit tenni, amikor meg a Feher Haz is jelen pillanatban tehetetlen.

Hogy a kisemberek mire kepesek, azt tudjuk. Meg tudnak ok oldani diolgokat, csak azt nem lehet kiszamitani, hogy mu lesz a kovetkezmenye.

" a  "KIS-EMBEREK",  AZ  USA-bAN   n e m   tehetetlenek........  

a  Constitution  garantalja

nekunk,  hogy  szabadon  felszolalhassunk  MINDEN  ellen ami nem tetszik  nekunk!!!

A Houston is  AZT  TESZI!!!!

Csak igy  tovabb! "

Oszinte legyel meg magadhoz is es gondolkozz el azon, hogy idaig miert nem tettek komoly intezkedest sajat erdekukben?  Idejuk volt ra, nem is keves.

""  a  Constitution  garantalja"" 

Garancia is megvolt, igaz? 

Igen, igaz, mindenki megmondhatja a velemenyet. De valtozik attol valami, vagy ahogy Houston irja, diktaturat erez  LEVEGOBEN.

aMI AKKOR SZOKOTT  fellepni, ha a nepet nem lehet kormanyozni akarmi miatt.

A lanyom geperol is azt irta ki, hogy a nlc-n valami problema van. Az enyemet valoban at kell nezetni. 

előzmény:
    Torolt_felhasznalo_582821 (5038)
    2013-10-01  20:45
  14. Torolt_felhasznalo_582821
    2013. október 1. 20:455038.

Bocsanat,  de  TEVedsz  HUS!!

a  "KIS-EMBEREK",  AZ  USA-bAN   n e m   tehetetlenek........  

a  Constitution  garantalja

nekunk,  hogy  szabadon  felszolalhassunk  MINDEN  ellen ami nem tetszik  nekunk!!!

A Houston is  AZT  TESZI!!!!

Csak igy  tovabb!

P>S>  az  NLC-gepeivel  nincs  semi  baj!

Pucoltasd  ki  a  computeredet  legalabb  1X   minden  6  honapban.

előzmény:
    hus (5036)
    2013-10-01  19:17
  15. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. október 1. 20:105037.

tevedsz

a kis ember csak ideglenesen tehetetlen... 

en kicsi voltam meg , de emlekszem mikor 56-ben bemondtak:

HAZUDTUNK EJJEL... HAZUDTUNK NAPPAL!

es valtoztatni kellett ...a hatalomnak.

tudom.. az USA meg messze van attol.. meg nincs "nagy baj".. de hidd el.. csak ideig oraig lehet a nepnek hazudni.. 

es a HANGYA IS KICSI.. MEGIS HEGYEKET MOZGAT EL!!!!!

MERT EGYUTT DOLGOZNAK.. 

jelenleg szettepte a hatalom a nepet.. egymas ellen uszitotta.. 

de mikor rajon hogy mind egyforman van kitolva vele..

előzmény:
    hus (5036)
    2013-10-01  19:17
  16. hus
    hus
    2013. október 1. 19:175036.

Houstonkam, valami van a gepemmel, kinkeserves. A lanyomen irokost, de most irta ki, hogy a nlc-n is van valami problema. Hat nem tudom melyikre fogjam inkabb.

Bele neztem a hireketekbe es latom, hogy folyik a kuzdelem.

UGY ERZEM, MI KIS EMBEREK TEHETETLENEK VAGYUNK. 

http://www.youtube.com/watch?v=Wj3qmNYtsdo

előzmény:
    Torolt_felhasznalo_253448 (5035)
    2013-10-01  03:54
  17. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. október 1. 03:545035.

no husika.. nem tudom te mined hivod.. de megeltem a DIKTATURAT AZ USABAN!

nem tudom masnak hivni... 

3 ajanlatot kaptak.. szo sem lehet egyezsegrol.. allitja az ur es kepviseloje.

az utolso az volt.. hogy ha egyszer TORVENY.. VONATKOZZON MINDENKIRE EGYENLOEN.. AGYJAK MEG A NEPNEK IS AZ EGY EV HA AKARNAK FELIRATKOZNAK.. HA NEM VAN EGY EVUK DONTENI..

ES ELVENNI AZ ADOFIZETOK ALTAL FIZETETT OBAMA KEDVENCEK KEDVEZMENYET.. FIZESSEK OK IS MIND A NEP.. 

-----------

SZO SEM LEHET ROLA!!!!!

azert tudod nagyon kivancsi leszek, MIT SZOL A NEP EHHEZ?????????????? FUGGETLENUL HOGY REPUB VAGY DEMOKRATA..

MERT EZ MAR AZERT NEM AKARMI!!!!

nyiltan kijelentettek... menjetek a francba.. csak az lesz amit mi akarunk!

ez szerintem DIKTATURA.. TE AKARMINEK IS HIVOD...

marad a kedvezmeny azoknak CSAK AKIKNEK OBAMA ADOTT... A NEP MEG MEG MAGAT!

előzmény:
    hus (1)
  18. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. szeptember 30. 20:085034.

ketyeg az ora!!!!!!!!!!!

hogy a mocsok republikanusok vegett.. shut down the government...

es mar jonnek elo hogy mi minden nem lesz... pl...

Shutdown breakdown: No audits! Yay! No panda cam? Boo!

mocsok republikanusok.. sajnaljak hogy a gyerekek lathassak.. utaljak a noket.. most meg kiderul hogy a pandakat is.. vagy a gyerekeket???

hahahahaha

By Matthew T. Hall9:23 a.m.Sept. 30, 2013

The morning sun illuminates the U.S. Capitol in Washington, Monday, Sept. 30, 2013, as the government teeters on the brink of a partial shutdown at midnight unless Congress can reach an agreement on funding. U.S. stock futures fell sharply Monday morning as the government careened toward closures that would force 800,000 federal workers off the job without pay. (AP Photo/J. Scott Applewhite) — AP

a baj csak az, hogy nem a repubik akarjak ezt.. HANEM EZ OBAMA BOSSZUJA HA NEM SZAVAZZAK MEG A SZENT SZAVAT..CALLED OBAMACARE

minden koltseget MEGSZAVAZTAK.. CSAK AZ OBAMACARE-T NEM..

EZ A VALASZ A KORMANYTOL!!!!

ES PERSZE KI A HIBAS??????????????????/ 

hogy itt mi folyik!!!!!!!!!!!!!!!!!!

előzmény:
    hus (1)
  19. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. szeptember 30. 19:155033.

azt elfelejtettem megirni hogy ez a rozsa olyan illatos, hogy szinte kabito.

kinezesre meg mint egy kis kaposztafej!!!

csodas.. es a szine is! 

előzmény:
    Torolt_felhasznalo_253448 (5032)
    2013-09-30  19:13
  20. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. szeptember 30. 19:135032.

csodas a kis film..

beteszek neked egy kepet.. az en kertem keszult.. mikor keszitettem nem tudtam hogy a bamboo bee benne csucsult a viragban (meretre majd mind a ket tenyerem nyitva!!!

egyebkent az iden hogy a millio viragom lett.. rengeteget gyonyorkodhettem a bambaoo bee.. a mehecskek, lepkek es a kalibri madarkaban . Mikor a ezek megjelentek, akkor kezdett az uborkam teremni!!!! 

a masik kep az angol rozsam, tavaj vettem egy kirandulas alatt voltunk ahol a hires texasi rozsavarosbol  (Tyler) volt egy no ezeket arulni.

Tyler Texas Rose Garden

Welcome to Tyler ...
    "The Rose Capital of America”!

Tyler Municipal Rose Garden

Established in 1952, the Tyler Municipal Rose Garden is the nation's largest rose garden, spanning 14 acres.

The gardens include over 38,000 rose bushes and over 600 different varieties, as well as reflecting pools, walkways and fountains. It was listed in 2011 in Livability.com's top 10 most inspiring gardens in the USA.

előzmény:
    hus (5025)
    2013-09-29  00:06
  21. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. szeptember 30. 18:565031.

IGEN, a kis film csodalatos..

melysegesen tudom tisztelni akik leszallnak a melybe.. meg fel a magasba hogy mi konyelmesen ulve a nappaliba mindezt lathassuk!

vagy hogy egymassal tudunk beszelni.. internetten.. ingyen.. es latjuk egymast.. mert van aki felmegy  urbe.. es ott elhelyez ami ezt lehetove teszi.

ezek a nagyon bator, a nepet igaz ertelemben szolgalo emberek!

előzmény:
    hus (5024)
    2013-09-28  23:59
  22. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. szeptember 30. 18:535030.

Nem tudom mi tortenik a nagyvilagban, Obama majd csak kitalalja hetfoig, hogy mit szeretne.

NALATOK CANADABAN A MINISZTER IRJA./IRATJA MEG HOGY AZ ORSZAGBAN MILYEN EGESZSEGUGYI BIZTOSAS VAN?????

szerinted miert OBAMANAK KELL DONTENI?????

O mar dontott... 

azt mondta.. nem targyalok senkivel..errol.. EZ LESZ ES KESZ...

nem tette hozza.. de a mondatban vbenne van..

HA BELEDOGLOTOK IS IGY LESZ AHOGY EN AKAROM..MERT EN VAGYOK AZ ATYAURTISTAN! 

előzmény:
    hus (5024)
    2013-09-28  23:59
  23. hus
    hus
    2013. szeptember 29. 17:515029.

Nem lattam azt a Disney filmet. A mehecsek erdekelnek, roluk szoktam olvasni. Az akacmezet ami eszembe jutott most roluk, azt  pedig imadom es mindig veszek belole, szerencsere lehet itt kapni.

Sajnalom azokat a gyerekeket, akiknek csak a szoba es a dobozjatekok jutnak.

előzmény:
    Torolt_felhasznalo_582821 (5027)
    2013-09-29  04:21
  24. hus
    hus
    2013. szeptember 29. 17:465028.

Kerestem valamit es nezd mit talaltam? A kepek ajanlom, kulonlegesek.

http://lifemagazin.hu/kiemelt/3-rejtely es-foldontuli-kert-amit-latnod-kell

előzmény:
    Torolt_felhasznalo_253448 (5020)
    2013-09-26  19:50
  25. Torolt_felhasznalo_582821
    2013. szeptember 29. 04:215027.

Igen, nagyon  szep kis  film.

Ismered  talan  a  hires DISNEY  filmet is amelynek cime:  life  of  the bee?

Azt  hiszem, manapsag a gyerekek  nagyon  keveset  tanulnak  a  termeszetrol....

En ugy nevezem  a  mai  gyerekeket,  hogy:

"the  boxed-in  generation".

Vagy  a  TV,  vagy  a computer  elott  csucsulnek,  vagy  az  autoban.

Egy varosi gyerek  rendszerint  nem is lat  kertet.

Me'heket??????  "What the  heck  are  those bugs....????"

;-))

előzmény:
    hus (5025)
    2013-09-29  00:06
  26. hus
    hus
    2013. szeptember 29. 00:245026.

Hoztam neked a gyongyeimet.

Nem tudom felrakni a kepet, mert nem engedi ez a gepezet. Pedig egy edes kep keszult roluk. Na majd kesobb biztos meg  tudom csinalni.

Ted Cruz, o  hallottam rola, 21 orat beszelt. Jo kis beszelokeje van. 

előzmény:
    Torolt_felhasznalo_253448 (5007)
    2013-09-24  03:29
  27. hus
    hus
    2013. szeptember 29. 00:065025.

Neked pedig ezt ajanlom.

http://www.ted.com/talks/louie_schwartzberg _the_hidden_beauty_of_pollination.html

Ez egy nagyon erzekeny pontja az embereknek, a mehecskek, a  munkajuk es eredmenyuk.

Ertekelni kellene talan jobban oket. Oriasi karokat okoz nekik a mikrok  es a cell telefonok tornyainak epitese, azok szamainak rohamos novekedese.  

előzmény:
    katkat33 (5019)
    2013-09-25  05:13
  28. hus
    hus
    2013. szeptember 28. 23:595024.

Nem tudom mi tortenik a nagyvilagban, Obama majd csak kitalalja hetfoig, hogy mit szeretne.

Egy megfelelo biztositas nagyon elkelne mar nalatok. 

Majd este fogok egy kis hirek utan nezni. 

Addig ide teszek egy kis szepseget. 

Teged mindig erdekelt az ocean es annak tisztasaga.

Ezt ajanlom neked, ha van idod aprodonkent is vegig tudod nezni nagyon ajanlkom. Csodalatos anyag az eloadoktol is, azonkivul  szemet gyonyorkodteto  felvetelek. 

http://www.ted.com/playlists/7/ocean_w onders.html 

előzmény:
  29. Torolt_felhasznalo_582821
    2013. szeptember 27. 06:055023.

Szegeny  "kat-kat"!!!!!   MEGINT  kirugta'k..... boooh--boooh

Biztos  ralepett  valami lelkes  vandor-ROMA   (mert "ciganyt"  NEM  szabad  mondani!!!)   bu"tyke're

piff--puff...

bum--bum---

hihihi,  hahaha.............

előzmény:
    Torolt_felhasznalo_582821 (5022)
    2013-09-27  05:59
  30. Torolt_felhasznalo_582821
    2013. szeptember 27. 05:595022.
    Akinek nem  tetszik  az  amerikai  elet,  menjen  Afrikaba!!!!
    előzmény:
    hus (1)
  31. Torolt_felhasznalo_582821
    2013. szeptember 27. 05:575021.

Hat  maj  valaki  beleszur  az  assjaba......  ---

vagy  nem----

előzmény:
  32. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. szeptember 26. 19:505020.

tudom hogy most nagyon el vagy foglalva.. de hogy mit mulasztasz!!!!

zummog a mehkas!!!!!!!!!!!!!!

nyilvanosagra kerult az AFFORDABLE... HSHAHAHAHAHAHAH

OBAMACARE!!!!!

CSATTAN AZ OSTOR A SOK OSTOBAN AKI HITT ENNEK A HAZUG EMBERNEK!

a baj csak az, hogy az EGESZ ORSZAGON csattan!

kellett nekik HOPE AND CHANGE!

kapnak.. illetve bocs..kapunk a kispofankra!!!!

előzmény:
    hus (1)
  33. 2013. szeptember 25. 05:135019.

Mi less az USAban  ha  kihalnak  a  me'hek??

Irjatok  be  a  google-ba:

Death of Bees...

TRAGEDIA!!!!

előzmény:
    hus (1)
  34. 2013. szeptember 24. 20:445018.

Most atmegyek megnezni mi van  abban  a  "koromreszelgeto"-ben.

Nem  tudom,  erdemes-e?

A kanadai  foromban  szepen  foznek ,   de  mas  amerika-magyar  forum  itt nincsen,---  vagy  van??

a   web-en  van  vagy  50  magyar  chat,   de  sajnos  a  legtobb  "porno".

Magyarul  nagyon konnyu elfelejteni,  ha  nincs  hol  gyakorolni.

előzmény:
    katkat33 (5017)
    2013-09-24  20:38
  35. 2013. szeptember 24. 20:385017.

2 nap- beiratkozas  utan  nekem  is  UJ  nevem  van.  a chatchat  nevrol  ugy  kirugott  a NL  mint a grof-ur  a  ven ciganyt...........

Allitolag  "rendszer zavarok"  vannak.

Szerintem tul  sok a gyanuskodo  magyar forumKUKKOLO!    SAJNOS  AZOK  ELLEN  SEMMIT  SEM  LEHET  TENNI !!

Nem hiszem,  hogy  "idiota"  az  egyen,   csak eppen  abban  a  draga  jo magyar "sociban"  nott  fel  es  utalja  az  USA-t.

Szoval,  kiralyunk  probal  megint "baratkozni"   mindenfele a tavolkeleten.

Kivancsi leszek,  hogy  kibirja-e  majd  me'g   3  evig.............  most  mar  sok  demokrata  is  ellene  van.

Ha  az  ekonomia  rendbe  jonne,  akkor  semmi  baj  sem  lenne.

előzmény:
    Torolt_felhasznalo_253448 (5016)
    2013-09-24  05:14
  36. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. szeptember 24. 05:145016.

MINDENKI beleszolhat... csak van itt egy idiota.. aki CSAK szemelyeskedni jar be!

mindig mas nevvel... azert mindig mindenki ha uj nevet lat... ketli hogy nem e az idiota

igen,, sajnos.. allitolag igy van.. pedig a congress MINDENT MEGSZAVAZOTT.. Reid and Obama ha nem lesz megszavazva az obamacare BOSSZUBOL.. LE AKARJA ALLITANI A KORMANYT... 

MOCSOK BANDA!

a nep meg tudatlan.. sajnos .. sok mindenben mert a media az obamaek kezeben van. es hazudnak amit akarnak!!! 

előzmény:
    chatchat (5015)
    2013-09-24  04:04
  37. 2013. szeptember 24. 04:045015.

Azok a kennedy-ek  egy  csupa  GANGSTEREK  voltak.  A  papa  a  prohibition  alatt gyujtotte   ossze  a  vagyonat---azzal,  hogy  mindenki  mast  lelottek.

ezt  olvastad?

".... I'm proud to be an American: Perhaps the biggest hit would be to the collective psyche. America is the largest economy in the world and a beacon for how democracy ought to work. To watch elected lawmakers engage in a high-stakes staring contest with no one willing to blink is no way to do business. A recent CNN/Opinion Research Corp. poll found that 51% will blame Republicans if the government closes its doors. The U.S. has operated without a budget since 2009 and has avoided a government shutdown with last-minute deals. It's been one stomach-turning sequel after another.

Not only does the government run out of money on October 1, the nation is set to hit the debt ceiling and go into default in mid-October. Together, they serve -- in the words of CNN senior White House correspondent Jim Acosta -- as a dysfunction double whammy.

Szoval,  erdekes  lesz  figyelni  ami  lesz.

BOCSANAT,   hogy ha  EZ  a  Chett  csakis  azert  van,  hogy  a hus-al  beszelgethessel,  Houston.

Ird  meg  legyszi,    ha  NEM  AKAROD,  hogy  mas  emberek  is  beleszoljanak.

előzmény:
    Torolt_felhasznalo_253448 (5014)
    2013-09-24  03:45
  38. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. szeptember 24. 03:455014.

NAGYON ideje hogy jojjenek a fiatalok!

eleg volt azokbol a politikusokbol mint Ted Kennedy volt.. hogy 42 evig szolgalta a valasztoit!!!!

hahahahahha .... persze!!!!

megvette a valasztoit.. 42 evig csak ult a barsonyszekben.. ja meg csajozott... meg ivott!!!! 

volt is mit unnepelni.. a halalakor!

McCain a masik! jomadar! 

előzmény:
    chatchat (5011)
    2013-09-24  03:38
  39. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. szeptember 24. 03:425013.
    vegre egy politikus AKI AZT CSINALJA AMIT MEGIGERT.. ES EZERT MEGVALASZTOTTAK.. ES ODAKULDTEK!!!!
    előzmény:
    chatchat (5011)
    2013-09-24  03:38
  40. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. szeptember 24. 03:395012.

nem a budapesti munkasoknak, vagy egyetemistaknak irom..

azoknak meg van a maguk bajuk!

hussal beszelgetek.. mert o nem itt lakik! o pedig ert angolul.

amit pedig behozok angolul.. azert van, mert nem akarom hogy valaki (akik olvassak) azt hidjek en talalom ki! 

előzmény:
    chatchat (5008)
    2013-09-24  03:30
  41. 2013. szeptember 24. 03:385011.

Igen,  van  valami  idea  benne!!!!

De  a  kovetkezo  valasztasig  meg  sok  masik  fiatal  politikusok   is  jon.

"---

Cruz's senior thesis on the separation of powers, titled "Clipping the Wings of Angels," draws its inspiration from a passage attributed to President James Madison: "If angels were to govern men, neither external nor internal controls on government would be necessary." Cruz argued that the drafters of the Constitution intended to protect the rights of their constituents, and the last two items in the Bill of Rights offered an explicit stop against an all-powerful state. Cruz wrote: "They simply do so from different directions. The Tenth stops new powers, and the Ninth fortifies all other rights, or non-powers."[23][29]

After graduating from Princeton, Cruz attended Harvard Law School, graduating magna cum laude in 1995 with a Juris Doctor.[30][1] While at Harvard Law, Cruz was a primary editor of the Harvard Law Review, and executive editor of the Harvard Journal of Law and Public Policy, and a founding editor of the Harvard Latino Law Review.[4] Referring to Cruz's time as a student at Harvard Law, Professor Alan Dershowitz said, "Cruz was off-the-charts brilliant."[21][31][32][33][34][35] At Harvard Law, Cruz was a John M. Olin Fellow in Law and Economics.[36]

Cruz currently serves on the Board of Advisors of the Texas Review of Law and Politics.[36][37]

Legal career
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_253448 (5007)
    2013-09-24  03:29
  42. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. szeptember 24. 03:375010.

Pedig azok a dolgozok sem kulonbek a tobbi embernel, csak szerencsesebbek.

Ez az, a szerencse milyen nagy szerepet jatszik az emberek eleteben,  sokan nem is gondoljak.

elnezesed kerem: MILYEN SZERENCSEROL BESZELSZ?????????

ezek akik congress man es senator.. A NEP VALASZTOTJAI HOGY KEPVISELJEK OKET ES AZ ERDEKEIKET!!!!!!!

sot.. mi tobb... EZT IGERTEK! 

csak mikor mar odakerulnek abba a fene "szerencses" barsonyszekbe.. nagyon finom benne uldogolni.. es ELFELEJTENI MIERT LETTEK ODAKULDVE!

--------

es ha mar vitazni akarunk.. ez felett a katasztrofalis obamacare felett...

a szenat megszavazta.. a kongress megszavazta.. az UR alairta.. aztan a legfelso birosag adonak nyilvanitva..  JOGRA EMELTE.. TORVENYE!!!!!

erre ugye.. ha mar egyszer torveny..AZ MINDEN EMBERRE VONATKOZIK..

VAGY MONDJAM.. MERT TUDOM JOSZ VISSZA.. hogy VONATKOZNA!!!!!

csak a "szerencsesekre" nem??? mert olyan ROSSZ, ES PANASZKODTAK AZ URNAK.. ES AZ UR SZAVA SZOLT.. ES FELMENTETTE OKET...

TUDOD... BASSZUS!!!!!!!!!!!!!!! CSAK A NEPNEK JO???? 

katasztrofalis mar most az eredmeny husika.. nem tudod elkepzelni.. milliok lettek 29 oras munkaba.. (mert az UR szerint 30 mar ful time!)

milliok lettel ELBOCSATVA.. es MILLIOK VESZITIK EL A BIZTOSITASUKAT.. (abban is hazudott.. hogy megtarthatjak) a munkaado leallitja sorban company company utan.. hogy a feleseg/ferj/gyerek ezek utan nem lehet rajta.. 

TRAGEDIA

MOST AZ EGYSZER HIDJEL NEKEM!!!!!!!!!!!!

a koltsegrol mar nem is beszelunk! 

nincs penz.. megint "elfogyott a hitel kartyank"... emelni kell.. es most EZ????????????????? 

kik ezek???? honnan jottek? es miert akarjak ezt a szegeny orszagot tonkretenni???????????? en csak azt szeretnem tudni!!!!!!

előzmény:
    hus (5006)
    2013-09-24  02:57
  43. 2013. szeptember 24. 03:365009.

B O C S A N A T !!!  az elobi beiras  a  B a g o lo y  nevunek  szolt,  rosz gombot  utottem  be.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

előzmény:
    chatchat (5008)
    2013-09-24  03:30
  44. 2013. szeptember 24. 03:305008.

Ontarioban.   Zavar  az  teged?

es  mi  a  koze  valami   "jukamukaknak"  mindehhez??????

HOUSTON  remekul  analizal,   a  baj  csak  az,  hogy  angolul  ir  be  sok  mident,  es  a  Noklapjan  kesvesen ertik.

Nem hiszem,  hogy  erdekli  a pesti  cicababakat  hogy  Eszak Amerikaban mi van  eppen  a  hirekben.

előzmény:
    Torolt_felhasznalo_253448 (5003)
    2013-09-24  00:49
  45. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. szeptember 24. 03:295007.

Ted Cruz... utana tudsz nezni.. Texas uj szenatora

es most azt csinalja.. amiert MEG LETT VALASZTVA: NO OBAMA CARE...

LESZAVAZNI!

előzmény:
    hus (5005)
    2013-09-24  02:41
  46. hus
    hus
    2013. szeptember 24. 02:575006.

Lehetett volna olcsobb a biztositas, ha az arakat ujra felulbiraltak volna. De mindegy, hogy demokrata, mindegy, hogy republikanus, akik erdekeltek voltak, azok nem akartak az arakkal lemenni.

USA belso emberi mozgatokereke  nagyon fogg az egeszsegugytol. 

"en csak azt kerdeznem.. HA AZ NEPNEK OLYAN JO!!! AZ URAK MIERT LETTEK KIVEVE BELOLE????????????????? 

NEKIK miert nem jo? ami nekunk jo!!!!!!  "

Ez ugy van, mint a szakszervezetek. Aki benne van, annak tobb a kedvezmeny.

Az uraknak ugy klatszik jo biztositasuk van, 100%, mint a hires MM is minden dolgozojanak azt biztosit.

Pedig azok a dolgozok sem kulonbek a tobbi embernel, csak szerencsesebbek.

Ez az, a szerencse milyen nagy szerepet jatszik az emberek eleteben,  sokan nem is gondoljak. 

Nem lehet kepet feltolteni.  

előzmény:
    Torolt_felhasznalo_253448 (5003)
    2013-09-24  00:49
  47. hus
    hus
    2013. szeptember 24. 02:415005.

Ki ez a texasi valaki? Milyen pozicioban  van?

előzmény:
    Torolt_felhasznalo_253448 (5004)
    2013-09-24  00:55
  48. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. szeptember 24. 00:555004.

Persze ha jol megnezzuk miert lett akkora hatalma a hazug urnak.. akkor ugye lathatjuk hogy a republikanus part mar nagyon regen annyit er mint...@@@@@@

most amikor kikene allni a nepert.. vaceralnak.. McCain a vezeruk.. semmit nem ernek..egy erdekli oket.. a BARSONY SZEK!

mert abban ulnek 20-30- eve.. es nagyon KENYELMES... 

miert is allna ki.. veszelyeztetve ezt a finom poziciojat!

nagyon ideje lenne egy valamire valo vezer.. most lett egy TEXASI... AKI UJ.. AKI KIALL  , AMIERT A NEP ODAKULDTE!

es most a "senior" urak.. vagjak!!!!!! 

hat ezert nem mennek a republikanusok semmire! szetesoben levo semmit ero part!!! talpnyalok lettek ok is.. a regiek.. 

talan majd.. ha jonnek a fiatalok.. lassan le kene cserelni oket.. mind .. egy nagy sepruvel!!!!!!!!!

előzmény:
    hus (1)
  49. Torolt_felhasznalo_253448
    2013. szeptember 24. 00:495003.

azt mondod hogy az USA -ban el.. es nem tudja mi jon oktober 1-en????

azert ennyire ignorant nem lehet valaki aki itt el, mert meg te is tudod hogy ez nagy buli ami most folyik! 

EZT nem lehet nem tudni! 

minden amerikai allampolgart erint.

es mindenkit rosszul! mert most mar jon am ki a sok baromsag, meg a sok HAZUGSAG!

EN AKKOR TUDTAM HOGY NEM LEHET 30 MILLIONAK TOBB..ES JOBB SZOLGALTATAS..OLCSOBBAN!

ILYEN NINCS.. MATEMATIKAILAG NEM STIMMEL..

aztan most mar jon.. hogy micsoda katasztrofa lesz a nepnek!

en csak azt kerdeznem.. HA AZ NEPNEK OLYAN JO!!! AZ URAK MIERT LETTEK KIVEVE BELOLE????????????????? 

NEKIK miert nem jo? ami nekunk jo!!!!!!

latod..ITT LATSZIK HOGY ROSSZ.. ES HAZUG MINDEN SZAVUK!

előzmény:
    Bagoly (5002)
    2013-09-24  00:09
  50. 2013. szeptember 24. 00:095002.
    Hol, hol? Hat ittmeg ott, nezz vissza, a Jucamucak hol kezdtek?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_253448 (4995)
    2013-09-22  05:19

Címlap