Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Jelentsetek helyzetet
Jelentem, az udvarban csend honol, a kukák békésen alszanak, emésztik a napi szemetet. A szemközti tűzfalon ütött résen, fény szűrődik ki, a szomszédban épp a fürdőben tesznek, vesznek, a sufniknál nem motoz senki. Az imént hallottam egy szirénát, majd kisvártatva egy repülő suhant el felettünk. Indítványozom egy sör kibakkantását.
bárcsak 60 alatt lennék én is, de csak visszajött 1kiló
mégiscsak jó az a szétválasztós könyv is, még ha tésztát is eszem zöldséggel
akár
bár a husibogyó anno a picike hájacskából jött szerintem
ügyi! múltkor hátrafelé nézve majdnem én is elbénáztam. az "elengedem a kormányt" lazázást már meg sem merem próbálni. bezzeg zsenge ifjúkoromban!
orvosláshoz is hüje vagyok
és a 90 napos?
képz, eszem ezt a diétrendet, de már érzem h így többet eszem, mint korábban
asszem jövő héttől a saláta+húsra térek rá újra és kész
hát csak hátranéztem és közben asszem pici kanyar lehetett és neki mentem a padkának, ill. egy ideig mellette, de nem sikerül kijönnöm mellőle és utána nemtom
kell az izomzúzódást mozgatni? vagy inkább pihentetni?
annyira megnézném videón ahogy repülök
ikrek nagyon megijedtek, mert rosszabbnak nézett ki, mint ami lett
Nem eshettél kicsit.
Á, nem fájt, vagy már nem is tudom. nagyon röhögtem az biztos.
helyzet
jobboldali alvás baromira hiányzik
fejem körben is púpos
fájt?
Jó , hogy nem tört el valamid
Jól néz ki a bicikli
itt , ma
Jó idő van ! Megyek kifele!!
pedig jóvolt
csak az elején elestem az új cangával