Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Jelentsetek helyzetet
Jelentem, az udvarban csend honol, a kukák békésen alszanak, emésztik a napi szemetet. A szemközti tűzfalon ütött résen, fény szűrődik ki, a szomszédban épp a fürdőben tesznek, vesznek, a sufniknál nem motoz senki. Az imént hallottam egy szirénát, majd kisvártatva egy repülő suhant el felettünk. Indítványozom egy sör kibakkantását.
itt , ma
még mindig van kávé meg az ujj is itt mutogat
tényleg van viráááág
Ez a kedvencem
önarckép ?
és van még virág is, és mérgelődni is lehet .
Lehetsz szomorú , vagy fuldokló , angyali , és stb. megyek fürdetni.
itt , ma
Süt a nap , megyek füvet nyirni
egyedül is tudok hülyéskedni
Elloptak egy csomó fejet
Nehezen fekezem ki magamat nélkülük
a kávéscsészét nem lopták el a levélpapir mellől
Annyit lehet inni , amennyit az ember akar....
itt ma
Eső és szél... A husileves elég rossz lesz ma este : a husit elfelejtettem beletenni Most kénytelen vagyok előitalozni , amíg várom , hogy a husi megpuhuljon
Hát jó jelentek, ha jár erre néha valaki
Szóval csomagot várok. Nagyon. Odaszólok a postára, bevett gyakorlatom, hogy mielőtt zaklatnám a feladót, ne kellemetlenkedjek hiába, hátha már fel is adta, és itt is van. A központ jelentkezik, egy elsőre egészen szimpatikus férfihang. Mondom neki mit szeretnék. Máskor megvan az egész utánanézés pár perc alatt, de ez most elkezd hümmögni. De valahogy olyan fontoskodásos módon. És hangosan hümmögve gondolkodik, hogy most hova is kapcsoljon. Rém bonyolult az ügy tényleg, csak símán a csomagraktárba, de mintha nem is hallaná amit súgok neki segítőleg, kapcsol a csomagfelvételre És még háromszor ilyen műsor kíséretében ugyanoda pedig már hangosan mondom neki a jó választ De miért, kérdem én. És főleg miért velem és miért pont most. Most kellene a leggyorsabban intézkednem, erre kikapok egy fontos embert játszó kisöreget, aki persze rám mérges, mert folyton rossz helyre kapcsol . Mindegy összeszedem magam, elugrom a postára cca 73 perc múlva megtudom egyrészt hogy egy egész emelet választja el a csomagfelvételt az érkezett csomagoktól, másrészt hogy nem jött a nevemre az égvilágon semmi... De köszönettel tartozom az úrnak, hiszen csoda szép idő van, és isteni virágillat, és a postán egyébként is régen jártam..
Legalább megmutatnám a Szörny kicsinyeit....:-))))))
Igen, most néztem, hogy elköltöztél.
Ezer éve nem jártam Szolnokon, pedig rokonaim laknak ott, és a nevem pedig a közeli folyó nevével megegyezik.
Mert jelentem már Szolnokon lakom...:-))
itt , most
az micsoda ?
Néha vészhelyzetet érzek
most vészhelyzetet is nézek és tanulok
Ma , itt
ki kellene mennem a kertbe