Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Az én személyes kedvenceim:
Sziasztok!
Pár ötlet a pink-kedvelőknek!
B
folyt
még csokor képek:
torták:
krém és barna
Szia!
Jó a színválasztás:) Az arany a barna és a krém szín szépen variálható.
florencia4 örülök hogy tetszenek a képek hozok még párat akkor neked.
Menyaruhák:
további kellékek:
1. vendégkönyv, gyertya stb.
2. teríték
3. meghívó (sk. is elkészíthető)
4. virágszoró lány ruci
Sztem nem baj ha teszel bele egy kis aranyat, a csillogás miatt. Nagyon szép képeket hoztál....én is rakok fel párat a ti dekorotok színeiben.
torták:
Sziasztok!
Hasonló jóságokat vettem én is a papokban az oltárelőtt.hu-n.
Mindent bevásároltam amit akartam erre pár napra rá 25%-ok kuponokat osztogatnak.
Úgy látszik a végére sem szabad hagyni semmit, de ezek szerint elkapkodni sem szabad:)
Sziasztok!
Látom menyasszonyok már készülődtök nekünk 2011 tavaszán lesz az esküvőnk, és én már elkezdtem nézelődni, öltetet gyűjteni :) Nekünk barna, krém, pezsgő, színű lesz a dekor persze a barna kiegészítő szín, nehogy komor legyen az összhatás. Gondolokozom hogy érdemes lenne egy kis arany színt csempészni bele....vagy az már sok lenne?? sztem szépek ezek a színek...mert a menya ruhám se fehér lesz hanem ekrü vagy ilyesmi színhatás. Szerintem nagyon elegáns.
Zsanette nagyon kiteszel magadért
Nagyon köszönöm
Melinda G osztom a véleményt mi is vidéken lakunk és itt helyileg nincs annyi helyszín mint a "Nagy" városban
azért gonoltam hogy amit lehet most megtervezni meg lefoglalni meg minden mert hamarosan a szakdolgozatomra kell figyelnem
sajna nem lesz időm semmire a munka mellett
a helyet gondolatban kiválasztottam majd kérek árajánlatot meg mindent ami ezzel együtt jár.
Sok rossz tapasztalatot olvastam itt a neten hogy átvágták a párt és csak az esküvő után derülnek ki a dolgok
Tartok egy kicsit ezektől úgyhogy viszek egy tapasztaltabbat magammal
Cupp nektek Jó éjszakát
Zsanette nagyon kiteszel magadért
Nagyon köszönöm
Melinda G osztom a véleményt mi is vidéken lakunk és itt helyileg nincs annyi helyszín mint a "Nagy" városban
azért gonoltam hogy amit lehet most megtervezni meg lefoglalni meg minden mert hamarosan a szakdolgozatomra kell figyelnem
sajna nem lesz időm semmire a munka mellett
a helyet gondolatban kiválasztottam majd kérek árajánlatot meg mindent ami ezzel együtt jár.
Sok rossz tapasztalatot olvastam itt a neten hogy átvágták a párt és csak az esküvő után derülnek ki a dolgok
Tartok egy kicsit ezektől úgyhogy viszek egy tapasztaltabbat magammal
Cupp nektek Jó éjszakát
Sziasztok!
Én a saját tapasztalataimat írom meg. Mi vidéken szervezzük a lagzit.
Egy évvel a lagzi előtt lefoglaltuk a helyszínt, és vele a főzős brigádot és a pincéreket. A fotós is kb meg volt egy évvel korábban és a zenészek is.
A tapasztalatunk az, hogy ezeket el kell intézni korábban. Mert megelőzhetnek. Mi is kinéztünk egy helyet, ami nagyon tetszett. Át kellett volna tenni a kiszemelt időpontról, azt meg nem akartuk, így másik helyet kellett keresni. Szerencsénk volt mert volt B terv.
Szóval én cáfolom azt, hogy elég 4-5 hónappal elég korábban intézkedni.
Nagyon tetszenek a vörös torták.
Nálunk minden narancssárga lesz. Az a kedvenc színem. Mindenki meglepődne, ha nem ezt a színt választanánk. :)
A hagyományok közül azokat tartjuk meg amiket könnyű teljesíteni.
Pl. a mennyasszonyon lesz egy régi, egy új, egy kék, és egy kölcsönkért holmi.
Lesz vicces szokás is. Tányért török a lagzi színhelyén amikor belépünk, hogy ahány darabra törik annyi évig éljünk boldogan.
1. öltöny
2.gyűrűpárna, vendégkönyv, sziromszórokosár
3.sziromszórokislány ruha
4.meghívó