Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Jelentsetek helyzetet
Jelentem, az udvarban csend honol, a kukák békésen alszanak, emésztik a napi szemetet. A szemközti tűzfalon ütött résen, fény szűrődik ki, a szomszédban épp a fürdőben tesznek, vesznek, a sufniknál nem motoz senki. Az imént hallottam egy szirénát, majd kisvártatva egy repülő suhant el felettünk. Indítványozom egy sör kibakkantását.
Lehet, hamarabb kellett volna Hozzád jönnöm. De amilyen hülye vagyok, akármilyen jó tanácsot adtál volna, a baromságaimon az sem segít
Most éppen mentem az idióta fejem után - a saját baromságom ellen lehet, Te sem tudtál volna megvédeni.
De sajnos, mégis.
És csak én tehetek róla
Nem vigyáztam rá eléggé.
Természetesen.
Tegnap viszont sütöttem egy fehér kenyeret, ami felülről félig lyukas.... Azt is megkóstolod?
Külgggyem vissza érte??
fuj a szel - idonkent
sut a nap - idonkent
beborul - idonkent
hallom a forgalom zajat - idonkent
amugy csend van, szieszta, vagy ilyesmi
azaz semmi kulonos, ez van
Az autó?
itt , ma
Zuhog az eső . Belerohant egy férfi a kocsimba ma reggel , nem volt fékje . Most van egy szép fehér gallérom! Ezzel tartom a fejemet! Nem sebesült meg senki - csak én
itt , ma
Nagy szél , esö , pusztulàs.........
15 fok délben !
Remélem, ízlik majd!
Néha-néha bekukkantok ide is, és most még a szokásosnál is jobban örülök
1 cm élesztő.... Én is így jegyzem a receptjeimet és még sosem találkoztam olyan valakivel, aki szintén
A kenyeret én is kipróbálnám ha nem bánod, és a lelkesedésem miatt már most elnevezném Empatiya kenyerének
Nem annyira romantikus, mintha kemencében sülne, de finom!
(És én sütöm, mer' hogy ez a pasi mindenes a lakásban, csak mint konyhatündérfi nem funkcionál --- kivéve a pékeskedést, de most átvettem a hatalmat!)
És ezt gépben sütöd, vagy hagyományosan? Ha a második, és nem kell hozzá kemencét építenem, jöhet a receptje.:-)
Ezért véget ért még a pékségi privilégiuma is! Most már én is szoktam kenyeret sütni, és ezentúl sem csak ő süt majd!
(A Népeim odavannak az aszalt paradicsomos-kakukkfüves-bazyalikomos-oregánós kenyeremért!)
Jókedvem van. Nagyon.
Mégsem vesztettem el valakit.... pedig már azt hittem.