Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
.faradt vagyok, es nem olvasok Naluk semmit , Bojanat szerettem ott , kulonben en nem ismerem Oket
En sem csak Niddamat mas topicockbol .
Kulonben tanulmanyhely az a topic is.
Neha arra gondolok hogy mennyi mentalisan serult donteskeptelen futkarozhat Most komolyan
van vagy gondolom 60 eves West Hill , aki megkerdezi tegyen - e csipketeritot az asztalon levo kristaly porfogoi ala ?
Na es be is pakolja a ket kepet valasztekul. Most komolyan ilyen lesz a demencia idovel amikor az ember dontekeptelenne valik ?
Vagy ennek van vlami uzenet tartama ?
Csak a szokásos. Provokálni akar, biztos unatkozik.
Meg tán kíváncsi, olvassuk-e őket.
Nyugi, Katicabogárka, rajtad tartjuk a szemünket!
jajj ezt nem kellett volna elolvasnom....
Hitvallasa
Ez a ???? csaladokat oktat/ki/ es tanit
Romaniaban meg sem lesz buntetve zaklatas miatt , annyira az okkult baromsagok tetufeszke lett az az orszag
Felretette "tarsadalmi gatlasait" es gyerekhoroszkopot csinal.... megbelyegez csecsemoket...
epiteszeti szakliceum , az 20 eves korra elvegzett ipari szakkozep = komuves kepesitese van az urnak .
elnezest , nem olvastam figyelmesen- persze gondolhattam volna , hogy nem kuldenel onkentest elefant ellen harcolni.......faradt vagyok, es nem olvasok Naluk semmit , Bojanat szerettem ott , kulonben en nem ismerem Oket
Csonti !
NEM CICAHARC
Csíkszeredai asztrológus pár kattant rá egy budapesti bloggerre
http://eletmod.transindex.ro/?cikk=22151
Mi ujsag van feletek ?
Neked nincsenek lementve / kimentve -lemezekre pen drivere ?-
tematikusan a dolgok ?
Minden a gepeden van ?
ezt
meg legalabb 20x meg kellett hallgatnom, hogy felfogjam mierol szol
es a final : termeszetesen mindenki bilire ul...
Az en kis szememfenye is, ugy ahogy volt, odault rogton a bilire pelenkastol es ott olvasta ujra a konyvet..
aranyos sugalmazo mese
Bagolynal nem az elefantosra irtam a senki nem segitett-et hanem
West Hill videojara
Texting and Driving Crash Caught on Camera - texting crash in FloridaRendezem Net-szerkezetemet , mert csere lesz...belegebedek... Le kell szednem , elrendezve rengeteg felvett jelelenetemet...
s ezt leltem
Meg S-menhez ment levelekben meg lett lelve egy zene , melyet egyszer kedves Kelmed szeretett
.
.
.
.
van olyan reservatum , ahol "emetteur" - ado-vevo mikro van az allatokon es figyelik , hol vannak... igy el lehet kerulni a baleseteket...
Azt irod Bagolynal , hogy senki sem segitett... de hogyan segithetett volna valaki ?
Mi egy ember a felboszult termeszet haragjaval szemben ?
Ott csak menekulni lehetett... es a felelos a reservatum , gondolom es remelem .
/off
azt irtad 4283-ban , hogy "egeres olvasos"-
En e miatt azt hittem , hogy a karacsonyi kepeken lathato egeres konyvrol beszelsz/
Gyerekem gyereke nem ult le bilire... mondtam a szuloknek , hogy van ideje , hova futnak....
De azert megvettem karacsonyra ezt a kis dijatnyert konyvecsket.... /egy kivancsi pelenkas bébé-eger vegigjarja a baratait es felteszi mindegyiknek a kerdest , mi van a pelenkajaban ?
Van mindenkinek kisebb-nagyobb rakas , /ez lehetoseget ad uj szavak tanulasara is/ A tobbiek is megkerdezik : es neked , egerke, mi van a pelenkadban ? Semmi , en bilibe vegzem !- hoskodik az egerke ... es a final : termeszetesen mindenki bilire ul...
Az en kis szememfenye is, ugy ahogy volt, odault rogton a bilire pelenkastol es ott olvasta ujra a konyvet...
De aranyos kis mese konyvek hallod
egy egerecske keresget : gyerekek be-eeltek-e....
ezt lesem lesem benne rejtett feleletet szememmel eszemmel keresem de megfejtenem lehetetlen nem megy
// a bika partjan allo vagyok//
szet magam
kulonben meseltek hogy a legvadabb amikor csak ugy csordaban /?/
kilepnek a semmibol es athajtanak az uton na ott jobb ha mindenki kiugrik a kocsijabol es fut amerre lat
.... veszelyt erezhetett az elefant es tamadott ... Mi emberek mindig azt hisszuk , hogy nekunk mindent szabad...
// a bika partjan allo vagyok//
En a szabadban mindig nagyon feltem az elefantoktol , annyi remseget meseltek a benszulottek, de lattam is hasonlo felelmetes dolgokat
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2537114/Bri tish-teacher-terrifying-ordeal-bull-elephant-filming-Kruger- National-Park-charges-vehicle-gorging-leg-tusk.html
elmenjek megkerdezzem milyen szinuek ?
January 12, 2014 - 06:36
http://sciencenordic.com/emotions-mapped-out -body
megint a megalomaniajuk , es hova teszik a museum anyagat ?
igaz ott talan nincsenek csak festett badog bogrek meg ujkori un nepi dolgok /?/
Ezt meg kell venni a Szepsegnek
3-in-1 EVOLVE Bike Transforms to Suit Your Child’s Evolving Bicycle Skills - See more at:
http://www.inhabitots.com/3-in-1-evolve-bike-tran sforms-to-suit-your-childs-evolving-bicycle-skills/
Le lesz bontva az American Folk Art Museum...teljesen uj epulet : 12-13 eves???
En szerettem kulsoleg , egyetlen emberi meretu epulet volt a negyedben.
Epitesz epitette - fajdalmas lehet megelni egy alkotas lerombolasat
Lesz helyette egy tobb mint 80 emeletes uvegtorony...
Te is ott kotnyeleskedsz es recepteket keregetsz , becsicseriborsodzol ...
A privimben tevedtem : mukodik
.....