Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mikortól sminkelhet?
Sziasztok!
Tini-mamik véleményére volnék kíváncsi: mikortól sminkelhet egy lány? Egy kedves barátom kislánya kérdezte tőlem a héten, hogy mikor tanítom meg sminkelni? Nagy boci szemekkel pillázott, cuki volt nagyon, de azt válaszoltam: akkor, ha 13 éves lesz. Nem vagyok képben a mai "fiatalság" trendjeivel, szóval légyszi segítsetek, meddig várassak egy lassan 10 éves kislányt?
és az minek a jele nagy angolos?
a fogyatékosnak
amiről én is beszéltem, ez az ember gyárilag hülye a fejében
bár mondjuk neked is pont vannak olyan állításaid mint neki
még ha írtál olyat is ami normálisabb gondolkodásra vall
Mea culpa, ezt nem láttam. Nekem azok a beszólásai maradtak meg, amiben az agyának a hibáira célozgat.
Szegény kislány... Jó irány... :-(
Értem. Fésülködő asztal, sminkkészlet, cicamica. Ezzel egyedül is elvan, nem kell leülni társasozni vele.
Szerintem a parfüm, sminkkészlet, fésülködőasztal kombó árából már lehetett volna venni egy görkorit. De hát az ugye megint azzal jár, hogy vele kell lenni...
467
nem egyedüli fajtiszaparaszt itt
De legalább ne dumáljál már, ha nem is olvasol vissza. A wheelchair az szerinted mit jelent? Ha nem vagy angolos, segítek: kerekes széket.
Na, nekem erre már szavak sincsenek.
Szegény kicsi lány.
mivel úgy nőttem fel, hogy ne vádolj senkit ha nincs rá bizonyítékod
és azóta is irtózom a csőcselék szindrómától
Ácsi, nem a betegségére célzott, hanem elmeroggyantnak titulálta.
Hogy a francba ne akadt volna be, mikor az egész élete egy kibaszott nagy hazugság.
Az édesanyjával mi történt?
Egyke gyerek. Apu rengeteget dolgozik, leginkább a nagymamával van (sokszor ott is alszik, mert apu éjszakás is) illetve sok a suli utáni elfoglaltság és a tanulni való is. Társas így nála nem igazán jöhet szóba..le se tud ülni senkivel.Könyvet már kapott tőlem. Roller, görkori az már drágább. De most látszik, hogy az effélékért van megőrülve, így ezzel kedveskedtünk. Apjától egy szép, fa fésülködő asztalt kapott.
...azért neked is eléggé beakadt ez a hazugozós kérdéskör...
biztos genyó
szeronted aki épelméjű az még ma is tagadja a lehazugozást, amit nem is egyszer leírt?
aki a 21ben már genyó és utána úgy tesz mint egy ártatlan
szerintem annak az agya fogyatékos
ezzel az emberrel se úgy kezdtem, hogy bármilyen előzmény nélkül le agyfogyatékoltam volna, vagy szellemileg fogyatékoltam volna
ennek számtalan írása az oka
és most is azt tartom, ha valaki ilyen defektesen gondolkodik annak gyárihiba van a fejében
ha tetszik ha nem
ja tudom a bolondokra inkább rá kellene hagyni ez az általános
Én csak nézek nagyot...10 éves, majdnem, mint a nagyfiam: Társast, szabadulójáték-meghívót, kalandpark belépőt, rollert, görkorit, könyvet kap, mert GYEREK.
Tőlem mehet úgy is bátran. :-)
Magánvélemény, hogy gáz, amikor ezek a kislányok nőnek akarnak kinézni, és ennek megfelelően viselkednek, és ehhez megkapják a "megfelelő" támogatást a környezet részéről. Nincs konkrét stratégiám, mert nincs kislányom.
Ezt nem is láttam.
Üi. ez valóban nagyon genyó szöveg volt.
Ahogy írtam mi összejárunk többen egy baráti társaságba. Karácsonyra már többünktől, parfümöt, szájfényt, gyereknek való smink készletet kapott. És természetesen minden egyeztettük apukával is ajándékozás előtt hetekkel.
Nem fog suliba úgy menni, higgyétek el!!
Hát igen, ebből a tanítani sminkelniből és a meddig várassamból nekem nagyjából ez jött le.
Jó, hát ez nyilvánvaló. :)
Tudom, ez a megjegyzés irónia volt részemről.
Elnézést de nem szeretnék ebbe a vitába beszállni.
DE!!!
A tükör, meg az hogy valakit egy olyan gusztustalan jelzővel illetsz, amit megtettél a 178. hsz-ben, az nem elfogadható semmilyen szinten.
Lehet itt szájkaratézni, anyázni, hülyézni, kurvázni.
DE!!
Senkit a betegsége miatt nem lehet leszólni. Ez kábé olyan, mint ha egy öreg nénit lelöknél a lépcsőn, csak mert előtted botorkál.
Ha kiderülne rólad, hogy rákos vagy, örülnék ha valaki "csakúgypoénból" le hülye_rákos_kriplizne???? Gondolom nem tetszene.
Gondolkodj el, légy olyan kedves!
Nekem is pont az a necces a történetben, hogy érzésem szerint arról szól, hogy szeretne megtanulni feldobni egy sminket, amitől 13-nak néz ki, és felfigyelnek rá a fiúk. Mert ha saját örömére teszi, akkor magára keni anyu festéket otthon, sikerül, ahogy sikerül.
Kevésbé találnám gázosnak még azt is, ha punk frizurát kér...
és tee méé nem?
amikoe velem vagy az 1%ban?