Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mi az idén sehova Mert nem akarunk
ooh.. gratula nektek!! Nálunk még nemrég kezdődött a dolog: ápr 12 én született tököske, alias Töpörtyű - mert mindig így hívom (Rihard Csaba). Mi még most lendülünk bele a dologba egyre jobban. Amíg csak anyatejet kap, még hagyján, de állítólag szilárd kaja után eléggé erős illatok vesznek majd körül... Hát én asszem sokáig fogok még szoptatni - ha lehet - és kerüljük a szilárd kaját! Imádom őt az összes szarospelenkájával együtt, csak jó lenne tudni fortélyokat, ha majd ott tartunk. Egyik ismerősöm nem tudja leszoktatni a 3,5 éves nagylányát. Pisi már megy a wc-n, de a másik csak pelusba. Hiába próbálkoznak mindennel.
Hétvégi progi mi lesz mindenkinél? Nekünk: kicsi shoping töpörtyűnek Manhattanben (na, jó, meg nekem is egy szandál - már tavaly kinéztem!), aztán óceánpart - idén még semmi napfény nem érintett meg, mert csak ülünk a szobában. Hiába vettem a sok napozószert.... Hát most remélem egy pár órára végre kifekhetek!
Főzni is kéne valamit, de már úgy elegem van a húsokból. Nincs valakinek valami extragyors és finom receptötlete? Nincs kedvem 34 fokban főzni hosszasan, mert elájulok. Micsoda hőség!!
utálom de musz
:-) Én ma beszabadultam a MOM parkba... nagyon jó leárazások vannak - lehet, hogy a leárazás topic-ban kellene ilyeneket írogatnom. Elköltöttem egy fél zsák pénzt... magamra, pedig azért mentem, hogy a páromnak vegyek névnapi ajándékot.
Sok boldogságot.
Ez igen
Holnap délelőtt shoppingolás lesz, szerintem megveszem a fél boltot, délután jön a kedves, a többi időjárásfüggő.
Nyaralás majd augusztusban... az első közös, VELE. Ja, és 6-án leszünk egy évesek! Imádom nagyon, és ő is engem...
Minden ami érdekes,vagy nem.
A virágok!! Jó hogy mondod...már vagy két napja elfelejtettem szegénykéket locsolni....
Mi bulizni megyünk ma a kollegínákkal....vén tyúkok vagyunk, de néha olyan jóóó egy kicsit őrültködné még! Az Embereinket pedig jóóóól otthon hagyjuk:-))
Na azért óvatosan azzal a harmadik szemmel
mondjad!
Nálunk valami rövidke 'nyaralás' project indul, ha a párom végre kitalálja, hogy hová menjünk.
1 hét szabadsááááág!!!
Sziasztok!
Én is jönnék,holnap takarítok pedig szivesebben strandolnék (azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül)
Legutálatosabb házimunka.. Pfujj.. .olyan hálátlan. Egyik oldalát kivasalod, másik oldalán ott a gyűrődés. Aztán ha sikerült: felveszed és már gyűrött is (feltéve, ha nem lepedő, de az se tart tovább). Nekem is van ilyen napom minden héten.. Asszonysors..
Közvetísd