Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Hajnövesztés
2009-05-30 20:271.
Létrehozva: 2009. május 30. 20:27
Sziasztok,valakinek van valami ötlete,hogy mitől nő gyorsabban a haj?A Gregor Bernadett azt nyilatkozta valahol,hogy egy olajjal kenegeti,amitől kétszer olyan gyorsan nő.Egyik ismerősőm is ezt használta,ne nem jut eszembe az olaj neve.Ti tudjátok?
Sziasztok, igazából én az egyik hajhullás topik kedvéért járok errefelé néha, ott cserélünk eszmét a bajainkról. Megláttam a ti topik címeteket, ezért ugrottam be.Meg hát nekem is fontos, hogy ami hajam van illetve ami - reményeim szerint - újra nő, az minél hamarabb tegye ezt. Hát alapból én óvatosan közelítek a fejemhez mindennel és mindenfajta próbálkozás hegyek után nekem egy tabletta hozta a megoldást a hullásra. Elég sokféle hatása van a szernek, nekem elsősorban persze a hullás megállítása és a hajhagymáim újraaktiválása a cél, de akivel beszéltem és arra használja a vividát, hogy gyorsabban nőjőn, ő azt mondja, hogy neki használ. Persze én őt ismerem, azt is tudom, hogy nincs mindenki számára egyformán hatásos megoldás. Ezt mi hullásosok bizony nagyon jól tudjuk.
Csináltam egy blogot hajápolásról és hajnövesztésről! ha van kedvetek olvassatok bele! Várom az észrevételeket!
http://hajasz.blog.nlcafe.hu/
Köszi , B.
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hogyan lehet elkészíteni olyan hajat, mint ami a képen látható? ( csak a vége hullámos)
Gasspi!
Általában egy hajkúra 2-3 hónapos,és ha ezt végigcsinálod azután látható az eredmény.Nos azt nem tudom ,hogy egy üveg hány hétre/hónapra jó, de a lényeg,hogy legalább 2hónapig de jó ha 3hónapig csinálod a hajnövesztőkúrát:)
Sziasztok!
Én énis láttam azt a a riportot, ahogy Gregor Bernadett mutatta a hajnövesztő olaját vagy micsodáját! Engem az érdekelne, hogy mégis hány ilyen "flakonnal"kell elhasználni belőle, hogy hasson és látszódjon az eredménye?? :) Köszi előre is hogyha valaki tud segíteni!
Kedves domszii!
Az olaj neve :Dabur AMLA hair oil.és a gyártó pedig a www.garuda.hu ,állitólag nagyon hatásos:) Most mi is rengeteg módszerrel próbálkozunk a hajunk szépsége és gyorsabb növekedése érdekében! Amit még figyelmetekbe ajánlok az egy hajvitamin! (viaderm) ez a hajkapszula láthatólag meggyorsitja hajnövekedésünknek a folyamatát! Sok szerencsét mindenkinek:)