Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kínai kajálda vélemények..
2010-03-25 22:381.
Létrehozva: 2010. március 25. 22:38
Sziasztok!
Érdekelne,hogy kinek melyik kínai kajálda a kedvence,ha van ilyen.
Budapesten érdekelne..
Ahol legutóbb vettem,az nem ízlett..
Mostanában egyfolyában ezt kívánom..
Olcsó helyek érdekelnek,ahol finom a kaja.
Köszönöm!
Én is szeretem a kínait, de ahol a forrón gőzölgő rizskupacom tetején egy harci pózba merevedett párolt pók díszelgett, oda ne menjél!
Én VII. kerületit írtam neked, körút-Wesselényi sarok. Jaj, de finom! És kedvesek az eladók, hatalmas adagokat adnak-adtak.
Már régen jártam ott sajna.
Ma ismét a Kálvinon ettem, megnéztem pontosan.Ott kell kijönni a metroból ahol alul a zöldséges van, és onnan1perc.Szemben az üzletház van, ahol a Monyó vagy Manyó? kávézó van...
nekem mondjuk az a halálom,(most is ezt tapasztaltam),hogy teleteszi a dobozt rizzsel,a többit meg csak leshetem.
én 1 evésre nem eszem meg ált-ban,kétszer szoktam enni a kínai kajákból.
Sziasztok!
A Nádor utcában én is ettem régebben, jó volt nagyon.
Ami nekem nagyon bejött a XIII. kerületben a Teve utcában, a Rendőrpalotával szemben.
Nagyon finomak az ételek, tiszta és családias a hely, és mindig sokan vannak.
közben benéztem,látom gyűlnek a hozzászólások.
ahova ne menjetek: a tompa és mester utca között az üllői úton. a
rossmann és a dda üzlet között , az nagyon sz@r .
Ezt én is nagyon szeretem...nagyon olcsó...
a Móriczon lévő is jó, továbbá az Astoriánál van egy, meg a Hercegprímás utcában...nekem ezek a kedvenceim
XI. ker. Tétényi út 1-3. A Kosztolányi után következő buszmegálló, pont annak a háznak a fszt-jén. És megnyugtatásul: én már bekéredzkedtem a konyhájukba is, és nem tapasztaltam se kutyakajakonzerveket, se koszt. :-DDDDDDDDDDDDDDD
Szimpatikus kínai házaspár üzemelteti, a féladag is akkora, hogy degeszre eszem magam. :-)
na, a helyi kinai konyhájába az egyikbe nálunk simán belátni. mert úgy van a kiadóablakuk, ha az ember épp fizet, látja az egész konyhát. nem tom te hol vásárolsz, de itt mindig tisztaság van, és iszonyat jó illatok jönnek egyből.
mondjuk nálunk a gyrososnál (az egyiknél) iy meg lehet nézni reggel még nyersen a húst, akár meg is szagolhatja az ember. ott is tök ok minden.
szóval ne általánosíts. ez olyan, hogy vannak trágya lánsgosozók. de vannak szuperek is. vannak szar éttermek. de attól még a jókban se együnk???
A Déli pu-nál, ahogy feljövünk az Alkotás utcai oldalon, van egy kínai, szerintem egész jó. Aztán a Nádor utcában, közel a Szabadság térhez is van egy, az sem rossz. Itt szoktam ebédelni, ha ezt kívánom:-))
Bár én igazából még sosem ettem rosszat kínaiban. Mondjuk túl sokszor nem is járok.
szia!
szerintem a legjobb hely a stadionoknál van, a készenléti rendőrséggel szemben. mi már kb 7éve járunk oda, eddig sose csalódtunk. nagy és finom adagok, nem drágán. érdemes kipróbálni
A topikindító pesti címeket kért...
Ki ellenőrzi őket? Max. az Apeh...
Az ÁNTSZ csak akkor lép, ha fertőzés van. De attól a kosz még kosz.