Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
18+: ,,Ez a tudás hatalom a nők kezében" - interjú egy lingammasszőrrel
2014-01-17 23:491.
Létrehozva: 2014. január 17. 23:49
A lingam, avagy a hímvessző különleges masszázstechnikája nagy hatalmat ad a nők kezébe, az a férfi, aki ezt otthon megkapja, nem fog másfelé vágyódni. Csillám, a lingammasszőr avat be minket e gyógyító és örömteli technika ősi titkaiba.
Nők Lapja Café: 18+: ,,Ez a tudás hatalom a nők kezében\" - interjú egy lingammasszőrrel
Nők Lapja Café: 18+: ,,Ez a tudás hatalom a nők kezében\" - interjú egy lingammasszőrrel
Én magam is foglalkozom testmasszázzsal és Lingam masszázs a befejezés, prosztatamasszázzsal kombinálva- ha valaki szereti-, de nem ismerek olyan lányokat, akik ilyen horror összegeket kérnének. 1,5-2 órára esetleg. Én anno még külföldön tanultam ezt a masszázst, akkoriban itthon még azt sem tudták, hogy létezik :)
A Lingam masszázs egy néhány ezer éves Indiából eredő masszázstechnika, amely a Tantra szex része a Yoni masszázzsal együtt. Könnyű megtanulni a fogásokat, utána már csak gyakorolni kell a partneren :) Annak is megvan a technikája, hogyan lehet megakadályozni a magömlést és ezzel elnyújtani az élvezkedést :) , de a masszázs egy bizonyos forgatókönyv szerint működik, érintések- fogások különböző intenzitással követik egymást, és nem csak a pénisz, de a herék, a gát, a popsi, a comb belső fele, hasfal, mellkas is finoman van masszirozva.
Sok lány hirdeti magát, de kevesen végzik úgy, mint masszázs, inkább farokverés utánzat, és emiatt a férfiak többsége szkeptikus.
Egyszer kell kipróbálni milyen is az igazi Lingam . Alapjában a herék és a pénisz masszirozása pozitiv hatással van a belső szervek működésére, mivel eme nemes szerv reflexzónák tömegét tartalmazza, ezért is olyan kellemes és tökéletes kikapcsolódást nyújt.
Saját tapasztalatból mondhatom, hogy akinek merevedési gondjai vannak, azoknál a férfiaknál is beindul a merevedés, és ha az nem is tökéletes, akkor is élvezik a kényeztetést és élveznek a végén egy hatalmasat..... :) ..
A Lingam esetében a hátán fekszik a vendég, lábait széttárja, kissé behajlitja, és a masszöz itt a két lába között foglal helyet. Ezt a masszázst matracon lehet ebben a pózban a legjobban végezni, masszázspadon nem igazán adja azt vissza, amit kellene.
A biztos, aki egyszer megízleli, milyen egy ilyen masszázs valójában, szeretni fogja és kivánni ezt a fajta kényeztetést :) :) :)
nemááááá, TE TÉVÉT nézel?????
Nem félsz a megkövezéstől, hogy ilyen nyíltan vállalod eme rossz szokásod??????
Én lassan nem merem felvállalni a véleményemet, és meghasonulok.... arra is van szakszavad???
Nem bújtatok én senkit...
Csak egy időben túl sok amerikai szappanoperát néztem (nyelvgyakorlás miatt), és szinte mindegyikben előfordult - a "kötelező" megvakulás, emlékezetvesztés, és hasonló kellékek mellett - ez a többes személyiség motívum is.
húúúú most már azt is tudom, hogy te bujtatod Semiramist! Aki ilyen külföldi szavakat használ.. ráadásul szakszövegül is tud...
Tudtam, hogy nem bízhatok meg bennetek, mert ti akarjátok elvenni a .. a.... a izét!!!!
Multiple personality disorder....?
húúúú akkor ez a nő skizofrén? Magával csinálta a riportot! Hiszen mint újságíró megköszöni a vendégeinek, hogy ilyen megértőek!!!
Az nlc már ilyen "hölgyeket" alkalmaz????
Ezt írta, erre reagáltam.Lehet hogy úgy lehet ahogy írod, írója is a cikknek és alanya is.............
Jujjjjjjjjj, de perverz.
És ha valakinek nem tetszik bármi is ezzel kapcsolatban, akkor olyan negatííííííííííííííííííííííív beállíííííííííííítottású, és kikap mint a szódás lova.
Én a cikk írója vagyok.Miután elolvastam a hozzászólásaitokat,az jutott eszembe,hogy elképesztő mennyi ebben az országban a rosszindulatú és tudatlan ember.Akik az internet névtelenségébe és láthatatlanságába burkolózva jól odamondanak a másiknak.Engem ez nem sért és nem is bánt,csak megdöbbent a hozzáállás.Köszönet viszont azoknak az ismerőseimnek,vendégeimnek barátaimnak akik gratuláltak és megértették a cikk különleges lényegét.
A cinikusoknak pedig kívánok nyitottságot az új dolgok irányába.
Üdv:Csillám
a csillám nem a "hölgy" aki ezt a bájos tevékenységet folytatja?
A gycsillám az újságíró?
Ez csak nekem furi?
Az újságíró magáról írt egy cikket??
Ez elképesztő, hogy ma már mit nem engednek meg maguknak az ilyen kis plajbász huszárok.
Alig-alig lehet találni olyan újságot-cikket, ahol az újságíró tényszerűen leírja a történetet és nem kommentál.
Mert, ki a franc kíváncsi arra, hogy jódolgában ő mi a frászra gonol!
Ki a nyavalya kíváncsi arra, hogy neki mi a véleménye azokról akik fórumoznak.
Fel sem tételezik a fórum közönségéről hogy van saját észjárásuk is, irányítani akarják a gondolatokat-véleményeket.
Hol van a normélis, oknyomozó-tényfeltáró újségírás??????????????
Ma Magyarországon igen kevés.
Ez a külföldi hírekre is vonatkozik.
Ha meg akarod tudni, hogy mégis mi az ábra, kéyntelen vagy angol-német-svéd lapokat olvasni, mert ezek még fordítani sem tudnak rendesen.
Arról nem is szólok most, hogy direkte e esetleg félrevezetően hozzák le az anyagot................
Herótom van a sok kis okoska bugyutaságából, aki azt hiszi hogy a befizetett pár százezer kis forintja elág ahhoz, hogy másnak is uyganúgy járjon az agya, arra a kerékre amit ő kigondoltb a részünkre.
Na. most pedig teázom.
Nem tudom hogy tagadná-e ha valaki kérdőre vonná.
Engem az már nem érdekel.
Brutálisabban megfogalmazva: nem az a legény, aki adja, hanem aki állja....
Még brutálisabban: ha valaki kiáll az utcasarokra, ne csodálkozzon....
Nevetséges, hogy nem bírja a kritikát.....
"Az említett helyet csak akkor lehet megtapintani, ha a végbélen kersztűl benyúlnak."
Igen. És? A lingammasszőrnő tagadta, hogy ilyet tenne?
Sok marhaságot olvastam már itt, de ettől nagyobbat még nem....
Az említett helyet csak akkor lehet megtapintani, ha a végbélen kersztűl benyúlnak.........hehe,....nekem az orvosom minden évben ellenőrzi.........
Ábra........ Prostate Gland (Human Anatomy): Prostate Picture, Definition, Function, Conditions, Tests, and Treatments
Nyugodtan megspórolhatod a sajnálatod! Nekem egyáltalán nincs rossz véleményem a nőkről, sőt!
Csak a munkahelyi tapasztalataimra támaszkodva tettem egy megjegyzést (talán betalált?)!
"az a férfi, aki ezt otthon megkapja, nem fog másfelé vágyódni"
Ez jó. Ez a hét vicce