Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Unatkoztok- beszélgessünk
2005-03-03 14:131.
Létrehozva: 2005. március 3. 14:13
Sziasztok! Gyakran megesik, hogy egyedül vagyok otthon és unatkozom. Nem találom a helyem és már az olvasás is untat. Ilyenkor szivesen beszélgetnék bárkivel,aki szintén hasonló cipőben jár. A többi fórum közül választani nem tudtam, mert mindenhol úgy tűnt, hogy egy régi összeszokott társaság diskurál egymással és ezért nem akartam beleavatkozni. Várom bárki hozzászólását, véleményét és föleg azokat akik beszélgetni szeretnének, de nincs nekik kivel.
Segítsetek unalmat űzni. Itt ülök a gép előtt, egy irodában dolgozom, de semmi meló, már csak ki kell valahogy bírni 6-ig. . .
Komolyan elgondolkozom néha, vajon minimál bérért miért unja magát halálra egy diplomás ember, amikor annyi értelmes dolgot lehetne csinálni? És miért ilyen a legtöbb főnök, hogy ilyenkor sem enged el, vagy ha elenged (kolléganőm esete), akkor levonja még a minimál béredből is az összeget! Én elhiszem, hogy nem jótékonysági intézmény, dehát emberiesség is van a világon, vagy már kihalt?
dapazso!! Aki itt van, az nem mondhatja, hogy öreg. Az az öreg, aki görbe bottal csoszog az úton, és kettőig nem lát. (bocsi, akit esetleg megbántottam)
en brooklineban lakom:)))
miert lennel oreg?
O, izgalmas, foleg egy kis bohoc 2 evessel:))))))))
meg egy teljesen "bolond" olasz csaladdal a nyakamon:))))))))))
Megláttam az utcán néhány hete egy FÉRFIT! Kinyomoztam, hogy Gubó Attilának hívják, de semmi több!Ki hallott már róla?Ismeri valaki?
Udv mindenkinek!
Jöhetek? hasonló a helyzetem: munkahely, néha uncsi , de legalább van . Még. Bács megye. Kettő gyerkőcöm van 10 és 5 évesek. Elváltam :( , de azóta megtaláltam életem remélhetőleg igazi párját :))
hosszu tortenet, meg apam hozott magaval 14 eve lassan, amikor a szuleim elvaltak, apam meg itt kapott munkat. :)))))))))
ide sosem jon a tavasz:((most kene veget ernie a telnek es most esik a legtobb ho! uuuuuuuutalom!!!! mar egy csomoszor seggre ultem a gyerekkel a karomba persze o nagyon elvezte:))))))))))))))akkorakat kacagott rajtam meg mondta hogy meg meg meg. . . . :)))))))))))))
. . . . . most hívott a kisfőnök, mehetünk haza. Szét untam az agyam, nem csináltam 12 óra után semmit.
Holnap jövök, gondolom lesz bőven mit olvasni.
Hirtelen annyian lettünk, csak győzzük követni, hogy ki-kicsoda.
Legyetek jók, bármerre is vagytok a nagyvilágban. Vigyázzatok magatokra.
Sziasztok
Csatlakozhatnék? Én bp-i vagyok, van egy 17 hónapos fiam. Én is unom már a kakispelus történeteket és baromira szoktam unatkozni!
Ma nem főzök (lustaság), melegszendvics lesz a vacsi:)
Pandának gratulálok a babohoz és sok sikert!!!
Pandának gratulálok a babohoz és sok sikert!!!
Igen, az internet jo dolog. Az a legjobb, hogy barhol vagy, tudod tartani a kapcsolatot a rokonokkal, baratokkal, na meg uj ismerosoket talalni. . .
En nagyon birom, amikor a tarsasag nemzetkozi.
Ja, es itt is hideg van. Nagy meglepetesre kb 10-15 cm-es ho, ami erre ritkasag.
Mit csinálsz Bostonban, és mióta élsz ott??
azert tok jo ez az internet hogy osszehozza az embereket a vilag minden szegletebol:))))))))))na meg a noklapja!:))
en is unom mar a pelenkas meg popsikenocsos beszelgeteseket:))))
meg a nyavajgos topikokat is. . . .