Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szőr, megint szőőőr
2005-05-20 23:011.
Létrehozva: 2005. május 20. 23:01
Sziasztok!
Rémes, de egyedül tényleg nem jutok ötről a hatra. A probléma a következő: a szeméremdombomról, ha leborotválom a szőrt iszonyúan kipattogzik, meg viszket, a gyanta rémesen fáj, de legalább tartósabb és nem pattog ki, krémet nem kennék rá sosem. Tud vki erre vmi megoldást?
Epilátor, női villanyborotva, trimmelő szerszám, akármi...
Rémes, de egyedül tényleg nem jutok ötről a hatra. A probléma a következő: a szeméremdombomról, ha leborotválom a szőrt iszonyúan kipattogzik, meg viszket, a gyanta rémesen fáj, de legalább tartósabb és nem pattog ki, krémet nem kennék rá sosem. Tud vki erre vmi megoldást?
Epilátor, női villanyborotva, trimmelő szerszám, akármi...
Igen, érezni lehet, és a lábakat szőrteleníteni kell!
Próbáld ki és kiderül :)
Én spec gyantával nem merném ott lent, dombon. . se. . sőt erősen töprengek egyszeri kipróbáláson bikinivonalon, de még nincs merszem. . csipesszel próbáltam néha :DD Meg egyszer epivel. . háááát nem jutottam a bikinin belülre :DDDDD
Tapasztalat a gyanta hirtelen fáj, de hamar túl vagy rajta,
az epilátor pedig tépkedi a gyantához képest, hosszabb idő.
Sehol se szörtelenitsen? Meg a labait sem??? Most epp az intimebb reszekröl van szo amugy.
Nem olvastam vissza, melyik szőrről beszélsz?
Én Sir vagyok.
NE!
Ezt mondom én.