Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Jelentsetek helyzetet
Jelentem, az udvarban csend honol, a kukák békésen alszanak, emésztik a napi szemetet. A szemközti tűzfalon ütött résen, fény szűrődik ki, a szomszédban épp a fürdőben tesznek, vesznek, a sufniknál nem motoz senki. Az imént hallottam egy szirénát, majd kisvártatva egy repülő suhant el felettünk. Indítványozom egy sör kibakkantását.
Lehet hogy az lesz
Jó utat!
A zoldike ! Utana meg kell tamadni az osszest... Minden konyve kellemesen remek
Most utazni fogok .
Talan mire visszaerek nem lesz itt senki : igy most puszit is kapsz
--> --> // ez egy gondolat angyalkam fele//
Vagy húsz éve próbálkoztam vele, és a Garp fogantatásának történetén nem tudtam túllendülni. Akkor még túl zöld voltam hozzáMost újra elővettem, és tényleg nagyon jó könyv.
Konnyen olvashato iro... en kb mindent olvastam Tole fiatalabb koromban...csodalatosan leirt egy akkori , hetkoznapi/mindennapos Amerikat
A konyv elejet atlapozhattad volna.... ha jol emlekszem egy kinos fekezes kovetkezteben a fohos meg lett fosztva a nemiszerve egy reszetol... ami a neje szajaban maradt...
De utana teljesen mas a tortenet..nok mellett militalo , imadtad volna...
jucamuca ujra es ujra es ujra es ujra megjeleneseit es szinpadias kihuzasait kiserem figyelemmel...Houston22 barinojevel...
a topik nemzoje...szepjoestet kivanok
Hol?:)
Kíváncsi volta mennyire nehéz ez egy 17 évesnek elolvasni ....s hamarabb ment neki mind nekem
Még 1 nap annyit csak kibírsz