Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Twixi körmei.. kepek
2005-11-04 20:071.
Torolt_felhasznalo_566716
Létrehozva: 2005. november 4. 20:07
Sziasztok! csak azert csinaltam ezt a topicot, hogy ne kelljen mindenkinek külön elküldenem emailben a kepeket...=) igy csak a cimet kell megadni es barki megnezheti.. most felrakok par uj fotot.. nem sok van sajna.. de majd meg gyartok=) pussssssssz
Jó reggel lányok!
Tegnap megvettem a SZÉPÍTÉSZ c. képesújságot, melyben az utoldó fejezetben vannak a körmösökről cikkek. Na itt láttam esküvői mintákat. Igaz, eléggé cicce munka, de szépek. Még úgy is jó, ha nem minden körömre van "rajzolva". Érdemes megnézni.
Márti! Ha neked nincs +, pénteken viszem.
ANDY
Lányok, jóéjszakát...további jó dumcsizást.
viszont a multkor bejött egy vendég a kozmetikába és meséli, hogy az anyukája lehet, hogy tbc-s.... ahogy kiment és a kozmetikus elmesélte azonnal mindent fertőtlenítettünk.
hogy lehet valaki ennyire felelőtlen, hogy ilyen szintű betegség lehetséges fennállásakor egyáltalán emberek közé megy? legalább adig hanyagolnám, amíg ki nem derül az eredmény (erre 1 hetet kellett volna várni)
Köszönöm)
Lekéstem a válasszal...Enelise megelőzött .
Szia judogirl!
Lehet,hogy a választ nem tőlem várod,és nem is vagyok profi... csak hobbi szinten festegetek. Enelise is nagyon szép körmöket csinál...(lehet,hogy jobban járnál az ő válaszával.)
én úgy csináltam,hogy 2 réteg lakkot hútam a körmömre,és mielött megszáradt volna egy másik színt cseppentettem a lakkba és tűvel húztam bele a virágformát.
Bár lehet,hogy nem ez a legjobb módja,de nekem csak ez a technikája ismeretes,ami nem zselés és lakkból készítik.
lehet már uncsi a kérdésem de én csak egy sima kis virágot szeretnék rajzolni a körmömre,nem mű a körmöm,hanem igazi de elég hosszú és tartós is.. és szeretném valahogy feldobni mert így elég uncsi és gondoltam hogy a végét fehérrel kihúzni (jaj ha jól tudom az a francia manikür,de én ehez nagyon kuka vagyok,bocsika ha tévedtem) és alá,mellé szeretnék egy kis virágot is de a múltkor próbálkoztam vele és nem nagyon ment,vagy azt csak speciális eszközökkel lehet megcsinálni?!?! és ahoz a francia manikürhöz elég egy normál fehér festékis vagy annak is van ilyen specko változata??!!?
köszi előre is a segítséget,remélem nem nagyon zavartam a témát meg ezzel..
Bocsika:Eszter
Sziasztok lányok!
Nekem tettszik amit Twixi alkotott . Lehet,hogy nem igazán esküvői,de nagyon szép és ahhoz képest amit Twixi szokott művészkedni,na ahhoz egy kissé szolíd .
Mindegyik alkotása olyan merészen jó
A pillangók kivitelezési módja engem is érdekelne. Egy-egy dupla-vonalat húztál szét felfelé irányban?
Sziasztok,
Bocs, hogy beledumálok.
Enelise,
én most beadattam magamnak az influenza elleni oltást. A szüleim (koruk miatt) már tavaly és tavalyelőtt is kaptak, és semmi bajuk sem lett tőle. Viszont tavaly télen, amikor az egész család influenzás volt, ők egészségesek maradtak. Én igazából azért adattam be, mert tavaly télen elég beteges voltam, és gondoltam hátha ez (is) használ.
Szóval, én most kipróbálom, majd meglátjuk milyen lesz. Egyelőre 2 hete kaptam meg, és idáig nincs problémám.
Szia Twixi!
Gyonyoru a korom ès szèp volt a gondolat is amibol megszuletett.
Lenne egy kèrdesem hogy kell csinàlni a pillangot?
Jovohèten megyek haza ès vègre veszek szines zselèt ( igaz mèg fogalmam sincs milyet)
Szèp estet
Sziasztok!
Tatabányáról írok, ott vagyok műkörömépítő. Örülök, hogy itt az NLC-n is van ilyen fórum. Nagyon tetszettek a minták, amiket felraktatok. Ha le tudom fényképezni az enyémeket, akkor én is töltök fel. Még kezdő vagyok, úgyhogy a mintáim is kezdetlegesek A tanfolyamon egy órán mutatott csak mintákat az oktató, úgyhogy magamtól kellett (kell) megtanulnom a különböző technikákat.
Üdvözlettel: pocokvirág
egyebkent en csinaltam mar ragott körmünek körmöt.. azt csinaltuk, hogy tip-eset raktunk fel.. megvartuk mig lenö alatta a körme.. leszedtük es epitettünk ra.. azert szettük le egyebkent mert ö mindenaron epitettet akart.. meg egyebkent sem volt jol összeillesztve a körme meg a tip.. mivel nem volt normalis szabadszele a körmenek.. nagyon nagyon rövidre kell hagyni a körmöt.. es a kezilabdanal sem lesz gaz..
Sziasztok lányok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha tk.-re teszek zselét, akkor a formára reszelés, bufferezés után, fertőtlenítek, majd ha megszáradt, akkor bonder, v. primer kellene alá?? A lányomnak szeretnék csinálni, mert állandóan rágja, és annyira rövidek, hogy azzal már nem tud mit kezdeni. Viszont tippet nem rakhatok, mert kézilabdázik, és ott egy kicsit ciki lenne. Na meg nem tudom a szabadszélnél megakasztani a tippet, mert "nincs neki" a sok rágástól.
szép napot mindenkinek!!!!! Andy