Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szerelemben undor?
Hölgyeim!
Mindig is kiakasztottak azok a reakciók, amiket akár nőktől, akár pasiktól hallottam, és egymás testével, vagy annak váladékaival kapcsolatosak.
Meghökkenve olvasom, hogy számos nő például nem csókolózik a párjával, miután az kinyalta, mint koldus a vájlingot. Ez csak egy példa.
Hogy lehetséges az, hogy ha valaki állítja, szerelmes a másikba, és az undorodik, viszolyog a másik nedveitől, mint például sperma, puncilucsok, nyál stb. Akkor ott bibi van az állítólagos szerelemmel.
Ha szeretek valakit, és elfogadom, akkor bizony nekem nem esik nehezemre megcsókolni, mitán kéjlécem vette a torkára, nem mondom azt, hogy jajjj, hogy képzeled, hisz az előbb a farkam volt a szádban!
Hmm, mit gondoltok?
Crumplee
"5. IQ=10 "
na ezzel viszont maradéktalanul egyet tudok érteni ;-)))
na csak fontosnak tartom határozottan leszögezni, hogy ez a kinteroszkár nekem se jön be (de még egy légtérben sem szívesen lennék vele, mert félteném magam egy súlyos testi sértés vádjától)
;-)
Olvastad mit irtam?
Nem szeretem a szoke egyenes szalu haju pasikat. A hullamos sotet hajat szeretem. Ugyhogy nincs turkalas, meghagyom neked.
Aztan ami meg nagyon nem tetszik rajta: nem szoros a melle. Nem birom ha egy ferfi pucer mellu. Nekem ilyen az izlesem.
1. Nem a szőkesége a vonzó, ezt neked biztos nem kell magyaráznom
2. A nyálassághoz köze sincs
3. Méghogy nincs benne férfiasság? Próbáltad már?:-)
4. Kisugárzás=10
5. IQ=10
En ezt csak mint peldat emlitettem egy olyan dologra amitol en szemely szerint undorodom, tehat a szerelem erzese nem tudna erosebb lenni az undortol.
Egyebkent tenyleg jo mert neki sincsenek ilyen igenyei.
1. A szőkéket utálom.
2. Nem bírom azt, aki ilyen nyálas.
3. Semmi férfiasság nincs benne.
4. Kisugárzás = 0
5. IQ-ról nem beszélhetünk.
Mindezek következtében kiesik a pikszisből. Vidd, a tiéd!
Nem szólitom Apának, az én férjemnek van neve
Mondjuk nem csodálom, hogy a Te férjed olyan volt
szia,
biztos elmész Oszkárral egy körre. Ez nem ér. Mi meg itt rohadunk.
Cordélia, te nem változol. Mindig megnevettetsz!
na jó, ez a beszélgetés nem vezet sehová se...
sziasztok.
az anált te hoztad elő, de eddig (sem) erről volt szó
egyébként meg olvasd el mégegyszer, amit írtam...
"ha az a szerelem tényleg szerelem, olyan igazi, akkor ez a kérdés fel sem merül"
az egy dolog, hogy neked van egy gátlásod, másnak is volt, és amikor szerelmes lett, igazán, akkor vagy elmúlt, vagy nem. viszont megfordítva, ha az embered meg tudja, hogy neked ilyen erős gátlásod van, akkor ha szerelmes, igazán, akkor nem akar neked rossz érzést okozni. ha meg egyszerűen nincs is rá igénye, akkor meg pont passzoltok egymáshoz.
olyan egyszerű ez... feltéve "ha az a szerelem tényleg szerelem, olyan igazi"