Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szerelemben undor?
Hölgyeim!
Mindig is kiakasztottak azok a reakciók, amiket akár nőktől, akár pasiktól hallottam, és egymás testével, vagy annak váladékaival kapcsolatosak.
Meghökkenve olvasom, hogy számos nő például nem csókolózik a párjával, miután az kinyalta, mint koldus a vájlingot. Ez csak egy példa.
Hogy lehetséges az, hogy ha valaki állítja, szerelmes a másikba, és az undorodik, viszolyog a másik nedveitől, mint például sperma, puncilucsok, nyál stb. Akkor ott bibi van az állítólagos szerelemmel.
Ha szeretek valakit, és elfogadom, akkor bizony nekem nem esik nehezemre megcsókolni, mitán kéjlécem vette a torkára, nem mondom azt, hogy jajjj, hogy képzeled, hisz az előbb a farkam volt a szádban!
Hmm, mit gondoltok?
Crumplee
Na, mit mondtam?
Kiszámitható mint egy gyerek
Tudom, hogy ha be merészelek írni bármelyik topikjába, rögtön hozza ezt a témát, annyira sérelmezi a dolgot
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=160533
Na, megyek a szülőire, majd este elolvasom, hogy megtaláltátok-e az ominózus topikot
Meg fogjátok
Kellemes délutánt, jó szórakozást
Bizony! Nem keresem elő a topikot, ha akarod, tedd meg.
Nagyon beégett szegény. Majd megölt minket, hogy márpedig lyukas, és mi hülyék vagyunk. S amikor a fél NLC röhögött már rajta, és telesen beégett, akkor jöt azzal az ócska dumával, hogy ő csak kitalálta, s direkt szivatott. Persze túl átlátszó volt már, és hiteltelen, nem is hitt neki senki.
Én meg azon, hogy te csont nélkül bevetted
Renával azóta is ezen röhögünk
Az a helyzet, hogy engem senkitől és semmitől nem kell megmenteni.
Nagylány vagyok már egy ideje
Másrészt meg abszolút nem vagyok kíváncsi a mondandójáraLegfeljebb jókat nevetek rajta..