Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szerelemben undor?
Hölgyeim!
Mindig is kiakasztottak azok a reakciók, amiket akár nőktől, akár pasiktól hallottam, és egymás testével, vagy annak váladékaival kapcsolatosak.
Meghökkenve olvasom, hogy számos nő például nem csókolózik a párjával, miután az kinyalta, mint koldus a vájlingot. Ez csak egy példa.
Hogy lehetséges az, hogy ha valaki állítja, szerelmes a másikba, és az undorodik, viszolyog a másik nedveitől, mint például sperma, puncilucsok, nyál stb. Akkor ott bibi van az állítólagos szerelemmel.
Ha szeretek valakit, és elfogadom, akkor bizony nekem nem esik nehezemre megcsókolni, mitán kéjlécem vette a torkára, nem mondom azt, hogy jajjj, hogy képzeled, hisz az előbb a farkam volt a szádban!
Hmm, mit gondoltok?
Crumplee
- Rendezés időrendben
-
- Rendezés időrendben
- Bejelentem moderátornak
-
Torolt_felhasznalo_6052202009. január 29. 18:29652.Már itthon is vagyok
- előzmény:
- NarancsosCsoki (650)
- 2009-01-29 16:38