Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mint vásárló,én sem szeretem a tacskót,de kb. egy hónapja ott dolgozok,mint pénztáros :)
Azért kérdeztem,hátha összefutok valamelyikőtökkel :)
Gratulálok a fiadnak:) Neked hogy megy a tanulás?
Sziasztok!
Tudna nekem valaki ajánlani egy szegedi megbízható vízvezetékszerelőt? Egy kisebb jellegű munkáról lenne szó.
Köszönöm szépen előre is!
Sziasztok!
Itt az új álláskereső topic, amit a NLC indított:
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=228291
Vannak szegedi álláslehetőségek és álláskeresők is, pl. én :)
Kukkantsatok rá!
Tényleg? De jó!
Vacilláltunk a Vasvári és a Kőrösy között, de ez lett az első helyen.
Úrég, annyira örülök! Tisztára megkönnyebbültem.
Mesikém!
Én utálom a tesco-t, évente max 3 alkalommal vásárolok ott.
Mit szerettél volna kérdezni ezzel kapcsolatban? Hátha lesz olyan aki tud válaszolni.
gyorsan eltelt a mai nap!
Hogy kell szmájlit beszúrni? nekem nem mutatja,pedig aranyos malacosat választottam :(
Jár valaki a nagytacskóba vásárolni közülletek?
Hello Mindenki!
Nem tudom vannak-e olyanok itt akik szoktak kaját rendelni...
Mi egy évben 1-2 alkalommal. A mai nap is ezek közé tartozott.
Nehogy eszetekbe jusson rendleni a Szőreg, Szerb utcán levő pizzériából, mert vmi iszonyat sz.r!!! Fogalmuk sincs mi az a gyros, a hamburgerben vmi mócsingos "hús" volt, a csevapról már nem is beszélve... Én még az életemben ilyen vacak kaját nem ettem, és még drága is...
Sziasztok!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Egy kérdésem lenne hozzátok, Szegediekhez. Lakásvásárlás előtt állunk és a Hétvezér utcában van is egy, ami nagyon tetszik, meg jó helyen is van. Csak ugye mivel nem vagyok szegedi, nem tudom, hogy milyen az a környék. Mondjuk közbiztonság, emberek, milyen híre van annak a környéknek. Nagyon hálás lennék, ha ebben tudnátok segíteni, hogy problémás környék-e, vagy semmi gond nincs vele és nyugodt szívvel megvehetjük-e a lakást. Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Holnap, vasárnap mennénk le Szegedre két barátnőmmel (25 körüliek vagyunk), és meg szeretnénk kérdezni, hogy tudtok-e valamilyen jó bulihelyet húsvét vasárnap estére? A barátnőm szerint alig lesz valami nyitva, nem nagyon lesz buli, igaz ez?
Nagyon köszi!
Sunshines
Szia Mesike!
Örülök, hogy újra itt!
Sziasztok!
Megint itt vagyok,egy hosszabb kihagyás után. Igyekszem visszaolvasgatni mindent,hoztam nektek virágot is,engesztelésképpen!!!
Hali!
Úgy tudom most sem kell időpontot kérni (anyukám pár hete volt).
De az a legtisztább ha felhívod őket.
62/ 548-020
Sziastrok Lányok!
Segítséget szeretnék kérni!
Járt valaki mostanában Újszegeden a MÁV rendelőben vérvételen?
Kell-e időpontot kérni?
Régen nem kellett, csak odamentél reggel 7-kor. Már nem ott lakom és nem tudom, hogy változott-e a rendszer!
Tudna valaki erről valami infót írni?
Nagyon szépen köszönöm!
vizmu
jó az! én szeretem! jó sok túróval.
Na, rétes téma legyen elég, mert még megkívánom.
A rádióban tegnap lehetett belépőjegyet nyerni (a +-osban).
Áhh, abban nincs kihívás. Én meg akartam váltani a világot.
Most úgy megennék egy mákos rétest!! Totál rá vagyok kattanva a mákra.
Egyszer próbáltam gyúrni rétestésztát. Hát, izé...
Ilyen lettem a végére :
Tényleg, csak pénteken ingyenes.
Végülis, 5 rétes 1500,- Ft-ért....
De ha azt számolom, hogy mi 3-an vagyunk az már mindjárt 3500 pénz, vagyis 2300, mert nekem van diákigazolványom...
Nah, ez a program is kilőve...