Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szia Esőfelhő!
Aktuális még a tefál pont? Engem érdekelne.
Sziasztok.
Segítsetek megtalálni egy számot. Elég régi, kutyaugatással (vagy morgással) kezdődik és mintha lenne benne hegedű is.
Köszi.
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=235498
szegediek segítségét kérném... lakásfelújítás
Szia!
Ahol én nézném: OBI, Praktiker, 100 Ft-os bolt, festékbolt.
De sztem a henger sokkal jobb. A férjem festett az Euroval is, aztán visszatért a hengerre.
Zsibvásáron is meg lehetne próbálni sztem, hátha valaki éppen meg akar válni tőle. A dorozsmai vásárban hihetetlenül sok "kacatot" kínálnak.
Most szombaton is lesz (minden hónap 2. szombatja).
Én süket elkezdtem gondolkodni,hol van a tiszaparton klinika...
Igen, én sem találok, ez a gond. Reméltem, hogy a fórumostársak között valaki talán tud segíteni... De a remény hal meg utoljára!
Előre is köszönöm a nyitott szemed!!!
Üdv,
Myr
Szia Mesikém!
Nem, nem az újszegedi, hanem a Tisza parti. De már eldőlt a választás és Pécsre viszik a kiscsajt.
A pasik meg már csak ilyenek, sőt, ahogy öregszenek még gyerekesebbek lesznek.
Az az újszegedi gyermekkórház?
Mert mandula kapcsán megjártuk hárman is :D
Sziasztok!
Elég hosszú hét van mögöttem,de most jön a jól megérdemelt dőzsölés,5nap szabi :D
Ez a délutáni vihar nagyon jól jött,sétáltunk is egy kicsit. A Penny elött meg embertömeg állt az eső ellenére,élő sorfalat alkotva-hiába,az akció az akció ugyebár.. :P
Andi: A nagytacskóban dolgozom,majd szombaton meg vasárnap:)
Lacinak megyeget az éneklés,csak mindig noszogatni kell.
tisztára,mint egy gyereket-nem tudom mi lessz így :P :D
Sziasztok!
Tud nekem abban valaki segíteni, hogy hol lehet itt, Szegeden FA hullahopp karikát kapni?
Előre is köszönöm!
Üdv,
Myr
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!
Egy ismerősöm érdeklődik a Korányi fasoron elvő gyermekklinkáról.
Tudnátok nekem mondani valamit az ellátás minőségéről, az orvosokról, az épületről...
Mi annak idején csak az ambulanciára mentünk. Szerencsére kimaradtnk a kórházi ápolás szépségeiből.
előre is köszönök minden hozzászólást!
Jól éreztétek magatokat?
A barátnőm nagy F1 rajongó, neki tetszett, a többi ismerős nem volt elragadtatva...
Szia!
Nem ismerem az egészségközpontot, de a fizetős helyeken általában rendesek az emberrel.
Én jártam az endokrinológiára az SZTK-ba és határozottan rossz tapasztalatom volt, sőt, megalázva éreztem magam. Hónapokig voltam rémálmaim miatta. (A főorvos pasi nagyon megalázóan viselkedett, ne kérdezd a nevét, nem emlékszem rá, 13 évvel ezelőtt volt.)
Sziasztok!
Véleményeket szeretnék hallani a Szegeden található Kamilla Egészségcentrumról.
Milyenek az orvosok, milyen az ellátás, megéri odamenni? Nem szeretnék feleslegesen fizetni, ha nem éri meg az ellátás.
Konkrétabban engem az endokrinológus érdekelne.
Köszömöm a válaszokat!
Musuu
Szia Lányok!!!
Mindenki el van veszve velem együtt!!!! Mit szoltok a hétvégi felhajtáshoz??? Én a fiukkal megyek forma-1 et nézni!!Meg a Bessenyeit, valahogy időben le kell költöznünk a Tiszapartra!!! Jön valaki közületek???? Jó szórakozást MINDENKINEK!!!!!!! Ili
Utálom ezt a nyomott időt...
Essen már egy jó nagy eső, és tisztuljon ki a levegő!!!!!!!
Ja, most látom, a nagyban dolgozol. :)
Jövő héten szerdán mikor vagy bent?
Lacinak megy az éneklés?
Sziasztok!
Mesike, én ma voltam a Napfényparki Tesco-ban.
Te melyikben dolgozol? Ha a nagyban, akkor egyszer meglátogatlak, mert hetente 3 alkalommal vagyok a közelben (Piarista gimi).
A suli jól megy, már alig várom a végét...