Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Nagycsaládosok ide!
Sziasztok!
Először is köszönöm, hogy ide kattintottál.
Néhány napja nézegetem a különböző fórumokat, és valahogy nem találom a helyem. 3 gyermekem (12, 3 éves fiú, és 8 éves lány), és egy csodálatos férjem van. Nagy nap ez a mai a mi kis családunkban: legkisebb gyermekünk első óvodai napja. A mai napon valami különlegeset szerettem volna csinálni, hiszen ez az első "gyerekmentes" délelőttöm, aminek nemsokára vége, de azért ezt még gyorsan befejezem, és aztán spuri a gyerekért.
Mivel számomra a családom a legfontosabb, talán itt tudok majd hasonló emberekkel beszélgetni. Szeretném, ha mások is megtalálnák itt a helyüket, megoszthatnánk egymással a gyerekneveléssel kapcsolatos tapasztalatainkat, vagy csak egy jót beszélgethetünk.
Várom a hozzászólásaitokat!
Mindenkit szeretettel üdvözlök!
Sziasztok!
sziasztok lánykák
kopp kopp bejöhetek még ???????
látom vannak ujjak , hát csak annyit isten hozott benneteket
Lŕtom van itt HUGI is istenkém hogy örülök neked , látom te is vagy Harivera :) ámbár nektek sem áll jóla szénátok , baszus mindenki meg van kergülve?
Barbi szivem te is vagy Tatikád hát sajnálom , nyugodjon békében ,
Lŕtom Ariel is van :( rossz hirrel , ustenke nyugoszatlja a kicsit ,
többiekkel oda át is beszélgetek nagyjából
Mettikém látom 24 ik hétben vagy jól viseled? istenem mit nem adnék meg hogy helyedbe lehessek :)
na majd jövök ám kicsit sürübben ha nem baj
milió ölelés ILdi
Jaj Vera! Ez a lány tényleg egy tündér....és az a hajtincse...De megdögönyözném...Látod..minden rosszban van valami jó is...örülök, hogy pozitívan látod a dolgokat..nem lesz gond veletek!!! Balcsira költöztök...Milyen jó...!
Én sem voltam talin..nem kaptam meg a fizetésem..pénz nélkül nem akartam , nem is nagyon tudtam volna lemenni..
jahh még annyit. a tali tegnap tuti jó volt ha megtartottátok.
Pesten mikor lesz?? megint a mecire szabadítsuk magunkat????
sziasztok.
adok életjelet magunkról.
Az elmúlt héten egyedül voltunk a fiúkkal és meg kellett állapítsam hogy élvezem ezt az állapotot. Sőőt kaja is alig fogy ami arra utal hogy a férjem egy kaja pusztít volt én meg azt hittem a gyerekeim esznek sokat pedig nem.
Ma haza akar jönni anyukájától de én meg mondtam hogy csak a ruháiért. Hát nemsoká kiderül ő hogyan gondolta de én nem engedek. Azért álljon meg a menet. lement vasárnap az anyjához és hétfőn már odavitte bemutatni a bigét meg ott is aludt a csaj. És még be sincs adva a válóper még részben ugye itt lakik. Háát csak eddig. mert a megértésem ezennel befellegzett.
Iza drágám nagy kópé. Lapos kúszásban közlekedik még csak de nemsoká sikerül a felülés is. Amúgy ülni már tud stabilan. jelenleg utsó mérés alapján 65cm és 7500g. szóval egy törpilla:)))
bérlet.
háát nekem éves bérletem van az exem jóvoltából de csak addig míg el nem válunk. Utána én ingyen utazhatok a Petim jóvoltából a többiek meg nem mennek busszal.
De lemegyünk balcsi környékére lakni nemsoká ahogy sikerül átköltöznünk már.
Szia Drága!
nagyon nagyon sajnálom.....őszinte részvétem ...
Sajnálattal értesítelek titeket,hogy Krisztiánka,ma reggel feladta a küzdelmet,és egy év és tízenegy nap után elment ebből a világból.
Köszönöm nektek a sok segitséget,és kérlek titeket,ha lesz időtök gondoljatok majd egy pillanatra ránk.
de ha kivonod az 1800 ból a 1350et akkor kiderül mennyit vesztesz.vagyis 450ft-ot spórolhatnál!és két ilyen út 900 ft vagyis egy odaút.
bocsi ha értelmetlenül fogalmaztam.
Szia!
Nekünk Krisztiánunk van!
Sziasztok lányok!
Szoktalak titeket olvasni,remélem jól vagytok mindannyian!
Hoztam nektek képet a kis Krisztiánkáról!
Voltam otthon vidéken,és lefényképeztem!
Sziasztok!
Hát a bérlet áráról én is írhatnék.
A helyi bérletünk a tavalyi tanévben (3 tanuló és 1 felnőtt) 7.050.- volt, a fiaim HÉV kiegészítő és pesti bérlete (2 tanuló) 9500.- ft volt.
A következő tanévben a lányomnak nem kell helyi bérlet, mert most már közelebbi épületbe fog járni, gyalog 10 perc (1 busz megálló), így ott spórolok majd 1.600 t-ot, mert hát ugye az áfa emelés miatt a bérlet árak is növekedtek. A fiúk pesti és HÉV bérlete kb 10 ezer forint. Szóval kb 15 ezer forintból jönnek ki a havi bérletek.
Sziasztok!
Én imádok "vidéken" élni, és meg lehet szokni a buszhoz kötöttséget, én már csak tudom. Nekem az a fura, hogy ha bemegyek Pestre, akkor az van, hogy 10-15 perc és jön a bkv busz. Itthon viszont tudom, hogy kimegyek 13.05-re, akkor ott van a busz. No, jó, volt már hogy megszívatott, és korábban elment, vagy később jött, de akkor nem tették ki az ablakba amit akkor mondtam, amikor lementem a buszpályaudvarra.
Üdv közöttünk Rebkr3!
Én ritka vendég vagyok errefelé, de azért be-benézegetek. Jelenleg a Balcsin nyaralunk vasárnapig.