Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Unatkoztok- beszélgessünk
2005-03-03 14:131.
Létrehozva: 2005. március 3. 14:13
Sziasztok! Gyakran megesik, hogy egyedül vagyok otthon és unatkozom. Nem találom a helyem és már az olvasás is untat. Ilyenkor szivesen beszélgetnék bárkivel,aki szintén hasonló cipőben jár. A többi fórum közül választani nem tudtam, mert mindenhol úgy tűnt, hogy egy régi összeszokott társaság diskurál egymással és ezért nem akartam beleavatkozni. Várom bárki hozzászólását, véleményét és föleg azokat akik beszélgetni szeretnének, de nincs nekik kivel.
Hölgyek, kézcsókom!
Szép estét kívánok Mindenkinek!
Varázsfőzet hétvégére:
Beköltöztetek a Gumiszobába?
Szép napot Mindenkinek
Ki jön velem fagyizni ?
hol es mikor beszeltel vele? en is varom mar nagyon!
mar este van, es en is itt vagyok
Téged kerestelek, de már piroska voltál igy csak bekukk, és már húztam is
Este jövök!!
Beszéltem Orlossal
Ahojki
A jókedvemhez te is hozzájárultál
mikor josz dumcsira?
engem nem is keresel?
Ahojki!
nekem is, nekem is
Szia Benzea
Hogy van a Manó??Sokat beszél már??
Szia Nobody
Látom tegnapi a varázsfőzet, de bedobtam a mikróba és rögtön kettőt, mert még jutott , remélem hozod a frisset is!!!
Halihó, halihóóó a kedvem nagyon jóóó
Mindenkinek szép délutánt és annál is szebb estét!!
Jó reggeltezeréve nem futottunk össze...már itt az ideje
Czupp...szép napot!
Millió kézcsók a Hölgyeknek!
Madárfüttyös, vidám napot kívánok Mindenkinek!
Egy kis varázsfőzet:
Szép jó reggelt Mindenkinek, kukurikúúúúúúúúú!
Valóban piszok dög vagyok, mert alig kukk be Hozzátok, de mentségemre legyen mondva, hogy Ti se nagyon írogattok mostanában... és hogy kissé be vagyok havazva...
Nálunk semmi izgis, azonkívül hogy a gyermek 2. hete beteg (apukája nem adott rá kabátot és jól átfújta a szél----> eredmény: arcüreggyulladás), dolgoznék, ha tudnék, de nem tudok, merthogy breteg, szal a héten már nem nagyon megyek be... pedig televagyok iszonyatosan idióta de határidős feladatokkal...
Viszont már egészen jól megyek, csak este lépeget úgy a lábam, mintha valami komolyabb baja lenne...
Legyetek szépek és nagyon boldogok. Pussz V
Szia Nobody!
today I´m dirty, I want to be pretty...
legyen szep napod! szia
Kézcsókom a Hölgyeknek!
Szép és vidám napot kívánok Mindenkinek!
A hiányolt varázsfőzetek:
Sziasztok!
Most vagyok itt először
Szép napot
A lazaság ott kezdődik, hogy beesek, és még egy csepp , friss varázsfőzet sincs kérem pótolni!!!
Szép estét kívánok Mindenkinek!
Mi ez a lazaság??
Jajj, bocsánat,bárkit szeretettel várok ide és a gumiszobába is,csak úgy megörűltem Stupimnak. 1000 éve nem láttam.
Gyertek!
Szia-szia-szia!!!!! De jó látni téged!!! Hogy vagy? Ha ráérsz ma várlak a gumiba!
Millió pussszzz.
Gyöngyös.