Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Unatkoztok- beszélgessünk
2005-03-03 14:131.
Létrehozva: 2005. március 3. 14:13
Sziasztok! Gyakran megesik, hogy egyedül vagyok otthon és unatkozom. Nem találom a helyem és már az olvasás is untat. Ilyenkor szivesen beszélgetnék bárkivel,aki szintén hasonló cipőben jár. A többi fórum közül választani nem tudtam, mert mindenhol úgy tűnt, hogy egy régi összeszokott társaság diskurál egymással és ezért nem akartam beleavatkozni. Várom bárki hozzászólását, véleményét és föleg azokat akik beszélgetni szeretnének, de nincs nekik kivel.
Szia
Hát unalom itt sincs .Szorítok a vizsgához!Meglátod, sikerülni fog!!.
Szia!Nem unatkozom, csak szeretek beszélgetni.Nincs állásom, de most beiskoláz angol nyelvre a Munkaügyi Központ.Édesanyámat próbálom rávenni, hogy menjen el orvoshoz, bejelentkezem a nyelvtanfolyamra, anyut bejelentem a fodrászához.Utána hazafélé bevásárolok a Tescoban és megfőzök, mire a párom megjön a munkából.Sokáig volt ő is állás nélkűl.Neki mázlija lett, nem kértek angolt a fuvarszervezéshez.Szóval drukkolj kérlek nekem, mert vizsgáznom is kell majd.Remélem lesz hely.
Szóval unalom sehol.
Szép napot Mindenkinek!!
Nem unatkozunk, nem beszélgetünk?? Ez a nyár ?
Régen jártam itt lehet nem is mindenkit ismerek az újak közül, de Üdv.-és puszi mindenkinek/válogassatok ,ki-mit szeretne /
egy kis kv az ébredezőknek!!!
Szép jóóóó reggelt!!!
Ébresztő, frissen üdén.Tudom ez kávé nélkül csak a legügyesebbeknek megy Nekem kettőre is szükségem van, így mindenkinek duplát osztok ha elfogy írjatok!!
Szia Sarimama
Igen itthonról írok, csak a jó idővel már kevesebbet vagyok gép előtt.Régen láttalak, hogy vagy??
Szép napot Varázsló !
Soha jobbkor! Remélem citromlevet is tettél bele
Jól áll a zöld is
Kézcsókom a Hölgyeknek!
Szép napot Mindenkinek!
A reggeli varázsitalok:
Hali!
Valahogy én is így vagyok az összeszokott társasággal. Jelenleg unatkozom. Van kedved beszélgetni?
most épp Juttkával csevegek bő fél év után...élmény...
olyan jo ....
Jól is teszed, csavarogj csak!
Velem minden rendben.
Szia Drága Teso
Köszi nagyon jol....Olyan furi megint itt.De csak átfutoban vagyok ám....
Veled mi ujság??
Végre itt a nyár s jo időben tudod nem itt ülök hanem csavargok....
Szia Hugi!
Régen láttalak, remélem jól vagy!
Szép estét mindenkinek....
Rég jártam erre.
Gondoltam bekukkantok...remélem mindenki jól van...Pláne ki esetleg még emlékszik is rám.
Sziasztok
Kézcsókom a Hölgyeknek!
Szép reggelt, vidám napot Mindenkinek!
A reggeli varázsfőzetek:
Szia!
Szólj ha fent van megkukkolom!
Pusszantás!
Mi is elballagtunk, könnyek közt, mert amit a gyerekek csináltak, az ahhoz vezetett a hagyományos ballagási dalok helyett, régi slágereket énekeltek, amelyek az alkalomhoz illettek.Nagy meglepi volt és bizony nem kis meglepetés!!
Nem az fáj, hidd el
Majd feltöltöm én is a képeket
Ismét bekukk, hát elballagtunk, hétfőn bizi osztás, aztán nyááárrrr!
Hamarosan ballagási képek láthatók, ha érdekel!
Jajj nekem fáj ez az öregedés!