Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Úttörők voltunk!
2004-06-13 22:081.
Létrehozva: 2004. június 13. 22:08
Annak idején szerintem álmomból felébresztve is fel tudtam volna sorolni az úttörők tizenkét pontját, de ma mar alig emlekszem néhányra. A tagságim sincs már meg, pedig milyen jó emlék lenne. És emlékeztek a kommunista szombatokra, akadályversenyre, zászlós/dobos bevonulásra?
Kinek van kedve nosztalgiázni? És ki emlékszik a tizenkét pontra?
Kinek van kedve nosztalgiázni? És ki emlékszik a tizenkét pontra?
Nagyon=naon. . . . értelmetlen-felesleges rövidítéseket használnak. . . . , sok példa van, de most nem sorolom.
Attól, hogy beszélgetünk:nem feltétlenül kell pongyolán fogalmazni. Márpedig egyre divatosabb!:(((
Baratnom cukorral szereti (a kaposztas cvekket is), en nezni sem birom. . .
Nem találtam megoldást, csak a saját válaszomra?!:(
Mindegy mostmár, majd megnézem újra tüzetesebben.
Képzeld, egy nagyon érdekes témáról olvasgattam:magyar helyesírás(egyébként is kacifántos dolog!), nyelvcsavarás!- Mondjuk ezt én adtam címként. . . -
Tényleg roppant elgondolkodtató, hogy mennyire eltorzítják ékes szép magyar nyelvünket!:((( Ráadásul akarattal!
Az se valami felemelő, hogy az emberek többsége nem is tud helyesen írni! (Megjegyzem:ez az egyik legnehezebben megtanulható dolog!)
Örökösen változnak az amúgy is nehéz szabályok, de amikor még torzítják is!!!???:( Szerintem:szörnyű! Bocs, hogy kifakadtam kicsit, de ez tényleg régen foglalkoztat!
Arról, amit én küldtem. . . ?
Hogy tudtad-honnan a teszt értékelését?
A sajátomat megtaláltam, de amit írtál, azt nem!?
Szinte senkinek nem sikerült kinyitnia az értékelő oldalt. . . . . Kérdeztem attól is akitől kaptam, ő sem tudta hogyan kell!?
Sziasztok!
Itt most kisütött a nap! Egész furcsa a sok eső után.
Olvastalak Benneteket, és éhes lettem!:)
Sulnek 9szo szerint!) a sokas-sajtos muffinok. . tegnap is csinaltam egy adagot, mara is kell :-)) Ha mar lenduletben vagyok, csinaltam repasat is, szinten kozkivanatra.
Amugy hol napos, hol esos hetvege van. . tegnap 3 lannyal (sajat 2 + baratno) setaltunk egy kicsit a varosban, valami gyerekfesztival fele volt. megusztuk eso nelkul.
Az adatelemzesekkel dolgozom, mikor idom engedi a tanitas mellett, es talan a het vegere fel tudok tenni nehany erdekesseget a weboldalra (ahol a kerdoiv is van). Kivancsi vagyok, mit szoltok hozza!
Mi újság felétek ?:))
Egyszer etteremben palacsintat rendelt valamelyikunk, monduk: lekvarosat. A valasz: "Az nincs, csak izes". . :-)))
A mexikoi kaja nagyon jo (es nem kozmas, mnormal esetben!). Leven Coloradoban eltunk evekig, nalunk a mexikoi etelsor beepult a csaladi menube.
Na el koszonok mert igy nem keszul az ebedem sziasztok jo hetveget nektek jo pihenest
Emlékszem 84-ben voltunk Hévizen nyaralni. Apu pincepörköltet rendelt. Amikor kihozták akkor derült ki, hogy mezei paprikáskrumpli volt szalonna és nokedli nélkül ráadásul. Na több se kellett nekünk, mert azóta is ezzel cikizzük. . .
nalunk kizarolag piritott szalonnaval es sosan. . mint ahogy a kapostas cvekk is jo sok borssal!!!
Krumplifozelek = majomfogo (ne kerdezzetek, miert, fogalmam sincsen)
Bejgli?
grenadirmars=krumplisteszta
kaposztascv ekkedli=kaposztasteszta. .
:-)))
Ti kis huncutok!!!
nalunk is smarni :-))
ez éppen olyan, mint a krumplistészta, de még sok olyan étel van aminek több elnevezése is van. . .
En tegnap almaspitet csinaltam az elfogyot nem kellet konyorognom hogy egyenek)))))