Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Jelentsetek helyzetet
Jelentem, az udvarban csend honol, a kukák békésen alszanak, emésztik a napi szemetet. A szemközti tűzfalon ütött résen, fény szűrődik ki, a szomszédban épp a fürdőben tesznek, vesznek, a sufniknál nem motoz senki. Az imént hallottam egy szirénát, majd kisvártatva egy repülő suhant el felettünk. Indítványozom egy sör kibakkantását.
Piros kockás konyharuha is megteszi?
Én szkeptikus voltam, és ugyanazon tésztát kettévéettem, majd azonos anyagú (jénai) tálakban kelesztettem pket, egyiket egy piros, a másikat egy fehér konyharuhával letakarva. Ugyanolyan külső hő volt, a két edény egymás mellett csücsült. A piros alatt sokkal nagyobbra kelt a cucc, és finomabb lett az a tészta mint a fehér kendő alatt készült. Pedig én nem hittem benne, hogy lesz különbség. Azóta viszont hinnem sem kell: Tudom
Némelyik élesztő olyan lassacskás. A piros konyharuha tényleg jó ötlet :-)
Kellemes szellő lengedez, busz és motor zaja szeli csupán ketté a kövér csendet, majd minden visszahull... Holdat nem látni, kutyák nem ugatnak, nyúl is megpihent a ketrecben, ded alszik, hitves horkol. Én is elhúzok balra.... (arra van a fürdőszoba)
avalon*, nlc, Pestszenlőrinc
Bocsánat!
Duna tv.
Nem akar megkelni a kuglóf! Segítség, mit rontottam el?!
A likőr viszont fini volt Asszem iszom még egyet az ijedtségre, aztán megnézem, mit tehetek...
Haggyukmán ezt a Gyurcsány-témát, legalább itt.....