Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Válás a Facebook miatt
2012-02-12 12:311.
Létrehozva: 2012. február 12. 12:31
Virtuális flört, ellopott csecsemő, elbizonytalanított feleségek: hajmeresztő válásokról és motivációkról mesél a válóperes ügyvéd.
Tovább a cikkre...
Tovább a cikkre...
mi nem talalt?
melyik resze nem talalt?
pedig az ide leirt "erveid" tipikus masodik feleseg/elettars/baratno hiszterikus felhaborodasa, amiert a parja nem kizarolag a kozos kasszaba pakol.
(hehehe, ide a veres bokot, hogy masodhegedus vagy! :-))
Eloszor is, ha hozzam beszelsz, ne hasznalj ocsmany szavakat. Koszonom.
Masodszor, a szamadataidat el sem olvasom, egyreszt, mert neked ehhez semmi kozod, masreszt engem nem erdekel, harmadreszt honnan tudod te ezt ennyire biztosan, amikor a masok elete?
Mellesleg engem soha nem erdekelt, soha nem szamoltam ki, mennyit koltottem a gyermekemre havonta, annyit amennyit tudtam de azt megtettem. Nalam a gyerek nem fillerekbol allt, avagy all, nem penzbol, hogy hoci nesze, ennyibe vagy. Ha utana akarsz szamolni, a gyerek nem csupan penzbe, hanem rengeteg torodesbe meg energiaba is van. Azt is at akarod szamolni fillerekbe?
De annyit mondhatok, a koltsegek toredeket nem fedezte a gyerektartas. Havi 20 ezer forint? Gondolod, havi kaja, ruha futes, iskola, meg minden ennyi. Te ennyibol neveled a gyermekedet? Es ha tobbol, mert neha a repan meg rizsen kivul veszel neki csokoladet, uditot, vagy elviszed moziba, stb..., akkor mi van?
Meg egyszer tomoren es velosen, nalam a gyerek nem penzosszeg adatokbol all/t. Van, akinek nyug a nyakan, miert nem gondolkodott hamarabb.
Ja, egy kerdes meg van. Neked mennyi penzedbe kerul a gyereked? Mennyi draga penzedet pocskolsz el ra? Mert nalad ugye a gondoskodas az kizart.
Az apukákra nem vonatkozik az a szabály,hogy csak annyi gyereket csináljanak, amennyit el tudnak egyedül is tartani?
Nem vontam kétségbe, hogy vannak szemét emberek: nők és férfiak, anyák és apák. Te kezdted az általánositást azzal, hogy a nő magának szül.
Egy példa:gyt 15 000 havi zsebpénz a gyerek számláján:10 000 ft minden ünnepkor ajándék és a nagyikat heti szinten leveszi 5000-10 000ft-tal. 14 éves lány.
anyuka:fizu:90 000,csp14 700,állandó "mellékes"35 000ft ja,a gyt neki megy. ezek nettó összegek
anyuka:154 700
gyerek:20-30 000 havonta. Mi a f.szra adjon még az ember többet?
Új pasi van,együtt élnek,gondolom,rezsibe feleznek,nem kell egyedül fenntartani a kecót. Több kérdés?