Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Nos, kedd és vasárnap között, ma van a 31. ciklusnapom de idén 2x is volt olyan, hogy 22. napra jött meg.
Évi mikor kell meg jöjjön ?
Köszi Ildi, de miért nem?
Vasárnap tesztelek megint, remélem erősebb lesz. Áh, parázós vagyok.
Évi próbálj nyugott maradni minden rendbe lesz
Sziasztok! Nekem tünet semmi csak a melleim fajnak . A jövő pénteken megyek doki hoz adig én is izgulok a tegnap csináltam egy digis tesztet az már át ment 2-3 ba úgyhogy jól haladok de nem tudom be rakni mert túl nagy a kép
Évi, én ilyen tesztek mellett nem aggódnék ennyire!
Nem megy az idő...folyamatosan izgulok, hogy ne jöjjön meg. Próbálok ellazulni, hogy lesz ami lesz, de nem megy.
Meliko te hogy vagy?
Többiek?
😙
Mizu lŕnyok veletek ?
Dawton szerintem Te a lelked mélyén vágysz még babára, csak félsz :-) különben minek lennél itt?
Nekem 3 van, nem lesz több már 43 évesen, de imádom olvasni, ahogy mások örülnek, várakoznak:-)
Szerintem aki tud rendesen szoptatni, az mehet amerre akar a pici babával is. Nálunk ez sosem ment zökkenőmentesen az első pótlást kapott szopi mellett, a másodiknak hiába adtam volna kiköpte, ezért éjjel-nappal 2 óránként szopizott, a harmadik 2 hónaposan eltolta a cicit és 8 hónapos koráig fejtem Neki, 6 hónapig csak azt kapott, na az volt a macera és kötöttség. Amúgy, ha 10 hónapos korában visszamentél dolgozni, 14 hónaposan meg bölcsibe adtad (ez nem szemrehányás, az enyémet is mentek másfél-két évesen) akkor azért annyira nem voltál megkötve, és elszeparálva az élettől
Igen, az első a 10. dpo, halvány volt de egyértelműen rózsaszín.
Évi: Az első az ami a 10.dpo-n keszult?
Ildi predictor és az egyik lég érzékenyebb
Ez is az de ezt később csináltam
Az enyém Facelle vizeletsugaras 10-es érzékenység! :)
One step halványabban mutatta.
Gratulalok :)
Ezek milyen tesztek?
Meliko gratulálok! :)
Igen, próbálok leszokni a gyakoriról!
Neked is szépen erősödik 😍
9,10,11,14
9,10,11,14
Évi gyakorin meg végképp ne olvas mert csak stresszelni fogsz ! Arról nem beszélve hogy mindenki nagyon okos tud lenni
Csodaszép tesztek! 😍 Ezek hányadik dpo-n készültek?
Most?
Köszi Ildi, csak annyi rosszat olvasok a gyakorin is...
Évi, ezek full pozitivak :)
Meliko, a képet nem látni sajnos.