Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Babaruha csere-bere
Kedves Fórumozók!
Jöjjön ide mindenki akinek vannak szép babaholmijai és cserélni szeretne pl. pelusra, nagyobb rucikra, játékra stb.
Nekünk is van 2008. november végi kislányról kinőtt ruháink, bébi kompunk, babahordozónk (03-as szabvány), kis cipőnk, pólya huzatunk stb.
Érdekelne 86-os méretű kantáros naci, vagy ilyen esetleg nagyobb méretű ruhák, játékok (állatos dominó, fűzős játék piciknek, fa kirakók, vizi játékok kádba, vastag lapú vagy fa kártyák, aqua filc, építők, készségfejlesztők stb.)
Sok szerencsét!
--------------------------------------------
AZ ELADÁS SZIGORÚAN TILOS!Ha valaki eladni akar, nem fogjuk elfogadni kifogásként, hogy "nem tudtam".Az illetőt ki fogjuk tiltani a fórumról.
üdv.:
a moderátorok
Sziasztok!
Cserélném:
Fisher Price kockafaló viziló (szinte új, csak lakásban használtuk)
Fisher P. dzsungel gömb
FIsher P. autó két figurával
MOL 34 cm-es plüss medve.
Cserébe új, vagy újszerű lego, vagy duplo érdekel!
Kérésre fényképet küldök!
most jut eszembe van még egy nagyon szép, vagány kék, gólyás mintájú fejvédőm, hozzá illő kék macis baldachinnal+tartóval rácsos ágyba. Szintén keveset használtuk, a fejvédőnek egy pici hibája van, 4 zsinórral kell, ugye a rácsokhoz rögzíteni, abból az egyik ilyen leszakadt, így azt pótolni kell.
meg egy sárga, újszülött és pici babának való kádam, piskóta alakú. A gyerek kb. 5 hónapos koráig használtuk, mert utána már kicsi volt neki.
sziasztok!
Nekem is vannak használaton kívüli baba cuccaim, amiket szívesen cserélnék.
piros színű 3-as méretű (kb. 2,5 éves korig használható) tourago márkájú műanyag kismotor. Nagyon jó állapotban van, keveset használt mert inkább a baby taxit nyúzza a kisfiam:-)
egy piros, téli lábzsákom, strochenmülle márkájú, német, be lehet kötni a babakocsiba, védi a baba lábát.Szintén egy telet használtuk, amíg pici volt a fiam.
egy, nem használt piros textil mózes kosár, újszülöttnek. Van kupolája is, oldalt cippzáral zárható. Oldalán van 2 fül, így könnyen hordozható benne a pici baba. Téli babáknak ideális. autóba, babakocsiba is tehető.
cserébe érdekel
új vagy jó állapotú használt römer king britax gyerekülés huzat (9-18 kg-ig való gyereküléshez)
utazáshoz esernyőre csukható tökegyszerű tili-toli babakocsi, amit könnyen be tudnék tenni az autóba
fa építőkocka készlet
Új cipők!!!
19-es piros-fehér sportcipő kemény kérgű.
16-os Siesta bőr virágmintás pántos cipellő.
(több fotó róluk a képeim között látható)
Sziasztok!
Kismama ruhát keresek (lehetőleg Debrecenben a próbálás miatt) XL(esetleg XXL) méretben, vagy 44-46 méretben!
Elsősorban hosszú farmer nadrág, szövetnadrág érdekel (szürke vagy fekete színben) esetleg sötét színű kord nadrág.
(belső szárhossz min. 82 cm, comb 63-65 cm)
Privi üzenetben várom a válaszokat.
csilla18
Plüss Plútója, Mickey egere, Kuka törpéje, vagy Ficánka hala van valakinek?
Gyűjthető készségfejlesztő kártyát is keresek!
Gyerek zene vagy mese CD DVD is érdekel!
Életrevaló Gyerek Konferencia ALAP csomag
Életrevaló Gyerek konferencia FULL EXTRA csomag
ezt keresem!
köszönöm!
Eladnám vagy elcserélném a használt, de kitűnő állapotban lévő, újszerű baby úszógumit. Néhány hónapos kortól kb. 1,5 éves korig használható. Nem karika, hanem alul van 2 lyuk a babalábacskáknak, hogy ne csússzon bele.
Fotót tudok küldeni.
Sziasztok!
Itt megtaláljátok a cserére szánt babaruháimat, baldachint, sötétítő függönyt babaszobába, pelenkázótáskát, stb-t.:
Kedves Érdeklődő!
A bébihordozót és a kompot már elvitték. Esetleg valami másban tudok segíteni?
Szia!
Így szerintem elég reménytelen, mert a gyerkőcök nem egyformán nőnek...pl. az enyém 20 hónapos lesz, de még mindig 80-86-os a méretünk (egyikünk sem magas...). Szerintem jobb ha megtudakolod mekkorát hord akinek veszed, bár ez sem mindig jön be...én már inkább lemérem, és viszem a boltba a kis centimet :-D cipőnél a papírcsíkot... :-DDDD ez a tuti!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Már próbáltam a keresőben, de nem találtam normális gyermekruha táblázatot.
Tud valaki ide belinkelni egyet?
Olyanra gondoltam, mint pl. a C&A-ban láttam, hogy
62 - 3 hónap
68 - 6 hónap
74 - 9 hónap
80 - 12 hónap
86 - 12-18 hónap
Eddig tudtam, tovább sajnos nem. Szeretnék ajándékba ruhát venni ezért kérdezem.
Tovább hogyan vannak? Itt már mindegyik tól - ig van?
Mekkora kell egy kétéves gyermekre? Köszi mindenkinek!
Szia,
engem a tena lady betét és a pelenka érdekelne.
Cserébe tudok ajánlani babaruhát ha érdekel.
Várom a válaszod,
üdv: Zília
Szia Gattaca9!
A C&A kuponok 50 %-os vásárlási lehetőséges kuponok? Meddig lehet beváltani és mekkora méretű ruháig? Mit gondoltál 1 max 2 db-ért cserébe?
Üdv: Liána
Sziasztok!
Babahengert keresek! Ha van ilyened, és elcserélnéd / eladnád írj privit! :-)
Sziasztok!
Elcserélném a Sunstyle márkájú UV A és B szűrős használt, de kitűnő állapotban lévő baby napszeműveget. Néhány hónapos kortól kb. 1,5 éves korig használható.
Ami még megmaradt:
-56-os hosszu ujjú felső mintás
-56-os szürke láb nélküli rudgalozó
-56-os fehér lábnélküli kacsád rugdalozó
-23/24 piros tutyi
- szoptatós tea egy adag és hozzá való tájékoztató, augusztusig jó
- 86-os lán bélküli kék ujjatlan rugdalozó
- plüss állatkák
- 74-es sötét zöld láb nélküli rugdalozó
Sziasztok...Babaruháim vannak kifogástalan állapotban 68-as méretig.
Pár képet felteszek ha valakinek konkrét dolog kellene csak írjatok és megmondom van-e. Minőségi ruháim vannak és nincs agyon hordva és agyonmosva...Bátran ajánlom!!!
Cserébe kellene babajáték-zenélő vagy 92 fiú ruha vagy 110 v 116 os lányruha.
KÖSZI
http://liberoarcai.liberoklub.hu/kepek/?pid=2008061257
ha szavaztok, megköszönöm
javarészt 56-62 es kisruhák vannak (többi kölcsönbe) de vannak nagyobbak is pár darab jó másfél éves korig, fiú lány vegyesen
Babás dolgok:
-Gyógyszertári fürdeő krém, bontatlan, Új
- tutyi 23/24 méretbe,Új
-dm kuponok,babás és nem babás dolgok is
-macis papír kis könyvecske
-plüssök
Sok cserém van a bemenem.
Szia!
Ezek sajnos nekem már elkeltek....de írj még mi kell, hátha segíthetek!
Nem babaruha, de...
...kérek mindenkit szavazzon Csongorra:
http://liberoarcai.liberoklub.hu/kepek/?pid=2009121924
Nagy a tét: fél évnyi pelenkaellátmány! Előre is köszönjük a voksokat!
Sziasztok!
Frissítettem a kínálatot!
Még mindig vannak újonnan vásárolt, többségében márkás babaruháim újszülött mérettől egészen 86-os méretig.
A fotókat és a leírásokat megtaláljátok a bemutatkozó oldalamon.
Jó válogatást!
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani:
http://www.anyatanya.com/main/rtreq12/734547
Szia!
Én sem tudtam a kislányom születése előtt, hogy milyen nemű, így jobbára fehér, sárga, zöld ruhákat, meg mintásakat (élénk csíkosakat, drapp alapon kacsás pl.) vettem. Bár így is sokan megkérdezték, amikor zöld ruha volt rajta, hogy fiú-e, vagy lány, de nem ez számít. Így, ha a második kisfiú, nem kell sokat költenem a babaruhákra. Persze most, hogy elmúlt 1 éves a lányom, nehéz "semleges" ruhákat venni, nem sok uniszexet találtam ebben a méretben. Csecsemőnek azért lehet jókat vásárolni.
Én is vettem világoskék kocsicipőt, aztán az egyik babaruhabörzén, amikor a hordozóból csak a cipős kis lába lógott ki a lánynak, az eladók a fiúruhákat kezdték ajánlgatni. Szóval, ezt most már meggondolnám...
Jó válogatást!
Sziasztok!
Nekem nem babaholmim van ,hanem egy Philips HB 175 márkájú hibátlan 1-2* használt arcszoláriumom, amit cserélnék szoptatós párnára , játszószőnyegre, járókára,elektromos mellszívóra (privis értékegyeztetéssel akár).
Kisifúnak való 74/80 méretbe
farmer,kising, 2 db rugdalozó
cserébe keresek 98-as kisfiú nadrágokat,polókat vagy pulcsikat
Sziasztok!
Nem babaruha, de...
...nagyon szeretnék kapni egy DM-es, Rossmannos vagy Tescós (lényeg, hogy országos áruházlánc legyen) blokkot Libero Megapack mini (2-es jelzésű, 90db-os) pelenka vásárlásáról.
Kaptunk egy ilyen csomag pelenkát a látogatóktól, de már rég kinőttük, viszont mindenhol csak blokk ellenében cserélik át nagyobbra - azunk meg nincs...
Cserébe tudok bababónuszos kuponokat adni - vagy megbeszéljük mit kérsz!
Tudom nem igazán ide tartozik, de hátha tud valaki segíteni nekem.
Hamarosan születendő kisgyermekenek helyhiány miatt max 110 cm hosszú külső felületű kiságyat tudok a szobába betenni.
Valaki tudna nekem segíteni, hogy hol lehet ilyet kapni? Mindenhol csak 120-asat találok.
Előre is köszi.
Rengeteg lány és unisex babaruhám van 50-56-62-es méretben!!!
Két kislányom van, hihetetlen mennyiséget vásároltam.... :(
Van használt, újszerű és olyan is ami új (csak mosva volt de végül nem került rá sor).
Next, Cherokee, George, Brendon, Baby Club (C&A), Mothercare...body, rugdalózó, póló, hosszú ujjú póló, nadrág, hálózsák....
Állatszőr és dohányfüst mentes lakásból!
Cserébe érdekelne 92-98-as kislányruha illetve 2-3 éves lánynak való játék!
Pár fotót felteszek mutatóba...
Akit érdekel keressen meg priviben!
Sziasztok!
Cseréim a bemoldalamon:
- könyvek,
- babás cuccok,
- egyebek
Ami érdekel:
- 8 hónapos fiúnak ruhák, játékok, könyvek
- pelenka, popsitörlő, Bepanthen, Sudocrem
- krimik (esetleg)
- tisztítószer, mosószer
Felnőtt ruha, bizsu, illatszer nem érdekel.
Privit írjatok!