Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
NEHÉZ!
Én 2 éve vagyok szingli.Pár rövid próbálkozás ezalatt volt,de ezeket nem is nevezném igazán kapcsolatnak.Mások szerint jól nézek ki,akadnak is udvarlók,de úgy érzem,h egyik sem komoly szándékú.Tele vagyok kételyekkel.Elgondolkodom azon,h fog-e engem még szeretni vki,fogok-e kelleni még vkinek úgy igazán.Aki hasonlókat érez,légyszi írjon.
Egymásba érnek a randevúk;
Vívjuk a nemek közti háborút.
Zavaros a drága, nem érthetem,
A múltkor akarta, most pedig nem.
Védekezik ismét, visszavonul,
Szemével támad, ártatlanul.
Vonakodik, nem jön, kit érdekel?!
Tele van a város szerelemmel.
Fedezékbe bújik, hadat üzem,
Elenged, elkap, játszik velem.
Egy cetlire írja a telefonszámom,
Ígéri, felhív, még ezen a nyáron.
Most mennie kell, 'Mit gondolok róla?!'
A fiúja várja egy félóra múlva;
Ha neki az a fontos, nem érdekel,
Tele van a város szerelemmel.
Nem baj, ha egyedül vagy,
Nem baj, ha egyedül vagy.
Tele van a város szerelemmel!
Prognózis.
Ismeritek? Emlékeztek még rá?
Szia!
Figyi..amíg rajta felejted a szemeid egy izmos karon, vagy borostás arcon, addig nem lehet akkora baj...mert nyitott szemmel jársz, nyitott vagy az izmos karokra, borostás arcokra... ezért gondolom azt, hogy de igenis fogod érezni egy férfi bőrének az illatát, amikor bele fogod fúrni a fejed a vállai közé.
persze ez most hurráoptimiznusnak tűnik, ami marha messze áll tőlem... csak mostanában sok a lelkizés és ezt látom magam körül...
Tanácsok, tippek, módszerek a pasizáshoz, hogy a legjobb pasikat is könnyedén elcsábítsd!
Tanácsok, tippek, módszerek a pasizáshoz!
Gondoljak bel?
Ááá, így kora reggel... Oda lenne a napom Ez inkább iccakára való...
Kárpótlás Azt még a 90-es évek elején szétosztották
Meg az nem is vóna baj, ha még csak 1-2 éve tartana ez az állapot Akkor még jobban vóna türelem is
De úgy látszik, észrevétlen szalicilt szórtak rám, oszt konzerválták "odafenn" ezt az állapotot...
Én pedig egy szoros, finom ölelésre, és egy kis bújásra vágynék, de nagyon.
Ha lenne erre egy vonzó valakinek 5 perce, úgy érzem nagyon sokat adna.
2 hét múlva, szept utolsó hetében megyek Rodoszra .
Szingli túra szingli barátnővel......
Hááát nem tudom...
Az utóbbi időben néha tűnődve rajta felejtem a szemeim egy izmos karon, egy borostás arcon, és messze elkalandozom gondolatban, hogy vajon már soha többé nem fogok erős férfi karokat érezni magam körül... ? hogy már soha többé nem fogom belefúrni a fejem a vállai közé és már soha nem fogom érezni egy férfi bőrének az illatát... ?
na az érdekes lehet amikor ugyanazt kapod vissza.
lehet nekem is tanulságos lenne.
nem..gondolom, vmi olyasmit a tessék, meg a he után, hogy mi az a dezodor....
... régóta érdekel,hogy mit csinálnak az emberek, ha szembesülnek a saját stílusukkal... jahát igen..szemét vagyok... hehe
Szia!
Reméljük azt, hogy ami késik, az nem múlik...
Meg... ha majd mégis, az bejön.