Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kedves Mendi!
Ha van kapcsolatod, azt meg tudom nézni. Azt a mondatot, hogy minden, ami párkapcsolattal függ össze, nem tudom értelmezni. Ezzel mire gondoltál?
Illetve a saját képletedre is kíváncsi vagy?
Üdv: Arany
Kedves mamóka67! És kedves Mindenki!
Új vagyok itt, és először is gratulálok a 10 évhez!! Ha lenne sok időm, végigolvasnám az összes hozzászólást... de erre egyelőre várnom kell.
Néhány éve én is foglalkozom karmaasztrológiával, azóta, talán már tudatosan is, megsokasodtak a különleges élményeim.
Nagyon érdekes találkozásaim vannak, persze a szereplők a múltból kerültek elő a képleteink alapján is, egyes eseteknél médium is megerősített a dologban. Kérdésem, fordult-e már elő veletek, hallottatok-e róla, hogy valaki a múltból hoz elő érzéseket, ezáltal indokolatlanul kötődik emberekhez, ami szinte már fáj...? Miért történik ilyesmi? (Persze vannak ötleteim, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.)
Köszönöm és üdv!
ba17
Mamo, az en eletemhez sokat hozzatettek az itt olvasottak, a megtapasztalt segito szandek pedig taplalja a hitemet az alapveto emberi josagban ;) Koszonom! m
Helló!
Egy kedves tag ajánlotta ezt a fórumot.
Születési adataim 1989.08.04. Nagyvára Románia 09:45 és 10:00 közt, valószínűleg közelebb a 10-hez.
Érdekelne minden ami párkapcsolattal függ össze, de nem csak.
Nem tudom, milyen infókat adjak még meg kiindulásnak.
Köszönöm előre is!
Kedves tagok és vendégeim! Idén 10 éves a topikom. Hihetetlen gyorsan elszaladtak ezek az évek. Volt jobb, és kevésbé jobb időszakok. A legszebb talán az a pár év volt, amikor a karmikus asztrológiát próbáltam tanítani, arra fogékony lelkeknek. Több kevesebb sikerrel. Ha csak páran értették meg, és tudják használni a maguk és mások javára, már megérte.
Arra szeretném megkérni a még azóta is nlcafét látogató volt tanítványaimat, hogy az évforduló örömére jöjjenek be pár percre, és adjanak hírt magukról. Írják le, hogyan alakult az életük azóta, és tudtam -e segíteni azzal a tudással, amit átadtam nekik.
Szeretettel várlak benneteket: Mamóka
Kedves Margaret,
Én is csatlakoznék egy pár gondolattal a témához, ha nem bánod :)
A Vénuszod szorosan együttáll a Veszta aszteroidával a Kosban a 9.házban: A Veszta mindig a fókuszáló képességünket mutatja. Szorosan együtt a Vénusszal arra utal, hogy a szerelemre, a harmóniára, az életörömökre nagyon erősen tudsz fókuszálni, amikor pl. egy férfi bekerül a fókuszpontodba, akkor képes vagy mindent kizárva csak rá figyelni, minden mást kizárni. Ez egyrészt nagyon pozitív dolog, de ott van benne a negatívum is, hogy életed során nem mindenki lesz érdemes arra, hogy ilyen fokú figyelmet kapjon. Ez az együttállás a Kos jegyében van, ami a Te részedről utal arra, hogy hajlamos vagy a hirtelen fellángolásokra, hajlamos lehetsz úgy "szerelembe" esni, hogy valójában nem is ismered a másikat, csak hihetetlenül felvillanyoz. Ezek a fellángolások általában amilyen gyorsan jönnek, úgy el is szállnak.
Ami még szemet szúr nekem, hogy van egy IC-Plútó-Juno együttállásod a Skorpióban: ez egy karmikus történet, olyan előző életekre utal, ahol sérültél a házasságodban, sérültél feleségként, házastársként, valamilyen szövetség következtében illetve utalhat titkokra, fájdalmas megcsalásra, kettős életre. Az is lehetséges, hogy ilyen története volt valamelyik női felmenődnek és ez beépült a családi energetikai mintába. Ez egy nagyon erős blokk lehet a mostani életedben, ami akkor aktivizálódik be, amikor egy kapcsolat komolyra kellene, hogy forduljon. Lehetséges, hogy Te úgy éled meg, hogy mindig a másik fél miatt fut zátonyra a dolog, de ezt a blokkot Te hozod magaddal karmikusan. Egyszerűen az történik, hogy a negatív múltbéli események fájdalma miatt behúzod a féket, természetesen nem tudatosan. Ez az együttállás kap egy trigont a Jupitertől a 11. házból, amit fel lehet használni oldásképpen: sokat tudna segíteni Neked a baráti köröd, úgymond kontroll csoportként. Amikor jön egy hirtelen fellángolás, esetleg meg lehetne kérdezni külső szemlélők véleményét a pasiról, mert ők azért objektívebben látják az illetőt. A másik segítség az lehet, ha esetleg a szélesebb baráti körből keresgélnél férfi után, mert ő leinformálható lenne és úgymond átment már 1-2 szűrőn. Ebből az állásból én arra következtetek, hogy tartós kapcsolatod akkor tud kialakulni, ha előbb megismered az illetőt, valamilyen szinten baráti viszonyt alakítotok ki és abból tudna kialakulni egy tartósabb, komolyabb kapcsolat. Nagyon fontosak számodra az emberi kapcsolataidban az érzelmek, ahhoz, hogy őszinte mély érzelmi alapokra tudj helyezni egy kapcsolatot, alaposan meg kell előbb ismerned a másikat. A Mars bolygód is vizes jegyben van, mindneképpen érzelmes, gondoskodó, odafigyelő férfire vágysz, akivel tényleg érzelmi alapon tud működni a kapcsolatotok.
Igen, így a jó, hogy együtt fejtjük, mert mindenki hozzá tud tenni valamit, vagy másképp írja le ugyanazt! Én pl. direkt szeretem többféle megfogalmazásban is elolvasni a horoszkópok részleteit, mert mélyebben megértem így.
Kedves Margaret !
Ha megengeded én is hozzáfűzök néhány gondolatot. Elég ha csak a Te képletedet nézzük az is sok mindent elárul. A párkapcsolataink szerelemmel kezdődnek. AZ életörömök háza neked ugyan Nyilas jegyben indul,de Bak jegy a jellemzőbb és nem csak Neptunusz, de az Uránusz és a Szaturnusz is itt áll. A Szaturnusz eleve korlátoz, és nála első a kötelesség minden más csak utána jöhet. A Neptunusz kicsit ködössé teszi a terepet ahol nehéz a másikat és az életörömöket a saját valójukban látni. Emiatt is jönnek a csalódások, mert másnak látjuk mint amilyen. Az Uránusz pedig hozza neked az eseményeket. Szerintem ha a partnerek Neptunusza a Te 5 házadba esik, az még külön rátesz egy lapáttal arra, hogy másnak látod Őt mint amilyen. A szerelemben hajlamosak vagyunk másikat felruházni nekünk tetsző tulajdonságokkal, de nálad ez ebben az esetben fokozottan igaz.
Ha a tranzitokat nézzük, azok is alátámasztják. A 7 házadban jár a Neptunusz, ami a külvilágból hozza neked azokat a férfiakat akikben lehet csalódni vagy elérhetetlenek. Hamarosan azonban kilép a 7 házadból. Ami inkább érdekesebb az az 5 házadban lévő találkozó. Ott tranzitál a Plútó és a Szaturnusz is. Tehát ezen a területen fokozottan kell számitanod eseményekre és érdemes megfigyelned hogyan gondolsz az életörömökre, szerelemre, illetve hogyan értékeled át őket, az események tükrében.
Mennyire volt jellemző életedben az, hogy át tudtad adni magad az örömöknek, hobbinak stb.
Látom már fiatalon volt részed "erőszakban".
Kedves Arany:) köszönöm a válaszodat
Kedves Müge:) köszönöm az elemzést:) valahol úgy olvastam ha valaki napja az én 4. Hŕzamban van, nem küldhetjük csak úgy el az illetőt az életünkből. Ez a kis viszony 1 hónapig sem tartott, talán a neptunusza miatt ami az 5. Házamban van? Volt köztünk Plútó Vénusz kötés pontosabban oppozicio. Ez mit jelenthet? Arra döbbentem ra a napokban, hogy évek óta olyan férfiakat vonzok, akiknek a neptunusza az 5. Házamban áll! Mindegyikben csalódtam, mint ferfi... ez szerintem nem lehet véletlen. Valamit tanulnom kellene? Válaszodat köszönöm, szép napot
A közösségi oldalakon én még nem néztem meg őt, de amit a kapcsolatai beleszövéséről írsz, az rémlik egy másik cikkéből... Hát, végülis jobb, mintha csak furcsa dolgokat írna, anélkül, hogy beazonosítható lenne a frusztrációja! :D De amúgy szerintem nagyon értékesek az írásai. (nem csak őt kedvelem, csak most éppen ez jött szembe velem)
Én a következőket látom: Te egy nagyon talpraesett, életvidám csajszi lehetsz, akinek fontos a karrierje és az ezen az úton megteremthető anyagi biztonság. (Ikrek Nap a 10. házban, Oroszlán Asc. és Hold, Bika MC) Ugyanakkor fontosak a szellemi távlatok, a külföldi utazások (Vénusz 9.ház), karmád a társadalmi szerepvállalás (Vízöntő Sárkányfej 6. ház), és gyakran foglalkoztat, hogy mennyire lehetsz te a társadalomban és úgy egyáltalán a társaságodban az, aki vezeti, támogatja a többieket (Jupiter-Chiron együttálllás 11.ház), miközben még neked is megerősítésre van szükséged. Az élvezetek, a szerelem fontos az életedben, kérdés, hogy a kapcsolatkezdeményekből mennyire lesz hosszútávú kapcsolat - sok frusztrált fényszöged van(Mars-Hold-Plútó, Nap-Szat.,Vénusz-Szat.), szóval érdemes önismereti módszerekkel fejlesztened magadat, feldolgoznod a múltbeli sérelmeket, amik egész a gyerekkorodba visszavezethetnek (Skorpió 4. ház csúcsán a Plútóval). Így az érzelmi-kommunikációs kilengéseidet megtanulhatod kezelni, hogy ezek ne hassanak negatívan a kapcsolatodra.
Víz-levegő típusú srácot vársz, tehát egy érzelmesebb, de egyben könnyed, kommunikatív egyént, akit meg is kapsz a jelölted személyében. Ő a Skorpió Napjával, a Mérleg Ascendensével és Ikrek Holdjával nagyon is otthon van az érzelmek és az emberi psziché ismeretében és a kapcsolatok terén, és karmikus feladata is, hogy az érzéseit megélje, kimutassa (Rák Sárkányfej). Ugyanakkor van benne némi távolságtartás és a felsőbbrendűség légköre lengi körbe az 1. házas Mérleg Szaturnusz-Plútó-Jupiter együttállása hatására, amit viszont te talán inkább vonzónak látsz benne, mivel a 7. házad Vízöntőben kezdődik, tehát amúgy is egy kicsit hűvösebb, távolságtartóbb partner számodra az ideális. Az érzelmei kimutatását pont, hogy te taníthatod meg neki a Rákban lévő Jupiter-Chironoddal, amivel a karrierjében is segítheted, ha az valami segítő/tanító foglalkozás, vagy a táplálással/vendéglátással van esetleg összefüggésben. Ő is segítheti a te karrieredet és gyarapodásodat (Chironja a 10. házadban, Asc-e a 2. házadban). Alapvetően eléggé meghatározó lehet a kapcsolatotokban az anyagiak és az előmenetel. Érezheted úgy sokszor, hogy inkább barátjaként kezel(Asc.-e a 11. házadban), az ő számára nem annyira lényeges a szerelem (üres 5. és 7. háza), mint amennyire számodra fontos - és hát ő számodra elég ideális társ (Vénusza az 5. házadban), még akkor is, ha amúgy egymás otthonát vagy később akár a közöset hajlamosak vagytok feje tetejére állítani - egymás 4. házában lévő Uránuszok, jelezhetnek hirtelen vitákat is otthon, vagy csak valami szokatlan otthoni környezetet (pl. ultramodern berendezésekkel, vagy sok furcsa vendég meghívásával), vagy spontán költözködéseket stb..
www.life.hu/horoszkop/20101029-par-horoszkop-oroszlan-halak .html
elég alapos.
Halak csillagjegyű vagyok! Szerelmi horoszkópot oroszlánnal tudtok mondani?
Kedves Müge, az illető úr tudását nem vonom kétségbe, de engem például rettentően zavar, hogy személyes problémáit, vagy múltját is beleszövi a magyarázatokba. Mintha nekem muszáj lenne tudni, hogy ő kivel és hogyan konfrontálódott, vagy élt együtt.
És ezzel szerintem megakasztja az amúgy érdekes magyarázatokat, összefüggéseket. Néztem a képletét is... és így minden érthető. Például az az etikátlan viselkedése, ahogy lájkoltatja az olvasóit egy másik ember vélt, vagy valós, ellene elkövetett bűnei okán.
Kedves Margaret!
Szenvedélyes viták várhatóak köztetek, otthoni feszültségek külföld és vagy ideák miatt, majd később, évek múlva ebből lehet egy békés öregkor. Segíthet majd, hogy nagyon jók a kapcsolatok a munkatársakkal, esetleg valami művészeti tevékenységet végez valamelyiktek.
Az otthonotok, vagy a szülői ház kemény és szigorú lehet.
Érdemes lesz elkülönülten dolgozni majd. Esetleg a távolság is tudja segíteni a kapcsolatot a későbbiekben.
Érdemes lesz óvakodni a meggondolatlanságoktól a munkában, hivatásban, hogy ne bukjon valamelyikitek, mert az kihat az otthoni problémákra is.
Az indulatosság és izgágaság sem segít, így érdemes megfontolttá válni, legalább egymás közt.
Édesanya segíti a kapcsolatot, illetve valószínűleg széles baráti körre számíthattok, amiből lehet otthoni perpatvar, ha nem értitek egymás igényeit.
Valamelyikteknek érdemes a háttérbe szorulni, vagy 9nként választja a nem nyilvánosság előtti életet, amivel jól jártok.
A népes baráti kör segíti a hivatást is, szóval nem érdemes ágálni ellene.
Hát most mit mondjak, nekem Bak Asc., a születési uralkodó Szaturnuszom a Szűzben, a 8. házban közrezárt jegyben. Pacsi! :D
Azért örülök, hogy nem az 1. házamban van a Szati, de azért oda is kaptam csemegét én is...
Fogunk erre válaszolni, kitartás! :)
Kozma Szilárdot nagyon bírom, ajánlom mindenkinek:
http://kozmaszilard.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=583
Kedves Tagok!
Valaki tudna nekem segíteni? Párkapcsolati téma, illetve szinasztria... Szeretném tudni, mi ennek a kapcsolatnak a jövője.
Én: 1990. 05. 29. 11:05 Hatvan
Ő: 1981. 11. 14. 02:30 Szekszárd
Valaki segítsen:)
Köszönöm
Koszi Muge, ez jolesett :D Egy kis biztatas mindig jol jon! Ach, en sokszoros Szuz vagyok, aszcendalo Szaturnusszal, bele se gondolj :o
Ez sajnos ilyen, Szűz Asc-sel elég nehéz lehet megélni! Próbáld engedni, hogy sodorjon az ár, hátha jó helyre visz végül... biztosan nem véletlenül kaptál egy ilyen hosszantartó tranzitot pont a DC-dre. :)
Sziasztok es koszi!
Parkapcsolat nincs es eszembe se jut epp ilyesmi.
De meg sosem ereztem, hogy ennyire kiszolgaltatott lennek, hogy nem rajtam mulnak a dolgok, onmegvalositas meg, phi, orulok, hogy tulelek....
Ezt is meg kell oldani pedig, csak mar nagyon elegem van.
(Es mar irtam egy hozzaszolast, de ez a retek nlc eltuntette kozben :s)
Szia Manda!
Amit itt leírtál a Neptunusszal a Deszcendenseden, tipikus példája a megcsalatásnak. Mivel többféle jelentése is van, el kell gondolkodnod, hogy melyik érint téged.
Ilyenkor határozottan mutatja, hogy nehézségeid lehetnek az önmegvalósításoddal. Nehezen tudsz törekedni egy konkrét cél megvalósítására. Ezt az Aszcendenseddel való szembenállás mutatja.
Ha a megcsalatást nézem, akkor abban az is benne van, hogy esetleg manipulálható, félrevezethető vagy, amit te magad -természetesen - észre sem veszel. Esetleg úgy érezheted, hogy elveszel, mert nincs szilárd talaj a lábad alatt. Ez persze nem így van, de a Neptunusz bizonyos fényszög hatásokra, mutathatja ezt is.
Gyakran előfordul, ilyenkor oppozícióban az Aszcendenssel (az eredendő énünkkel), hogy függőségben tart.
Bár nincs előttem a képleted, de elsősorban a párkapcsolatnál kellene kutakodnod. Persze nem biztos, hogy találsz bármit is, mert a Neptunusz meg is tréfálhat azzal, hogy évekig bizonytalanságban tart.
Vagy érdemes lehet valami filmes statiszta munkát is bevállalni, ha az a személyiségedhez közelebb áll. Vagy művészkedni valamit...
Alapvető szabály, hogy ami eredetileg nincs benne a születési horoszkópban, az tranzitban sem hat. Tehát lehet, hogy rád ez a tranzit nem hat olyan erősen - ezt tetudod eldönteni.
Szerintem a Neptunusz a DC-n hozhat "neptunuszi" embereket pl. - tehát olyanokat, akiknek Halak érdekeltsége van, vagy neptunuszi jellegzetességei: ködös-zavaros, szemfényvesztő, szélhámos, részeges, spirituális beállítottságú, angyali, akiért áldozatot kell vállalni vagy aki saját maga vállal áldozatot (segítő foglalkozású vagy elesett ember), művészek, filmes szakmában tevékenykedők, vizes szakmák képviselői (tengerészek, hajósok pl.)...
Nagyobb eséllyel tapasztalhatod, hogy átvágnak a boltban, vagy hogy zavaros szerződést kötsz, és ez utólag derül ki persze. Mivel a DC szembenáll az Aszcendenssel, ezért ez a tranzit az 1. házadra, tehát a megjelenésedre, a személyiségedre is kihathat - de a Neptunusznak pont az a hátulütője, hogy te erre nem látsz rá tisztán.
Ha erősen érzed a hatását, akkor érdemes saját magadnak spiritualitással, önkénteskedéssel foglalkoznod, hogy elkerüld az egyéb negatív hatásokat és inkább a magasabb szinten éld meg a tranzitot - csak pl. ha a spiritualitást választod, akkor némi kritikával közelíts felé, nehogy kóklerek csapjanak be.
Sziasztok! Tenyleg csunyan kibabraltak velunk... :(
Kedves Fejtok! Arrol mi a velemenyetek,mit kezdhet az eletemmel egy tranzit Neptunusz a DC-n? Mar evek ota ott szambazik,elore, retrogradul,elore, retroban, egyre inkabb azt erzem, hogy sajnos, es meg legalabb ket evig ez igy fog menni. (Halak DC)
Koszonom! m
Szia Mamóka!
Sajnos nem tudok privit írni, így ide írnám a kérdésemet.
Még tavaly kérdeztelek munkahely ügyben és akkor azt válaszoltad, hogy a képletem szerint ezen a munkahelyen kellene maradnom. Majd rájönnek, hogy jó munkaerő vagyok és a siker nem marad el. Azóta is itt dolgozom továbbra is közfogiban és imádom a munkámat, de sajnos a kolléganő akiről írtam priviben egyre elviselhetetlenebb, amit én is elég nehezen viselek már el. Lassan oda jutok, hogy homeopátiás feszültségoldót kell szednem. A kérdésem az lenne, hogy a képletem szerint még tartsak ki? Persze azért nézelődöm és keresek más céget, de sajnos eddig nem sok sikerrel.
Köszönöm: Timi Bp., 1969.12.11. du. 12:20
Kedves mamóka .Szomorú számomra is az ami itt történt az utóbbi hónapokban.A ráncfelvarrás igencsak elhúzódott és a privát levelezésünket nem kaptuk vissza .A kérdésemre,hogy meddig tart még ez az egész,én sem kaptam választ.A legrosszabbkor jött minden,mert nekem is nagy szükségem lenne a segítségedre!Miért kell mindent elrontani ami jó,ami eddig jól működött?Ez is egy költői kérdés,tudom. További szép napot kívánok mindenkinek.
Attól tartok Mamóka, hogy a privát levelezés funkció a legutóbbi "ráncfelvarrással" megszűnt.
És igazából senki nem kap újabban semmilyen választ itt a fórumon, ez valószínűleg azért van, mert az NLC már csak afféle megtűrt tagoknak tekint minket, mivel egy teljesen új rendszerben fogadja a hozzászólásokat kizárólag a saját cikkeihez.
A rendszer a következő, mint nagy nehezen kiderítettük: az NLC cikkek más oldalakon is "reklámozódnak", tehát pl. egy NLC cikk linkje felugrik a hvg hírportálon is, vagy a startlapon stb. - és onnan is jönnek ide emberek a Disquss nevű alkalmazáson keresztül szólhatnak hozzá a cikkekhez, de a Fórumra már nem jönnek be, csak az adott cikkig jutnak el általában. Ez azért jó az NLC-nek, mert a cikkek max. két-három napig látszanak a hírfolyamban, így nem kell nagyon moderálgatni sem, meg a szervert sem terheli meg az a néhány hozzászólás.
Hát ide jutottunk, ez van. Ne legyenek illúzióink, minden szándékosan történt. Örülhetünk, hogy még nem szűnt meg teljesen a fórum.
Kedves csoport látogatók!
Mindenkitől elnézést kérek, aki írt nekem a privát postámba, és nem kapott tőlem választ, de ismét nem enged fel az nlcafe.
Nemsokára 10 éves lesz a topik, de sokszor el vagyok zárva a saját fórumomtól, sajnos.Indoklást nem kapok. :(
Kedves Detti !
Elnézést a késlekedésért, de elkezdődött a munka és mellette kevesebb az időm.
Nehéz arra a kérdésre válaszolni, hogy „mit tartasz a legnehezebb pontnak”. Ugyanis mindig minden attól függ, hogy milyen rezgésen éljük meg. Hogy maradjunk a Halak analógiájánál. Lehet valaki kiszolgáltatott áldozat és lehet az a személy aki az elesett kiszolgáltatott emberekről gondoskodik. És ugye nem mindegy melyik megélési formát választjuk, hogy mennyire vagyunk tudatosak.
Én a képletedben változatlanul azt tartom „nehéznek” , hogy magaddal foglalkozz. Sokkal fontosabb a társ, és az hogy Ő mit szeretne. És képes vagy mindenféle áldozatra is. A pokol bugyrait is megjárod. Végsőkön azt értem, hogy akár az ereidet is képes vagy felvágni. Olyan mélységeket jársz meg a bizonytalanság miatt. Nagyon fontos számodra a társ, és mások adják az önbecsülést. Én ezt látom a legnagyobb feladatnak, hogy vállald önmagad, és fontos légy magadnak.
Mit értek a Halak Jupiter megélésén? Itt a belső út megtalálása a cél. Ne Te légy az áldozat, hanem Te segits az elesetteknek. Forditsd meg a szereposztás. Sokan választják Halak Jupiter állással a pszichológusi pályát pl, vagy valamilyen lelki segitőt.
Nagyon jók és mélyreható megérzéseid vannak ezt érdemes íróként, vagy segitőként megélned.
Most mivel foglalkozol? Tele a 3 házad igy nem csodálom, hogy sokat utazol.
A halak jupiter megélésénél mire gondolsz?
Kedves Penelopé!
Köszönöm, hogy írtál. Lenne néhány kérdésem még.
Hogy látod a férjemmel való kapcsolatom alakulását? Van karmikus kötődésünk? Buta kérdésnek tűnhet 21 év után, de összeillünk, szükségünk van egymásra, vagy hátráltatjuk egymást és teher vagyunk ? Elvágyódik ő tőlem ? Tudjuk egymást segíteni? Mit értesz azon, hogy mit tennék meg a kapcsolatunkban a békességért? Mit értesz végsőkön?
Az én képletemben mit tartasz a legnehezebb pontnak és mit látsz lehetőségnek?
A férjem képletében a siker elérését, íróként, munkahelyi vezetőként mennyire látod? Mi ami neki a legnagyobb teher, és mi az, ami lehetőség?
Előre is köszönöm válaszodat
Ami még szembetűnő. Nagyon sok a levegős jegyed. A föld jegyek pedig üresek. Ellensúlyozásra jó ha sokat vagy a természetben, ha állatokat növényeket gondozol.
A sok levegő ellensúlyozására pedig megtanulni relaxálni, meditáni, lekötni a szellemi energiákat tanulással, olvasással, irással, spirituális irányba mozdulással.
Tudom ajánlani a Jógát is, ami segít a testi lelki egyensúly megtalálásában, megtanit a helyes meditácóra, befelé figyelésre.
Fontos még a Felszálló holdcsomópont. Mindkettőtök képletében a Nyilas 5 házban van.
Ez is azt jelzi mindkettőtöknek, hogy most ebben az életben a belső út a fontos. A nyilas jegye is jelzi, hogy a szellemi elmélyülésre kell a hangsúlyt helyezni.
Meg kell tanulnod magad elfogadni. Megtalálni saját határaidat. Mi az ami Te vagy és mi az ami már a Másik. Bármennyire szeretünk valakit és bármennyire szeretnénk vannak dolgok amit csak Ő maga tud megoldani saját belső munkával.
Az elfogadás, a befogadás képességét ki kell terjesztenie saját magadra is. És ha jó dolgok érnek, ne merüljön fel benned az érzés, hogy “nem érdemlem meg”.
Kedves Detti !
Ami leginkább eszembe jut a képletedet nézve és soraidat olvasva, az a megfelelési kényszer és az áldozati szerep.
Nagyon fontos számodra az anyagi (Bika MC) és az érzelmi (Rák Hold) biztonság. Az utóbbi időben mindkettő megingott ezért érthető, hogy a poklok poklát élted meg. Elveszett az összes kapaszkodó.
Férjednél és nálad is látom az áldozati szerepet. A férjed nem azt a hölgyet nem tudja elengedni, hanem a szenvedést.
Fontos lenne mindkettőtöknél a szenvedés elengedése. És a Halak Jupiter más módon való megélése. A Rák Szaturnusz is mindkettőtök képletében ott van. Meg kell teremteni a belső békét ahhoz, hogy meglegyen a lélek védett biztonságérzete. Ez a befelé fordulással érhető el, meditációkkal. Mindkettőtöknél a 12 házban áll ezért fontos hogy segitsétek egymást a magány választásában. Itt nem a párkapcsolati magányra gondolok. Mindkettőtökben ott a félelem és a megmagyarázhatatlan bűntudat, ami előző életből hozott. Az jó ha újra együtt járjátok a természetet és át tudjátok élni annak harmóniáját. Neked a Holdad még jobban erősiti érzékenységedet. Jó megélése ha az az asztrológia felé fordulsz. Jó megérzéseid vannak amit itt tudnál hasznositani és másokon segiteni ebben megélve a segitő szándékaidat.
A Rák Hold miatt érdemes még édesanyáddal való viszonyod átgondolása is. Mennyire tudsz tőle érzelmileg leválni. Annak ellenére, hogy a testvéreddel jobb a kapcsolata mint veled, milyen lelki kötöttség maradt fenn.
Mi mindenre vagy képes azért, hogy az általad igényelt békéhez közelebb kerüljetek, hogy megoldj konfliktusokat? Képes vagy a végsőkig is elmenni? Hol fontos a béke megteremtése? Kint vagy bent? Képes vagy lemondásokra?
Nagyon szépen írsz és a képletedben is látszik az irodalmi munkásság lehetősége. Érdemes lenne írnod.
folyt köv.
Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek !!!
Kívánom, hogy idén is minden úgy alakuljon az életetkben, hogy a lehető legkevesebb fájdalom árán többek legyetek, mint tavaly voltatok
Sőt, nagyon örülök, hogy "beleütöd az orrodat" Annak pedig méginkább, hogy hosszú idő után, ismét itt vagy köztünk!
BÚÉK neked is Mamóka és a topiklakóknak is!
Nem akartam nagyon beleütni az orrom a topikba, de az asztrológiában nehéz megállni, hogy ne nézzünk meg még egy fényszöget... meg még egyet... meg még egyet...
Végre sikerült belépnem a saját topikomba! :)
Nagyon sok szeretettel kívánok minden asztrológiát kedvelő társaimnak Boldog Új Évet.
Remélem ebben az évben én is már aktívabb tudok lenni.
Köszönöm mindenkinek, aki ebbe a szép munkába besegít.
Ezt a Chiront a férjed úgy tudja még gyógyítani magában (immár a főnöknő segítsége nélkül), ha ő is segít mások karrierjében, segít felépíteni önmagukat, megtalálni a hivatásukat.
A férjednek a 6. (munka) házába esik a főnöknő Jupitere, ami teljesen normális, hiszen a Jupiter egy nálunk nagyobb, általában jóságos mentort, szellemi vezetőt is jelenthet. Ami felerősíti ezt a hatást a férjedre, az az, hogy ő a Holdját, tehát érzelmi energiákat visz a munkahelyére.
A másik, hogy a férjednek ugyan Kosban kezdődik a 10. háza, de majdnem az egész Bika jegy is benne van, szóval a hivatására egyértelmúen jó hatással van a nő Napja, Vénusza. És ahogy nézem, a főnöknő Merkúrja a Kosban éppen a férjed Chironját közelíti (szinte végig a 84-es Bika napjegy alatt a Merkúr a Kosban marad), amivel gyógyíthatja, és elmondásod szerint gyógyítja is a férjed sérült karriertörténetét (az eddigi mellőzöttségét).
külső körön én belsőn férjem...
Az én MC-m a bika...
A férjem MC-je kos, IC-je mérleg.
Nagyon szépen köszönöm . Azért is írtam ilyen sokat magamról, hogy könnyebb legyen bizonyos bolygóállásokat, házakat, konstellációkat értelmezni, helyes írányba indítani. Ahol tudtam, évet is írtam.
Nem vagyok ilyen bőbeszédű, nem is fordul elő többet, csak a fórumot olvasva úgy láttam, akik többet tudtak-mertek magukról írni, azok fejtése pontosabb lett.
A férjem volt főnökéről csak annyit udok, hogy 1984. májusában született Székesfehérváron, Bika napjegyű.
Nagyon vidám napot kívánok
De végülis azt mondtad a férjed főnökéről, hogy Bika jegyű, nem? A férjednek meg Oroszlán az aszcendense - esetleg nem Bika az MC-je? Mert ez lehetne egy magyarázat pl.
Hú, hát ez alapján a hsz alapján már látszott, hogy sokat kommunikálsz (3. ház ugyebár)... de felülmúltál minden várakozást.
Mindenképpen írjál, én csak ennyit mondanék, mert ezt a mérhetetlen mennyiségű energiát muszáj levezetni! A környéken (erdőben, szomszédságban) kószálás is 3. házas tevékenység amúgy.
Kedves Detti !
Köszönöm, hogy ennyi mindent megosztottál velünk. így célirányosabban tudunk haladni. Ma vendégeim jönnek igy csak holnap délután tudok jelentkezni. Addig is kivánok Minden Jót és BOLDOG ÚJ Évet !!!!