Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Gazdag a pasi mégse vesz n
Gazdag pasikám van,és megígérte,hogyha letettem a jogsit vesz nekem egy rózsaszín szupi kis Audi TT-t....erre sehol semmi .
Én annyira de annyira szeretem,úgy érzem ő is engem...de szerintetek normális ha valaki nem tartja be a szavát? Én mindent megteszek neki amit csak kér....
Az ostoba bántó véleményektől kérlek kíméljetek...
Nem mindegy neked mi az igazság? Mit forszírozod?
Simán el tudom képzeni, hogy ez a liba ilyen, amilyen és van valami gazdag szintén üresfejű pasija, és az is igaz lehet, hogy valami idióta (akár pasi) szórakozik kamutopikkal! Egy viszont a végeredmény! Mindkét verzió SZÁNALMAS!
ne haragudj én ilyet hol írtam..kérlek ne állíts olyat amit nem írtam
Csomóan kérték....mégis kiaz acsomó ember?!sorolj már fel ötöt
Nem mutatogatom magam állandóan, egy fórumon vagyok egy kis közösségben ahol intim témák is vannak...hmm érdekes lenne hogyha megtalálna a cég egyik alkalmazottja akinél hostesskedek....vagy bármelyik tanárom.
Lehet,hogy te mutogatod magad...nézd nekem van mükrmöm,szolizok,van póthajam,pisze orrom,nincs gumicsónak szám,szeretem a rózsaszínt mégse akarom magam állandóan mutogatni..bármilyhihettlen vannnak ilyen emberek.
Lehet,hogy buta vagyok a te helyedben mégsem csatoltam volna képet,mert ez így belöled jön le inkább,hozzátéve a képeddel bárki bármikor visszaélhet...én soha nem akarommagam semmilyen webhelyen látni
Nem akarok bele kotyogni a beszelgetesetekbe,csak roviden megjegyezni ezt.
Nagyon sokan lesznek gazdagok 18 eves korban (nagykorusag) orokosodesbol.
Pl.....itt van a kislany,hirtelen nem jut eszembe a neve....az Onasis csaladbol.
Tovabbi jo szorakozast kivanok.
Nos te tudod, mindenesetre én nem tennék ki képet magamról egy ilyen jellegű topicban.
Remélem nem, - s nem azért, mert csúnya lennél - de esetleg kérkedni jöttél ide?
Nyugtass meg, hogy nem vagy egy szinten "királyjánnyal".
Ha azt gondolod, hogy a párválasztás egyetlen szempontja a kinézet, te sem vagy jobb mint királyjány.
erre annyit mondok h gondolj bele egy milliomos fullosan kinéző pasi összejönne egy 8ált.rendelkező 100kg-os ápolatlan csajjal? Hát nem...akkor valószínű ha ilyen a pasija akkor a csajnak is kurva jól kell kinéznie.Egy csomóan kérték már ebben a tpoikban h mutasson magáról képet, mégsem tette.Hát ha én egy szolis, műkörmös plázacica lennék ott mutogatnám magam ahol csak lehet (mint minden ilyen csajszi) Ő mégsem meri magát megmuatni...nem furcsa
na de várjatok!
Kérdem én 20évesen a pasinak max egy érettségije van...egy érettségivel 20évesen hogyan keresi meg egy audi árát?
És nem hiszem h ő egy annyira bomba csaj lenne..sőőőt...
Mondjuk vagyunk egy páran, akiknek nem gond egy "egy vadonat új audi tt" megvásárlása. És vagyunk jó páran, akik becsületes munkával, ésszel kerestünk sok pénzt.
ha ilyen bomba csaj vagy h ilyen pasit tudsz kifogni
Ha azt gondolod, hogy a párválasztás egyetlen szempontja a kinézet, te sem vagy jobb mint királyjány.
Aki meg ugrik a témára és heveskedik, azon meg jót mosolyogsz gondolom.
Persze lehet, hogy tévedek. De akkor ez a legszomorúbb valóság.
hogyan lehetnek eggyes csajok ennyire naivak h azt hiszik inditanak egy kamu topikot és mindenki beveszi? Nagyooon gáááz vagy már ne is haragudj...ja és főleg elmebeteg ha azt gondolod mi ezt bevesszük.Kinek van a mai világban pénze egy vadonat új audi tt-re? ááááááááááááááááá döl az egész családom a röhögéstől.... ja és ha a szőke hajadoz annyira jól állna miért nincs fennt rólad egyetlen kép sem? Csak nem azért mert egy leélt, senkinek nem kellek csajszika vagy? ha ilyen bomba csaj vagy h ilyen pasit tudsz kifogni miért nem mutogatod magad??? Engem meg lehet nézni.... mégsem mutogatom magamat...hehhee
találj ki a következő topikodnak vmi hihetöbbet!