Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
csákok
vagyok
olvasok
írok
addig egy kis muzsik
Amiről beszélgettünk amíg nem voltál:
Mi a véleményed arról,hogy zárt lenne a topic?
Pille és én mellette vagyunk,(sokkal több mindent leirhatnánk, megbeszélhetnénk) még a ti véleményetek kellene.
Szia
Nagyon sajnálom anyukádat
Az jó hír,hogy már jobban van.
Miért lenne baj,hogy "csak erről" tudsz írni?
Itt mindenki arról ír, ami épp történik vele tudod,hogy mi meghallgatunk.
Jobbulást anyukádnak
Tegnap végigolvastam a topikot, de ha megőlnének sem tudnám hogy miről írtatok és mire akartam reagálni.
Egyedül az jut eszembe, hogy Brivild: örülök, hogy mostanában újra irogatsz nekünk. Sajnálom, hogy nem sikerült a németed. Akkor ez most azt jelenti, hogy azt a tantárgyat csak jövőre veheted fel?
Tegnap este becsomagoltam Nóri tankönyveit. Valami öntapadós, átlátszó borítót vettünk. Méretre kellett vágni, ami nem mindig sikerült. Kicsit idegesítő volt a végére. Ma esti feladatom pedig az lesz, hogy minden ceruzára rá kell írni a gyerek monogramját. Még szerencse, hogy nem "c" kezdőbetűvel választottunk keresztnevet, mert V.C. lenne a monogramja.
Sziasztok!
Ma már nyugodtabb vagyok. Szombaton este rengeteget sírtam, aludni se nagyon tudtam.
Tegnap vagy 5x hívott anyum, hogy jól van, semmi gond. Tegnap lementek hozzá a bátyámék. Gyerekeket is vitték. Őket persze nem engedték be, de a szobaajtóból integethettek. Nagyobbik unokahugom mikor meghallotta, hogy a mama kórházba került teljesen kiborult.
Bocsi hogy csak erről tudok beszélni, majd megpróbálom a gondolataimat kicsit elterelni.
Utolsó hetünk nagyon jól telt Siófokon. 20.-a után teljesen kiürült a ház, viszont az idő isteni volt.
Sziasztok!
A jó idő miatt elmaradt a hazajövetel. Pénteken még majd megsültünk, erre tegnap olyan vacak idő lett.
Tegnap délután anyum rosszul lett, fájt a háta, mellkasa, karja. Hányt egyet, azt hittük csak elrontotta a gyomrát. Azért nagy nehezen bejutottunk az ügyeletre, ahova a mentők jöttek érte és vitték át Balatonfüredre a Szívklinikára. Hátsó fali infarktusa volt. 18.30-kor vitte el a mentő. Mikor becsukták az autó ajtaját úgy álltam ott, mint egy 7 éves, akit elhagytak a szülei. 31 éves fejjel teljesen le voltam döbbenve, hogy az én anyukámmal ilyen történik.
Becsomagoltunk neki és 20 óra után már mi is ott voltunk a kórháznál. Szívkatéterezést végeztek és behelyeztek valamit a kis mértékű elzáródás helyére. Be is mehettünk hozzá, azt mondta jól van.
Olyan anyátlannak érzem magam. Most már tudom milyen felnőttnek lenni.
azért ettől függetlenül lehetünk barátok.
elmentek a gyerkők, nagyon jól érezték magukat.
nézem a filmet, aztán majd néha bekukkantok ide is.
Fannusnak álom puszi
Nekem meg a Potter nem a világom.
Az eslő részt láttam, de alig vártam,hogy vége legyen.
Talán én vagyok az egyetlen aki nem ismeri ezt a filmet
8 körül altatok, utána jövök
szia!
hát ez nem az én világom, de ha már ott voltam, hallgattam Zoránt.
most gyerekezek, mert itt vannak az öcsém gyerekei ( 4 éves fiú, 2 éves lány), de majd este benézek. rtl-en Harry Potter lesz!!!
én imádom
Na mégegyszer
http://www.youtube.com/watch?v=OcDqSyhNJtY&feature=related
Ma én adoma zenét:
http://www.youtube.com/watch?v=OcDqSyhNJtY&feature=related
Sziasztok
Brivild: leglább megpróbáltad
Ma este leszek (hátha jön vki ) apa 11-ig melózik, fennt maradok, megvárom.
kihalás elleni hsz.
nincs semmi különös. élvezem a nyár utolsó szabad napjait. német nem lett meg, jelzem csoda lett volna, így csak 4 tárgyam lesz ebben a félévben.
plusz tanulom mellette a nyelvet, hogy ne csússzak többet.
csajok jól vannak, kedden indul a suli.
mindenkinek puszi!
Én vagyok, főzök nektek kávét igyatok
Ma elmegyünk anyuhoz, lehet ott is alszunk, nem leszek a hétvégén nlc-n.
Remélem, nagyjából megjavul lassan a NLC, mert kezd elegem lenni belőle.
Mára zárok, holnap tessék mindenkinek bejelentkezni :)
Ja, mert holnap munkanap, elfelejtettem.
Itthon ülés átka, néha azt sem tudom milyen nap van, nem hogy hányadika.
Én valami csütörtökre emlékszem, hogy Bozs hazajön. Ami tegnap volt. Asszem.
Orvos holnapig elnapolva, egy napra nem megyek vissza dolgozni. Amúgy egész jó, csak folyik még az orrom rendesen.
Mika jó Nem kell komolyan venni, csak táncikálni rá
Akkor mi benne vagyunk, majd a többiek is véleményezik.
Bozs is itthon van már elvileg, nem?
Mint ha 23-at mondott volna,hogy haza jönnek.
Saxo tényleg sztrájkol.
Jajj, ez a zene, nekem max 3 sör után
Jó reggelt.
Én gondoltam rá már régebben, csak nem mertem felvetni. Bármikor csinálok egy zártat, és mehetünk át oda.
Saxo még mindig sztájkol?
http://www.youtube.com/watch?v=jh3VcG Ouv9E
Szép napot
csajok csak egy gondolat: Nem gondoltatok arra,hogy zárttá tennénk halhatatlanságunkat, akkor nem irkálna be mindenki és olvasni sem tudnák
Vélemény?