Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
asszem beengedtelek
vagy nem?
Saxo, olvass vissza.
Nem jót csináltam, de nincs most idegrendszerem újat csinálni.
Köszi!
Én most a 80 éves nagyanyámon látom, hogy mennyire öregszik. 1 hónapja láttam utoljára és most nem néz ki jól.
Nem, mi szeretünk állatot kínozi.
meg volt az évnyitó?
Amúgy: sziiiiiaaaaa végre.
Nem lenne jobb szegényt inkább elengedni!? Ha már menekülni akar, menjen!
Tényleg gyorsan elmúlt a nyár. De azért örülök, hogy a csajok végre nem engem zaklatnak! Tegnap átvágtak! Azt mondták ma nem lesz ovi, erre volt. Na mindegy, egy utolsót játszottak a csajok.
Jövőre nem ezzel kötöm, de most úgy gondoltam lássa melyik könyvet fogja a kezébe.
Sziasztok!
Anyum nagyon gyorsan javul! Ma már kijött az intenzívről és úgy néz ki pénteken hazajön. Annyira boldog vagyok!
Köszönöm a jókívánságot!
Most kis időre feladom (kurva mérges vagyok igazából), mert nem zártat csináltam, hanem olyat, amit bárki láthat, de nem olvashat, csak tag.
Elmegyek fürödni, csináljon valaki újat, csak a lényeg, a legeslegutolsó opciót jelölje be. (csak tag olvashassa, vagy mi....)
Hörcsögnek hám????
Hogy mit ki nem találnak
Akkor viheted majd az utcára sétálni
Itten van az új, a zárt:
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=239970
Rákattint, nem enged be, engedélyt kell kérni - jelenleg tőlem, mert más nem tagja.
Ma egész este itt vagyok, tessék csinálni és ha más is van már bent, más is adhat látási-hozzászólási jogot
dícsér-dícsér ügyes vagy
mi is kezdjük a 2.-at