Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Biztosan nagyon fog neki örülni anyum! A leandert is negyedik gyerekként használja.
Nálunk az a probléma otthon, hogy nagyon keskeny az udvarunk, igazából csak kocsibejáró Így nem lehet szép nagy kertet kialakítani. De az erkélyen nevelgeti anyukám a csemetéit Odakerül majd ez a szépség is
Köszönöm a válaszod! Én mindezeket megteszem, amiket írtál, (napfény, víz, tápoldat, simogatás!) mégsem mennek sokra. Esetleg a levegő miatt? belvárosban lakunk, lehet, hogy a benzingőzre haragszanak és nem is rám?
Ne is fájdítsd a szívem! világossárga? teltvirágú?? Imádom! illetve imádnám, ha lenne. Kívánom, hogy Neked sikerüljön "meghononsítani!"
Nekem most egy barackvirágszínű, teltvirágú, illatos leander hajtását sikerült "privatizálni" a nyaralásunkkor. Nem bíztam benne, hogy gyökeret ereszt, mert ez sem történt még meg nálam soha, pedig rengetegszer próbáltam. És képzeld, most látom, gyönyörűen hozza a kis gyökereket! vigyázok is rá nagyon!
Nem most nyílik, trükkösen egy régebbi képet raktam fel Nyár elején szokott virágozni.
Épp most jöttem haza kaptam Dantától rózsaszín leandert meg kökörcsineket is Remélem ő is épségben hazavergődött a gigantikus trombitával.
Szia Ancsa !
Meglestem a bemoldalad, csodálatos a kerted, a virágaid.
És hát a yukka is nagyon szép
Szia Betsy !
Nagyon szivesen, remélem anyukádnak is megnyeri a tettszését. Hétvégén utazol hozzá ? Most még talán nem, de jövő hétre biztosan kinyílnak a bimbók.
Danta! Nekem is tetszik a kerted!
Romy, Wanda! Tettem fel képet a yukkáról a bememre.
Gizi! Szerintem amit te zergevirágnak mondasz, az boglárkacserje! Zergevirágot én is szeretnék, ha van valakinek. Sárga, olyan margarétaszerű és tavasszal nyilik.
Tan! Ugye nem mondod, hogy a sárga irisz most is nyilik?!
Valamiről lemaradtam, hol található az a pulykavirág?
Az estike sztem mirabilis.
Én hibiszkusznak, hibiszkusznak és hibiszkusznak tudnék örülni. Cserébe hímeznék vmi nem túl bonyolultat, pl. könyvjelzőt. Na jó, ha valakinek angyaltrombita, trombita folyondár, páfrány vagy leander bébije van, azok is jöhetnek.
A mellékelt fotón látható hibiszkuszommal valami baj van: a levelei sárgulnak és potyognak le, újakat nem hoz. És virágot sem. Már szinte kopár. Mi lehet a baja?
Tegnap kaptam Wandaától a gyönyörű hibiszkuszából két bimbó is van rajta! Biztosan nagyon szép lesz.
Köszönöm még egyszer!
Danta, nagyon szép a kerted!!!! Kérhetek én is ezt-azt????
majd még elcsemegézek a képeken, de mind nagyon szép!!!!
nekem is van "árudám", cserébe, nézd meg a fotókat, ha érdekel!!!
Jó ötletnek tartom a közös csereberélést, én is benne vagyok
Persze.Ráér.
Majd lehet többször is találkozni,aki el tud jönni.
Szept.24-25-én virágkiállítás lesz Szigetszentmiklóson. /Van, aki még nem tudja?/
Tavaly többen találkoztunk ott, és cserélgettünk is/Jobban mondva, én adtam... .
Szia!
Nem vagy telhetetlen.Amíg van, addig tudok adni.
Még meg kell ezeket gondolni, hogy előtte mit ültessek cserépbe? Vagy mielőtt megyünk, akkor vegyem ki a földből.
/////Ha ilyen nagyüzemben csináljuk, az nagyon nagy munka./////
Persze, ami nem élné túl az utazást, azt előtte gyökereztetni kell.
Sziasztok!
A találkozás jó ötlet szerintem. Mi a XVIII. kerületben lakunk, akár szívesen látom a társaságot egy teára is.
De igen, járok Bp-re.
Gondolom, össze kéne hagolni a csere-berét.Már, akik tudnának jönni.Nyilván ősszel, amikor a töveket ki lehet venni szaporításra.Ha néhányan összejönnénk, találkozhatnánk is.
Javaslom, mindenki jegyezze meg magának, ki mit kér-ígér.
Szia!
Az ígért kép.