Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Jelentsetek helyzetet
Jelentem, az udvarban csend honol, a kukák békésen alszanak, emésztik a napi szemetet. A szemközti tűzfalon ütött résen, fény szűrődik ki, a szomszédban épp a fürdőben tesznek, vesznek, a sufniknál nem motoz senki. Az imént hallottam egy szirénát, majd kisvártatva egy repülő suhant el felettünk. Indítványozom egy sör kibakkantását.
áruljátok el, mi értelme este sütni???? Hiszen amíg te békésen alszol az ágyadban, a férjed megeszi éjszaka!!!
Most, akkor a bika egy növény, vagy a gomb egy állat?
Kapcsoljuk Újpestet, stúdió. Rész(l)eges jelentés az udvarból. Az oldalsó ház tetején, két macska látható, hangjukból nem lehet pontosan megállapítani, hogy verekedni, illetve párzani óhajtanak-e. Az egyik vörös, tisztán kivehető nyakában egy bolhairtó nyakörv, a másik színe sötétes, ha van is valami a nyakában, ilyen távolságból, nem engedi azt láttatni. A kukák tartalmára vonatkozólag, egész pontos információkat szereztem, két zacskót rejt a zöld szörnyeteg. Ebből nem vonnám le azt a következtetést, hogy szomszédink elhaláloztak, aggodalomra semmi ok, pusztán ma ürítették őket, ezért oly üresek. Szememmel végig pásztáztam az eget, a holdat felfedezni nem véltem, ellenben szép csillagos az ég, valamint ismét áthaladt a légtérben egy repülőnek látszó tárgy.
Halló, itt Kaposvár jelentkezik.
A városban már rég vége a megemlékezéseknek. Rendbontás nem történt - tudomásom szerint.
De vmi esemény mégis lehetett a kora délutáni órákban, mert sok szirénázást hallottunk.
Házunk tájáról is jelentünk: családilag kertészkedtünk egész nap, jól elfáradtunk.
CSokitorta és a citromtorta elkészült, sorsára vár a hűtőben.
Leánygyermek nagyszülőknél éjszakázik, fiúgyermek szobájában húzza a lóbőrt, férj vmi focimeccset néz.
Jó éjt!
Az aggodalmas szülőknek mesélem, hogy amikor én kiskoromban nyivákoltam, hogy "apúúútakarom, apuapuapúúú, hola zapukám", és erre Anyu kilátásba helyezte, hogy akkor most ő kiugrik az ablakon a hatodikról - én, a kedves leányzat azt sírtam neki: "jó, csak közben nézd meg, hogy jön-e már a zapukám..."
Itt felpörögtek az események,de így jár,aki késő este süteményt süt...
Az összes csokimáz kifolyt a sütőbe,akkora füst van,hogy a szomszéd szerintem a tűzoltókat fogja kihívni...de urai vagyunk a helyzetnek!!!
Ha bármi érdemleges történik még az est folyamán,akkor természetesen bejelentkezem....
Az nlc Levelebekaját ,Milla tudósította JNSZ megyéből.....
:-)