Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Norbi kaja - hasmenés?
2008-07-24 18:541.
Torolt_felhasznalo_839041
Létrehozva: 2008. július 24. 18:54
Sziasztok!
Biztos van közöttetek, aki rendelt már NOrbi update kaját. Létezik, hogy hasmenést okoz? Én kb. 1 hete eszem, és hát... mit mondjak??!
Esetleg, ha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, megoszthatná velem
Szép napot mindenkinek!
A norbi update termekek egeszsegtelenek. Es ezt most nem azert irom hogy a Norbit direkt le akarom jaratni. En minden eggyes alkalommal rosszul ereztem magam amikor termekeit hasznaltam. Zsiregetoket tesz a normalis kajaiba, ami felgyorsitja az anyagcseret, felgyorsitja a pulzust... Ezek mind kemiai anyagok, semmi se termeszetes. Hosszu tavon nem jo a szivnek
az OK hogy fogy az ember, de jo lenne azert megnezni milyen hataddal van a majra, a vesere, a szivre.... Errol mar norbi nem beszel. Az Amphetamimntol es a cocaintol is fogy az ember, de tudjuk jol karosak a hatasai...
Sziasztok!
Én két napja rendelek az UpdateFood-tól, egyelőre nem tapasztaltam semmi olyasmit, mint Te. Amin viszont meglepődtem, hogy ha 12-kor ebédelek (leves+főétel Norbitól), 4 körül már szédelgek az éhségtől.
Ez korábban sosem volt jellemző, pedig mennyiségre nem ettem többet.
Egyébként nálam ma reggel 70 dkg-mal kevesebbet mutatott a mérleg, mint tegnap, juhuu
Na jó, persze tudom, hogy ebből még semmire nem lehet következtetni, de én azért irtóra örültem neki.
Femi
nekem a lustaság és az időhiány - meg a jó kifogáskereső képességem - a fő bűnös... Kb. 10-12kg-től lenne ideális megszabadulni, de gyakorlatilag már 6-8cal is boldog lennék. Igaziból azt se tudom, konkrétan hány kiló vagyok
Tornáznom kéne, de azt nagyon...