Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
2005 áprilisi babák
2004-08-03 15:321.
Torolt_felhasznalo_770932
Létrehozva: 2004. augusztus 3. 15:32
Gondoltam nyitok egy ilyen topicot...
Ma, a ciklus 31. napján poitív lett a teszt. Remélem nem lesz semmi baj, mert nagyon nagyon örülünk a kismanónak. Amúgy már van egy 18 hónapos kislányom!
Írjatok!
Ma, a ciklus 31. napján poitív lett a teszt. Remélem nem lesz semmi baj, mert nagyon nagyon örülünk a kismanónak. Amúgy már van egy 18 hónapos kislányom!
Írjatok!
Pussz neked is!
Na, most megyek én is, elmegyünk délutánra anyukámékhoz, ők kertes házban laknak és jobban tudunk játszani :-)
Lehet, hogy este is, de inkább majd csak holnap jövök.
Pussz!!!
Sziasztok!
Asszem nekem is kellene egy kicsit.
Köszönöm Neked is!
Figyuzzatok, a munkahelyetek legalább normális? Hogy kezelik majd a terhességet? És meddig szándékoztok dolgozni pocakkal?
Mikor akarod bejelenteni a munkahelyeden?
El kellett tűnnöm, munka volt. :(
Kicsit émelygek, de semmi komoly. A pocim kissé feszül és néha beleszúrkál.
A leguccsó azt mondta, hogy legnagyobb esély a fogantatásra a nyári hónapokban van. Statisztikát is emlegetett, hogy ezekben a hónaokban esik a legtöbb nő teherbe!
Tüneteim még nincsenek, de az előző terhességem is jól zajlott, legalábbis az elején.
Én is szoptatok még, mert a kislányom még csak most lesz 7 hónapos, de ugyanúgy, mint redhotnak, nekem is megcsappant a tejem. Ezek szerint a terhességtől lehet.
Fáradt vagyok mindig.
Neked a cickónövekedésen kívül?
Gratulálok! :o))))))
Régóta vártok a babára?
Én lehet, hogy ha késik is, vagy egyáltalán nem jön, akkor sem merek majd tesztet venni. Félek, hogy negatív lesz. Inkább majd elmegyek dokihoz, az a biztos. Ha nem jön meg és terhes vagyok, arra rögtön látni fogom a bizonyítékot, ha pedig valami bajom van, akkor az is rögtön kiderül, és nem vesztek időt, jöhet a következő próbálkozós hónap! :o)) (És legalább a hőgörbémet is kielemeztetem)
Pix
Zöldség+gyümölcs!!! Ki kell használni a nyarat, fel kell töltődni napsütéssel!
Gratulálok azoknak, akiknek már beköltöztek a pocijába, és kitartást kívánok azoknak, akiknek még nem sikerült.
Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha megengeditek. Június 28-án volt utoljára mensim, és egy pozitiv teszt boldog tulajdonosa vagyok :-)
Orvosnál még nem voltam, jövő hétre tervezem, vagy majd az az utáni héten megyek.
:-))))