Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Perzsa szerelem???
2005-01-24 17:001.
Torolt_felhasznalo_934243
Létrehozva: 2005. január 24. 17:00
Sziasztok!
Nem tudom, nem olvastam végig a témákat, szeretném, ha valaki segítene nekem abban, hogy több mindent tudjak a perzsákról. Megismerkedtem egy nagyon aranyos perzsa pasival, mi a véleményetek úgy összességében róluk? Kérlek benneteket, hogy aki csak hallottt róluk, az ne szóljon a témához, hanem csak azok, akiknek személyes tapasztalatuk van. Miylen a viselkedésük, milyenek a hagyományaik, hasonlítanak-e a az arabokhoz. Előre is köszönöm....
Nem tudom, nem olvastam végig a témákat, szeretném, ha valaki segítene nekem abban, hogy több mindent tudjak a perzsákról. Megismerkedtem egy nagyon aranyos perzsa pasival, mi a véleményetek úgy összességében róluk? Kérlek benneteket, hogy aki csak hallottt róluk, az ne szóljon a témához, hanem csak azok, akiknek személyes tapasztalatuk van. Miylen a viselkedésük, milyenek a hagyományaik, hasonlítanak-e a az arabokhoz. Előre is köszönöm....
(ez olyan mint a fitymaado iranban. . . . )
Reménykedj még Misstick! Közel van Törökország hátha eladnak a bazárban!
Vagy egy üveg Ouzo-ért! :-)))))))))))
ja es meg valami:
nekunk nincs tv-nk igy nekem fogalmam sem lehet a tenyekrol. . . . .
de ha mar igy benne vaguynk a görögökröl nem mondanatok valamit az en parom gorog. (meg nem csalt meg es nem is vert meg de ugye meg remenykedhetek? ;-)
Ha egy felnőtt nagykorú ember úgy dönt, hogy saját elhatározásából valamely testrészére nincs szüksége, ám tegye. Vágassa le, vágassa ki ami nem kell. Szerintem még a szülőnek sincs joga egy egészséges csecsemő bármi féle megcsonkításához. Ezt követően pedig kitalálni a védőbeszédet, hogy így majd nem lesz fitymaszűkületed, és könnyebben tudod megmosni. A kislányok esetében pedig azzal vígasztalni, hogy a buja szex helyett a gyermekáldásra lehet jobban koncentrálni, a hűség kényszerében.
Azt hiszem, ez nem szélsőséges gondolkodás, csak nekem ez a véleményem. Ettől még lehet valaki jó zsidó vagy mohamedán is.
:-))))))) (Meg az Óperencián is túl. . . . . :-)))))
ahhoz hogy mi közöm a fórumhoz tán semmi közöd. . . én eddig úgy vélem, egyik hozászólásom sem volt bántó, nem tartalmaztak kifejezetten személyre szólóan bántó mondatokat. . . . nem úgy mint a tied/tiétek. . . . ezen kéne kicsit elgondlokoznod, nem azon, én mit keresek itt. . . .
lehet hogy le kéne néha nekem is ülnöm az illemszabályt tanulni, de az biztos hogy neked/nektek is. . . . .
miert van az h olyan formal velemenyt perzsa ferfiakrol aki nem tudja mi a kulönbseg irak es iran kozt tovabba ami innen keletre van azt ugy emlegeti "kelet"
ha valaki azert szall le a geperöl mert "keleti" (nyilvan japan kinai iraki vagy akar indiai is lehet mert azt nem tudjuk meg csak azt h KELETI) az szerintem meg is erdemli, az ilyen emberktol kozveszelyes butasag cimen adot kene szedni!!!!
aki pedig nem tudja mi a kulonbseg ferfi es noi korulmeteles kozott ill nem tudja h melyik orszagokban divat az menjen es nezzen tobb tv-t!!! (de jegyzetelje is a sok tenyt amit hall!!!)
HIHETETLEN!!!!!! en azt hittem akkor foku butasag csak amcsiban van!!!
Valahogy pont ezek a szavak jutnak mindig eszembe mikor valaki olyanról próbál eszmét cserélni amihez aztán végképp nem ért!
Tiszteletlenségnek tartanám.
Ez is csak egy szubjektiv vélemény.
Egyébként Te milyen indittatásból kezdtél irni ebbe a topicba? Érintett vagy? Vagy beszéled a nyelvet? Vagy ismerősöd van perzsa?
Csak érdekel!