Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szőr, megint szőőőr
2005-05-20 23:011.
Létrehozva: 2005. május 20. 23:01
Sziasztok!
Rémes, de egyedül tényleg nem jutok ötről a hatra. A probléma a következő: a szeméremdombomról, ha leborotválom a szőrt iszonyúan kipattogzik, meg viszket, a gyanta rémesen fáj, de legalább tartósabb és nem pattog ki, krémet nem kennék rá sosem. Tud vki erre vmi megoldást?
Epilátor, női villanyborotva, trimmelő szerszám, akármi...
Rémes, de egyedül tényleg nem jutok ötről a hatra. A probléma a következő: a szeméremdombomról, ha leborotválom a szőrt iszonyúan kipattogzik, meg viszket, a gyanta rémesen fáj, de legalább tartósabb és nem pattog ki, krémet nem kennék rá sosem. Tud vki erre vmi megoldást?
Epilátor, női villanyborotva, trimmelő szerszám, akármi...
Jo ejt nektek!!!
Ja, meg valami: Kismancs Budapesten van a kozmetikusod? Tudod rola, hogy ilyesmit is valal?
Elolvastam, megnyugtató ;-)
Azt már megkérdeztem, hogy bikini vonal. . aszondta az se fáj sokkal jobban. . ööö
Aztan kerdeztem, hogy Szotyi küldött-e neked priviben egy bemasolt hozzaszolast egy masik forumbol. Egy kozmetikus csak irta.
Ha már itt vagyunk, beszélgessünk!
A szex mit jelent Nektek?
Én is megigazítom, ha megkérsz.
Meg be is igazítom, ha megkérsz.
Sőt!
Egy kozmetikus csak irt a forumba, arrol lenne szo. Ha ugyis mindig hozza jarsz szerintem kerdezd meg nyugodtan!!