Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szent István Kórház
2003-04-25 11:481.
Létrehozva: 2003. Április 25. 11:48
Sziasztok!
Mivel most próbálkozunk a babócát összehozni, lassan aktuális lesz nőgyógyászt találni. Szóval mindenképpen a Szent István Kórházban szeretnék majd szülni.
Elég magasak az igényeim, én a következőket szeretném a leendő orvosommal kapcsolatban:
-Legyen nagyon jó szülész-nőgyógyász
-Legyen magánrendelése, ahol minden van, ami szükséges egy vizsgálathoz, tehát UH is
-Ez a magánrendelés ne kerüljön vagyonokba (itt úgy gondolom, max 5000 ft/vizsgálat)
-Ne legyen pénzéhes
-Legyen nagyon türelmes, empatikus, kedves
-Legyen rám ideje
-Hagyja hogy úgy szüljek, ahogy nekem jó)
-Ne utasítsa el a gyengéd szülést
Nagyjából ennyi :)
Akiket eddig ajánlottak, és akikkel kapcsolatban főleg szeretnék érdeklődni, azok a következő orvosok:
-DR. Gajdos Edit
-Dr. Koiss
-Horváth Tamás
-Horváth Mihály- ő különösen érdekelne
-DR. Németh
Ezen felül természetesen várom azon orvosok nevét, akik a fenti kritériumoknak megfelelnek :))
Ha van kedvetek, szülésetek történetét is megírhatjátok.
Ui: Ha valaki csak privátban szeretné elküldeni, kérem tegye meg!
Köszönöm!
Vájolet
Mivel most próbálkozunk a babócát összehozni, lassan aktuális lesz nőgyógyászt találni. Szóval mindenképpen a Szent István Kórházban szeretnék majd szülni.
Elég magasak az igényeim, én a következőket szeretném a leendő orvosommal kapcsolatban:
-Legyen nagyon jó szülész-nőgyógyász
-Legyen magánrendelése, ahol minden van, ami szükséges egy vizsgálathoz, tehát UH is
-Ez a magánrendelés ne kerüljön vagyonokba (itt úgy gondolom, max 5000 ft/vizsgálat)
-Ne legyen pénzéhes
-Legyen nagyon türelmes, empatikus, kedves
-Legyen rám ideje
-Hagyja hogy úgy szüljek, ahogy nekem jó)
-Ne utasítsa el a gyengéd szülést
Nagyjából ennyi :)
Akiket eddig ajánlottak, és akikkel kapcsolatban főleg szeretnék érdeklődni, azok a következő orvosok:
-DR. Gajdos Edit
-Dr. Koiss
-Horváth Tamás
-Horváth Mihály- ő különösen érdekelne
-DR. Németh
Ezen felül természetesen várom azon orvosok nevét, akik a fenti kritériumoknak megfelelnek :))
Ha van kedvetek, szülésetek történetét is megírhatjátok.
Ui: Ha valaki csak privátban szeretné elküldeni, kérem tegye meg!
Köszönöm!
Vájolet
Asszem a Koiss-t megtartom. Tök jó fej, igaz hogy másfél órát vártam, de nagyon kis rendi volt, meg odafigyelt. Az már várakozás közben is feltűnt, hogy negyedóránként jön egy ember, kiszámoltam hányan vannak előttem, és hányan jöttek előttem levő időre, és hát nagyjából félórás átlaggal dolgozik/fő. Persze ő nyilván végezne hamar, dehát aki meg el akarja mesélni minden baját, azt meghallgatja, meg nem akarja kidobni.
Szóval tök rendi volt.
Megnéztem azt az oldalt, de nem volt fotó :(
Csak lassan mennem kell, mert fél négyre megyek egyetemre.
Na a villám azért túlzás:-) Csak itt ülök (a kicsi egész nap alszik), sétálni nem lehet, mert a szél lefújta reggel már a fülemet. Szóval semmi dolgom ezért hülyeségeket keresgélek az interneten. Még jó, hogy kábelnetünk van, ezért legalább a telefonszámlát nem növelem:-)
Melyik oldalon?
Koiss Róbert a nyerő. Pénteken majd megírom a tapasztalatokat. Idáig nagyon szimpi :)
LAssan olyan leszek mint egy István kórház teszter. . .
Sajna nem ismerem sem Horváth Tamást, sem Koiss-t, úgyhogy ebben nem tudok segíteni. Azt tudom, hogy Németh Miklós is egy fiatal, max. 30-35 éves, magas, vékony pasi. Amikor utoljára láttam, hosszú, vállig érő barna haja volt copfba összefogva. De nem hiszem, hogy vele találkoztál volna, bár azóta megkopaszodhatott:-)))
Hogy nézett ki az, akivel a várakozás közben találkoztál? Hátha a leírás alapján ráismerek.
Új választottam van. Közel hozzám, mert metróval 15 perc, és itt dolgozik. Horváth Tamás. És pénteken megyek. Remélem legalábbis, mert az asszisztense nem veszi fel a telcsit, vagy nem az asszisztense, de nála kell bejelentkezni.
REmélem beválik. Ha esetleg róla tudsz dod valamit, akkor ird meg, légyszi. már megvan a Koiss száma is.
Jaj, más. Most szült ott egy közeli rokonom, és a viziten egy baromi fiatal kissé kopaszodós srác volt a doki. Az a Koiss? Tök rendinek tűnt. Meg a Horváth is érdekelne melyik, mert ahhoz a pasihoz is mennék szívesen, aki múlt pénteken egyedül törődött azzal, hogy én kire várok.
Amúgy a Siklós fotóját meg nem találom. . . Tudom, béna vagyok.
Szóval az a kettő nem tudom hol van kórházilag, de még a hétvégén emgrágom. Viszont most hallottam, nagyon ajánlották, csak elfelejtettem a nevét. Van olyan az Istvanban hogy Siklós dr. ?
Őt ajánlották. MEg még a Koisson vacillálok.
Tud valaki ajánlani közülük? Csak mert az Istvánban annyi fa van, vicces, hogy emiatt, de szimpi lett a kórház is nagyon.
Ja amúgy megnéztem a doki listát a bejáratnál, a Koiss rajta van alorvosként, de ez a Dóra nincs. . .
Még nem is szakorvos ezek szerint tényleg, és akkor itt bunkózik. Hát jobb is ha sose nyit magánrendelőt ilyen stilussal.
Hát tegnap voltam a kórházban. Nem vizsgáltak meg, pedig több mint két órát ültem ott. TUdom, hogy ügyeletes volt a doktornő, de szerintem ettől még nem kell bunkónak is lenni.
A bejelentkezéskor már éreztem, hogy nem lesz szimpi, mert leteremtett hogy őt csak 3ig lehet hívni. Ja, és nekem ezt utdnom kellett volna. Sebaj. Megegyeztünk az időpontban. A lány aki ajánlotta, mondta, hogy nem kér pénzt, de azért elfogadja. Szerintem a többség, aki nem csak úgy a rendelésre esik be, hanem időpontot kér, az úgyis ad. Meg biztos én is "hibás" vagyok, mert megszoktam a magánrendelést, meg hogy ha fizetek, kedvesek is velem.
Szóval a megadott időpontban ott voltam, mondta, hogy az alagsorba menjek. Lementem, egy lélek sem volt lent, ill. még két beteg (együtt), vártam. Aztán félkor (negyedre mentem volna) már gondoltam, felmegyek. A hangját megismertem a telefonból, bent beszélgetett(nem konkrétan munkáról) ott a pult mögött jobbra. Jött ki egy nővér, elkaptam hgy kit keresek, mondta, hogy itt van, de megy mindjárt műteni, azért szól neki (kb ez a nővér volt az egyetlen kedves ember, meg később wegy doki lent, dehát oda meg mégse köynöröghetem be magam). Kijött a doktornő, közben feljött a másik két lentlevő is, és pont őket kérdezte meg mi van, ők mondták, mire odavetette, hogy ez itt nem úgy megy, hogy nekik kell egy doki, ügyelet van, megy műteni, várjanak kb egy órát, aztán kilőtt, le se szarta, hogy szóltam hozzá. Mindegy, vissza az alagsorba, vártam. Kb fél órával később egy doki lejött másokhoz, ő mondta, hogy még hnegyed óra. JA, én nem számítottam azért úgy hogy gyors lesz, de max hn 8kor (negyed hétre mentem) el kellett jönnöm. Jó, hát várok. 8kor felment a másik nő, aki ott várt, mondták hogy már vége a műtétnek, jönnek. 8 20kor eljöttem, mert semmi.
Én idáig magánrendelésre jártam, ott nem kellett várni. Voltam a dokinál a kórházban, ott tudom, hogy van ilyen. De mindig el tudta emberien mondani hogy ennyit kell várni, megvárom e vagy sem. Ha igen, és mondjuk több lett, (nem öt perccel), de tudta hogy nem egy óra, hanem még legalább fél óra-óra, akkor kiüzent. Folyt.