Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Egyéjszakás szerelem
2004-04-15 07:321.
Torolt_felhasznalo_884574
Létrehozva: 2004. Április 15. 07:32
Arra gondoltam, hogy talán a nőknek is van ilyen titkos vágyuk. Egyéjszakás szerelem, úgy, hogy utána nem kell attól rettegni, hogy üldözni fog a másik, ha megtudja ki vagyok. Ha szembe jön az utcán, nem kell azon izgulni, hogy rám köszön-e. Ami nem a diszkó, vagy egyéb hely borgőzős hangulatából született. Amit megelőz egy levelezés, beszélgetés, és ha kölcsönös a szimpátia, akkor egy izgalmas, megismételhetetlen kalandba torkollik. Ami nem érzelem nélküli, de ami nem szerelem.
Vagy ilyesmiről csak férfiak álmodnak?
Mielőtt elindulna a nagy találgatás:
1.) van rendes nickem már rég óta, ezt csak erre az egy témára vettem fel, és utána nem használom többet
2.) nem kamu topic, sem statisztika, sem tanulmány, sem cikk nem készül belőle
3.) nem vagyok nyálas szájú kisfiú, aki ezen akar élvezkedni
Vagy ilyesmiről csak férfiak álmodnak?
Mielőtt elindulna a nagy találgatás:
1.) van rendes nickem már rég óta, ezt csak erre az egy témára vettem fel, és utána nem használom többet
2.) nem kamu topic, sem statisztika, sem tanulmány, sem cikk nem készül belőle
3.) nem vagyok nyálas szájú kisfiú, aki ezen akar élvezkedni
Éppen ez a baj velem hogy már az elején közlöm mire számíthatnak :) még a hibáimat is pedig van sok :)
A pasik nagy része azt hiszi hogy tökéletes, ezzel nincs is gond mert igy jó :)
ja és azt is tudom hogy pont az ilyen csajok lesznek a leg gonoszabbak a férfiakkal a sok "hülye" pasi miatt :)))
Pá mindenkinek, megyek dolgozni.
A levelezés veszélyes dolog.
Egy idő után őrülten lehet vágyni a másikra.
Az egyéjszakás kaland (ilyen esetben már szerelemnek lehet nevezni), olyan, mintha egy szomjúságtól már haldokló embernek egyetlen csepp vizet kínálnának. . .
Tovább növelné a szenvedéseit. .
De ha lenne kedvesem akkor soha nem éreznék igy más íránt , ha viszont igen akkor gond van a kapcsolatommal :)