Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Babaruha csere-bere
Kedves Fórumozók!
Jöjjön ide mindenki akinek vannak szép babaholmijai és cserélni szeretne pl. pelusra, nagyobb rucikra, játékra stb.
Nekünk is van 2008. november végi kislányról kinőtt ruháink, bébi kompunk, babahordozónk (03-as szabvány), kis cipőnk, pólya huzatunk stb.
Érdekelne 86-os méretű kantáros naci, vagy ilyen esetleg nagyobb méretű ruhák, játékok (állatos dominó, fűzős játék piciknek, fa kirakók, vizi játékok kádba, vastag lapú vagy fa kártyák, aqua filc, építők, készségfejlesztők stb.)
Sok szerencsét!
--------------------------------------------
AZ ELADÁS SZIGORÚAN TILOS!Ha valaki eladni akar, nem fogjuk elfogadni kifogásként, hogy "nem tudtam".Az illetőt ki fogjuk tiltani a fórumról.
üdv.:
a moderátorok
A 236-oshozzászólásnál van két fehér body, az egyik a Félix nyuszis 86-os, a másik az univeeres vadi új, 92-es. Mi már rég szobatiszták lettünk mire megérkezett az univeres, és jó lett, így nem használunk bodyt. A fiú farmeer naci 86-osamit feltettem még ide, jó fazonú, játszósnak kiváló ha érdekel.
Rita
Szia!
Bodyjaim vannak ebben a méretben pl. fehér, amik jók lehetnek fiúnak is. Ide töltöttem fel őket tegnap, nézd meg, és ha kell, küldök még képet.
Rita
Sziasztok!
Kisfiam kinőtt cumójáér ma jön egy csaj, ami marad fel töltöm én is ide csere alapnak. Én addig is keresek:
-86-92 szabadidő fiúnak
-86-92 bodyk -"-
-86-92 kényelmes játszós ndrág lehetőleg szabadidő szakadás mentes
Van egy Titi Royal Blue babakocsim minden tartozékkl (1 gyerek használta), 40e Ft értékben csere ajánlatokat várok priviben.
Szia!
Itt fentebb nézz szét! Hányas méret érdekel?
Írok privit.
Köszi
Rita
Szia,
a tigrises könyv van meg, és a füles.
Fiú ruhácskák érdeklenek. Vagy mond mid van még.
üdv.
Bea
babaruhák
86-os bélelt nadrág uniszex
80-86-os vagány hátulján középpen is hímzett, strassz kirakásos mellény
lábbelik
strandra Rieder 20-as
Falcon német 19-es bőr
csomag játszós 20-21-es
mamusz 20-as
Elnézést, hog sokáig nem voltam...rakok feel pár új képet
babáknak
Szia!
Már nincs meg. 20-asok vannak most, igyekszem feltenni ha érdekel.
Köszönöm az érdeklődést!
Rita
Szia!
92-98-as lány ruha érdekelene. Képet nem tudnál róla feletenni?
Köszönettel:
Rita
Szia!
A két micimackós könyvért és a Fülesért mit szeretnél? Hol lehetne átvenni? Esetleg érdeekelnek 2 éves korig (86-osig) lány ruhák?
Köszönettel:
Rita
Sziasztok!
Rengeteg márkás ruhám van szinte minden méretben fiúnak és lánynak is!
Most főleg nyári ruáim vannak!
Keresek Mickey egeres ruhát 2 éves lányra, triciklit és játék babakocst, pénztárgépet!
Köszi!
Ja és képekért érdeklődjetek nálam!
Sziasztok!
Kisfiam kinőtt ruháit szeretném cserélni kislány babaruhákra.
Egészen újszülött kortól vannak ruháink: mindenféle, rengeteg márkás (Adidas, Next, George, Early Days, H@M,Zara stb....) cipőink: sportcipők: Adidas, Lacoste, szandál stb.. Kisfiam márciusban lesz 3éves, tehát egészen 2éves korig vannak cuccaink.
Júniusra várom kislányomat, ezért szeretnék a fiú ruháink helyett csajosabb holmikat
Ha érdekel valakit, vagy van esetleg ismerősötök , akit érdkelnének fiú cuccok, kérlek segítsetek nekem, még soha nem cseréltem, nincs benne tapasztalatom!
Tudok küldeni webcímet is , ahol a ruhák megtekinthetők.
köszönöm: Petra
Bocs, a képet -a mérete miatt- nem sikerült feltölteni, de ha érdekel valakit, emailen szívesen átküldöm.
Nos, a cipőcske 21es méretű, Nike márkájú, fehér-piros színű, két tépőzár van rajta, eredeti dobozában van és sosem használtunk.
Sziasztok,
a képen látható 21es méretű, új (nem használt) Nike cipőcskét ajánlom cserére.
Liberot, popsitörlőt, játékokat, vagy egyéb megegyezés szerinti dolgokat kérnék érte.
Sziasztok!
Használt babaruhákat, és babaholmikat keresek, egy nagyon fiatal, még csak 17 éves egyedül álló kismamának, olcsón, illetve adott esetben adományként is! Aki tud az kérem segítsen! A kisfiú néhány hónap múlva érkezik!
Sziasztok!
Frissítettem a bemutatkozó oldalamon lévő baba- és kisgyermekruha és cipő kínálatomat.
Újszülött kortól egészen 98-as méretig vegyesen, téli, tavaszi, átmeneti, nyári.
Ha van kedved, nézz szét nálam! Köszönöm!
Továbbá ezeket:
Cherokee sapi+kesztyű szett (beleírt méret 12-18 hó de szerintem kb 3-6 hónaposnak jó)
Cherokee szőrme overál/bundazsák 56 méretben
Disney baby újszülött kord kertésznadrág
Elcserélném a következő babaruhákat:
1. ÚJ Cherokee szőrme overál/bundazsák 62 (0-3 hó) méretben
2. ÚJ Cherokee sapi+kesztyű szett 6-9 hó méretben
3. 3 db ÚJ in extensiokisfiú ruha 74 méretben
4. ÚJ Cherokee BIO pamut póló 86 (12-18 hó) méretben
Sziasztok !
Áprilisra várom kislányomat, ezeket a ruhákat tesómtól kaptam, de nincs rá szükségem......szívessen elccserélném bébi kislány rugikra, vagy badikra.
írj és megbeszéljük !
az oldalamon további fotók....
(Ezen kívül a baba-mama kuponos fórumban is megírtam a tippet, használjátok ki egészséggel:))
Sziasztok, akit érdekel egy OLANG márkájú gyerekbakancs, jó állapotban, nagyon kényelmes, az OLANG legkedveltebb modellje, írjon - mailben tudok képeket küldeni és a cserét megbeszéljük
sziasztok, ha etetőszéket kerestek akkor
http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/Karacsonyra_ etetoszek_Postat_en_fzetem/455435
ha kislány ruha 56-86-ig
http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/_Bogi_Ruha i_56-86-os_meretig_megfizetheto_aron/453642
Ha kisfiú ruha akkor 56-92-ig
http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/_Janoska_r uhai_56-92_meretu_kisfiu_ruhak_/453821
Hideg étkezési utalvány is szóba jöhet a ruhákért cserébe.
Köszönöm szépen Moncsi
Ha valakit érdekel, írjon bátran.
Üdv
Sziasztok!
Még új vagyok itt nálatok.
Januárban külföldre költözünk, ezért nagyjából mindenünktől megválunk, amit nem tudunk magunkkal vinni.
Felhalmozódott rengeteg kinőtt babaruha (fiúról) is, de vannak a csomagban olyan darabok is, amit nyugodtan hordhat kislány is.
A képeken egy 68/74-es méretű ruhacsomag látható, amiket a képen látsz, minden hozzá tartozik.
Ha bárkinek kérdése van, tegye fel bátran.
Üdv
Sziasztok! Segítséget kérnék, nem magamnak... egy 4 gyerekes anyukának lenne szüksége gyerekruhákra csizmára stb. egyedül neveli őket mert a férje munkanélküli lett ezért alkoholista ugyhogy a nő kitette a szürét.. a legkisebb gyerköc még nincs 1 éves a legnagyobb 12.
Már többször sikerült igy forumon keresztül segiteni családoknak ezért fordultam most is igy hozzátok. Köszönjük!
nagyon szép kis ujsszülött ruháimat elcserélném..
inkább kislányosak..emilcimre küldök képet...cserébe gyerekjáték vagy tartósélelmiszert szeretnék.
50-56 os mérettek..
kitűnő állapotban lévő bababoltban vásárolt, Lengyelországból származó, Wojcik márkájú, szürkés színű, téli bélelt, kívül bőr cippzáros, tépőzáras csizma 24-es méretben
Méretek:
a csizmácska szára hossza a talpától: 14 cm
külső talphossz: 18 cm
belső talphossz: 15 cm
Sziasztok!
Néhány sapi:
1. fotó: 3 db téli sapka: a fehér: 41 cm,, a sárga: 39 cm, a kék: 34 cm
2. fotó: kitűnő állapotban lévő sárga színű téli sapka + kiscipőcske fehér béléssel, pamut anyagból 39-es méretben
3. fotó: 2 db kitűnő állapotban lévő, újszerű kívül kötött, belül akryl anyagú sapka: az egyik 53-as méretben, 35 % pamut anyagú, fehér színű szélén szürke-narancssárga csíkkal, lahajthatós sapka, a másik 49-es méretű, szürke-fehér színű sapka
4. fotó: 2 db farmersapka: az egyik Kitűnő állapotban lévő, szinte új, farmer mintás sapka, 46 cm-es méretben, tenger állatai mintával, 100 % pamut anyagból, könnyen mosható, a másik Brendon márkájú, használt farmer mintás kék kockás sapka 49-es méretben, 100 % pamut anyagból, könnyen mosható
Sziasztok!
Bundazsák, overál
1. fotó: Kitűnő állapotban lévő, újszerű bundazsák világoszöld-fehér színben belül bélelt, kesztyűcskével.
Hossza: 68, cm, ujja hossza nyaktól mérve: 39 cm
2. fotó: Kitűnő állapotban lévő overál világoskék színben kicsi mintákkal, puha vízlepergetős külsővel. Méretek: a hossza: 74 cm, az ujja hossza a nyakától 38 cm, hossza elől nyaktól a popsiig: 38 cm, a lába hossza belülről: 32 cm.
Sziasztok!
2 db kabátka:
1.-2. fotó: Használt fehér színű kabátka, belül lila virágos mintával, legombolható kapucnival könnyen mosható, hossza 32 cm, ujja hossza nyaktól mérve 24 cm.
3. fotó: Kitűnő állapotban lévő bélelt kapucnis kabátka sötétkék színben, pamut-polyamid kevert anyagból, vízlepergetős, könnyen mosható. Mérete: hossza: 38 cm, hátul hosszabb, hogy védje a derekát 40 cm, ujja hossza a nyaktól mérve: 35,5 cm
Nem olyan fényes, mint a fotón, mattabb