Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
MLM munka
Sziasztok! Kicsit félrevezető lehet a cím! Nem reklámozni szeretném magam! Azoktól szeretnék véleményeket hallani akik jelenleg is MLM munkával foglakoznak. Hogyan kerülitek ki a "szokásos" buktatókat, meg az emberek előítéleteit?? Engem néha elkeserít, hogy lenéznek, pedig semmi rosszat nem csinálok.Szívesen veszek praktikákat. Szerintem cégtől függetlenül is tudunk egymásnak segíteni!
mégegyszer szeretném jelezni ez itt nem a reklám helye!!
Igen, ha a gyerek kutbaeses elott FLP aloe gelt ivott, akkor nem is kell orvos, hogy megmentse.
Csak jo draga gelt kell inni, ha olcso azt nem ertekeli igazan.
Hehe, én arra gondoltam amit ugyebár az FLP tartalmaz!
Akkor miert nem azt tetszel mondani? :-)
Konkretan mit tartalmaz az FLP?
FLP-s aloe vera negy-ot fele E-betus adalekot taratalmazaz aloe mellett, semmi egyeb nincs benne. E-420, E-300, E-415, E-211, E-306.
Ezek nem teljesen termeszetes anyagok, es nem tudom azt sem, hogy barmilyen mennyisegben artalmatlanok lennenek, kiurulnenek a szervezetbol. Ugy tudom, hogy a tartositoszer magasabb adagban mergezo lehet.
Nekem az a véleményem, hogy amit meg tud inni azt lehet neki adni mivel ezek természetes termékek amire nincs szüksége azt úgyis kidobja a szervezete!
Sulyos tevedes.
Szamos termeszetes termek van, amit meg egy felnott szervezete sem visel el, nem tudja kidobni. Soroljam? Gyilkos galoca: teljesen termeszetes... kokain (kokacserje levele) teljesen termeszetes... opium (makgubo): teljesen termeszetes... nem dobja ki a szervezet. Belebetegszik, akar bele is halhat.
Szoval ne egyunk meg minden szert, csak azert, mert teljesen termeszetes. Csecsemonek meg plane, az olyanoktol is beteg lehet, ami egy felnott embernek jot tesz.
NE HARAGUDJ! ITT ÉN VOLTAM HÜLYE!
SZERINTEM
A téma érdekes. Beteg a gyerkőc? Mi a baja?
Mire ajánlotta az orvos, és melyik terméküket?(amúgy egyiket sem ismerem)
Én már kész vagyok tőled!
Méééég!
Ha nincs immunrendszere valakinek, akkor az par heten belul meghal, kiveve ha laboratoriumi steril korulmenyek kozott tartjak. :-(
Az aloe vera jobb, mint az anyatej, es az egyeduli jo aloe vera az FLP-s aloe vera, abban csak negy-ot fele E-betus adalek van az aloe mellett, semmi egyeb nincs benne. E-420, E-300, E-415, E-211, E-306
Barmilyen mas FLP-s termek is jo 8 honapos gyereknek, csak nem osszekeverni, hogy melyik nyilasba ontod.
Jajj, dehogy nezem en le, nagyon tetszik nekem, szerintem zsenialis!
Es mivel nem penzhajhaszasbol csinalta, nagyon szinpatikus.
Igazad van, nem kene a csak penzre utazo atvereseket egy ilyen zsenialan jopofa dologhoz hasonlitani. Bocsanat a webgomb alkotojatol nyilvanosan, hogy ilyen tarsasagba kevertem.
JAJ egyébként énnis befürödtem már a MLM munkával, ugyanis kettőben vagyok benne az egyik az www.energetixhungary.hu gyönyörűek az ékszerek, viszont ezeket én személy szerint nemtom úgy eladni mint az FLP-t. Az FLP-t egyszerűen imádom mert annyi idióta van körülöttem és mind jó kedvű,hogy egyszerűen fantasztikus! Meg persze a krémek, fogkém, meg amit még használok...(nem egy dolgot) rájöttem, hogy tényleg jó! Ha 8 karom lenne annyival taszítottam volna az elején, "anyósom" (még nem az  használta a krémeket ott volt kirakva a fürdőben, egyszercsak magara kentem a testápolót minden higitás nélkül és igen másnapra nagyon szép volt a bőröm, és nem ragadtam! Meg még órákat tudnék beszélni róla...de lehet hogy ez nem mindenkit érdekel, akit meg igen az irjon e-mailt és kérdezzen bármit!
Puszka mindenkinek!:Mush
de! ebbe a topicba ezt így ideírni...ehhez külön tehetség kell...gondolom a rengeteg tanulás és tréning hozza magával ezt a képességet...(bocs!)
és különösen Téged nem akartalak megbántani,hisz én is kedvellek,mert reálisan látod az mlm világát és az életet
szép napokat Neked!
Valahogy az én agyam nem kapott fényt, de azért bosszankodnom sikerül az ilyen megjegyzéseken.
Egyébiránt szeretem a hozzászólásaidat olvasni, mert értelmes embernek gondollak,de Te magad is foglalkoztál Mlm rendszerű értékesítéssel, ha jól emlékszem.
Ugye nem azt akarod mondani, hogy Te akkor egy mindenkire rátukmáló rábeszélő, hazudozó,netán csaló voltál, aki előtte, utána becsületes, de ott abban a szerencsétlen hálózatépítősdiben teljesen elvesztette az ítélőképességét?
Kérlek benneteket ne általánosítsatok!!!!!!!!!
Aki jellemtelen, gerinctelen az enélkül is az, aki meg tisztességesen akar dolgozni, az itt is tud.
Szerintem a sarki fűszeres is el akar adni, aztán mégsem nevezném csalónak, pedig van ám olyan boltos, aki becsapja a vevőit.Aki tisztességtelen az minden területen az.