Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
5 gyerekkel egyedül!
Februárban vallotta be a férjem, hogy szeretője van. Akkor gondolkodási időt kért, és elköltözött az új nőhöz. Szép, fiatal, satöbbi.
Akkor még hittem benne, hogy minden marad a régiben. Kis öröm a bajban, a számlánk közös volt, neki szép fizuja van, abból tudtam fedezni a kiadásokat (villany, gá z, tank, gyerek ruha, kaja, satöbbi)
Tegnap le akartam venni kézpénzt, de nem volt a számlán, pedig a fizuja meg szokott jönni már.
Felhívtam, mi van, ekkor elmondta, hogy döntött. Új nő, új élet, válás, külön számla. Majd utal nekem 100 000-ret, gyerektartásnak, és ezzel érjem is be, ennél többet nem akar fizetni.
Egyik vödör hidegvíz a másik után, mert ez a pénz nekünk nem elég. Én nem tudok dolgozni, mert a két kisebb még csak 1 és 3 éves.
És ez csak az anyagi oldal.
Én még szeretem őt, nem akarom egy maca miatt elveszteni.
Egyszerűen nem teheti meg velünk, hogy lelép. Tudom, az élet nem tündérmese, de akkor is, mit gondol, hogy fogok 5 gyereket egyedül felnevelni?????
Nicsak, nicsak, mit leltem!
Beteszem, hha segítség lesz valakinek:
mostmar jobb, mert mostmar szorakozunk.
de szegeny topikinditot valoban jo nagy kakiban hagyta a ferje.
Tudod, szeretné Ő ha lenne egy normális kapcsolata, gyerekkel, de nem jön össze, oszt kész.
Ezért inkább fikázza azt, akinek van.
Jesszum pepi 182 centi és 84 kiló?
A tehén szégyenkezeve a sarokba bujik.
Fel a fejjel anyukák.. lesz még kamaszkor is!
Lesz ez még igy se....
addigra hegyilány már megjárja néhányszor a zárt osztályt.
....
Macinak is jár puszi
Anya, neked is adok
....
szomjas vagyok
de nem kérek vizet
tea után, anya fogat kell mosni
miért nem kell most?????
összevizeztem a pizsim
Ez nem tetszik
Kérek puszit
takarj be
Macit is takard be
Maci is kér puszit
Lefektetés:
Hol a macim?
Kérem a cumimat!
De előbb vizezd be!
De rázd le róla a vizet!
Takarjál be!
Nem adtál zoknit!
Apának nem adtam puszit!
Takarjál be!
Macit is takard be!
Tesónak se adtam puszit!
Takarjál be!
Vizezd be a cumimat!
Rázd le róla a vizet!
Takarjál be!
Szomjas vagyok, csak egy kortyot iszok!
Cseréld le a pelust, mert bepisiltem!
De nem jó éjszakára, cseréld le!
Takarjál be!
De már alszok!
De még maradjál az ajtóban!
De ne menjél el!
.
.
.
neem tudod az ő gyereke olyan lesz akit úgy szoktatnak csecsemő kora óta hogy amíg eszik bilit raknak alá és bizonyos szóra csinálja oda a dolgokat.
azt már eleve tudtam hogy pszihiátriai eset:D ha egy htvgi szórakozást hasonlít egy egész heti gyereknevelés háztartás stbhez:D
Nem, ez nem egy problémás gyerek, hanem egy átlagos 2-3 éves.
Aki a bekalilást is hisztinek minősiti és közli, hogy az övé ilyet nem fog csinálni az nem normális eleve és már a szülőszobáról a pszihiátriára fogják szállitani.
szegény pszihiáterek.
Vezettél már repülőt? Pedig qrva egyszerű, nem?
hát persze.. A tied műanyag baba lesz.
azt csak berakod a fiókba és el van intézve a feladat.
Hajaj!Vagy a lefektetéstől elalvásig eltelő időben való folyamatos kiabálás a pisilnikakilniinnikelléséhesvagyoktól egészen a sötétben való pakoláson át-a szép csöndben ágyba behordott játékokkal való szórakozás az ablakon át beszűrődő holdfénynél.Na, de ez is velejár.:D
Rádió: Vigyázzanak az autópályán, egy őrült a forgalommal szemben hajt.
Vezető: Egy? MINDENKI!!!
Gratulálok, már egy szentjánosbogár is fényáradatot hozna a fejedbe...
De nem tudja, hogy a gyerek nem kerékpár.
Azt sem tudja, hogy ha a gyerek rinyál az nem nevelés kérdése, hanem így fejezi ki, hogy szüksége van valamire és elvárja, hogy az anyja teljesítse. Pláne, ha még beszélni se tud.
Nagyon olcsó hozzászólásai vannak, remélem lefelezik érte a fizuját a szerkesztőségben......
Te, mint szakember... Hmmm.
Amúgy látom már mi a baj: a Ti gyerekeitek problémásak, nehezen kezelhetők, hisztisek. Ti ezt nem tudjátok megodlani.
Nosza, akkor én sem fogom tudni.
Megsúgom: de igen. :)
Na további jó szórakozást, beszéljétek csak meg milyen bonyolut is, ami valójában egyszerű! Szívetek joga bármit túlkomplikálni.
Hát azért megkérdezném kicsilány7 anyját, hogy ő milyen gyerek volt.
igaz, lehet, hogy olyan akit, leraktak a sarokba és ottmaradt (én is láttam már ilyen gyereket, igaz felnőttkorára is ilyen maradt )
Én imádom a lányaimat, ettől függetlenül nem minden velük töltött perc szórakozás, néha a hajam tépem, és akkor rámnéznek a nagy boci szemeikkel és elszáll minden haragom
Sajna a mosógép, vasaló, porszívó nem tud rám nagy boci szemekkel nézni
az enyémek nem rendeztek falfestést.
nem baj, megtették az unokatesók nálunk-
a keresztlányom a merülőforralót dugta be a konnektorba. közben a merülőforraló a fiókban tartozkodott. csak kicsit gyulladt meg a fiók.
a nagy, gyönyörűségesen kifestette a kicsit piros és kék filccel. jött a kicsi, hogy a bátyó rajzolt rám.
Azért a kedvencem az volt, hogy lefekvés után mindig a legkissebbet küldték ki ellenörzésre... mondván.. pisilnikeeeeell, vagy szomjaaasvagyoook,
de volt apaittagabaaaa, kigyóvanagyágyamalaaaatt, bejöttegymacskaaa (azténylegbement.. a szomszéd macskája az ablakon át)