Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Hú, gratula mindnekinek, nagyon szorgalmasak vagytok!!!
Zsa-mo: köszi én is a linkgyűjteményedért, találtam tök érdekes dolgokat!!!
Fawkes: ügyibogyó vagy, tökjókat csináltál!!!!! A duplás elemednél egyes az alap, és 0,8-as az "összefogó csigapár"? Jól látom, hogy különböző vastagságú?
Nagyon klassz ötlet, irtó jól néz ki! Meg a többi is ;)
Minden tiszteletem a Tiéd!
Bekukkantottam a linkekre amiket közzétettél, és szemem szám elált a csodálattol!
Nagyon értékes informáciokat osztottál meg itt ország-világ előtt!!
Ezer köszönet érte!!
Üdv:
Liana
Gyönyörűek!!!
Áruld el lécci - jól sejtem, hogy először kilapítottad a drótot és utána tekertél belőle csigát? Vagy a kész csigát lapítottad?
Annyira tökéletesek...
Köszi, hogy feltetted az én oldalaimat is a linkgyűjteményedbe :) és főként, hogy a Mesterek között tartasz nyilván :D :D :D :D (bár ehez még fejlődnöm kell igencsak).
Szerintem egyiküket sem érinti rosszul, ha úgymond reklámozod az oldalukat :D
Ja igen, a linkgyűjteményben azt hiszem, hogy egy két Mester, akik itt előfordulnak, megtalálhatják a saját oldalukat.
Elnézést, hogy csak úgy, kérés nélkül belinkeltem őket. Ha nem szabadna, természetesen azonnal leveszem az oldalról a hivatkozást.
Igen, ismerem. A minták már meg is vannak kinyomtatva.
Igazából már egy csomó oldalt felfedeztem a neten mind drótékszer, mind chainmail témában (ha érdekel valakit, itt a linkgyűjteményem, hátha van egy-két újdonság is köztük: http://zsa-mo.extra.hu/?page_id=2 ). Ezekről szemezgetek technika és minta témában.
Ismered ezt az oldalt?
http://www.mailleartisans.org/
Sok-sok mintát találsz, csak győzzed dróttal :)))
Köszönöm!
Csak könyvből és a netről tanultam. Személyesen sajnos még egy mesterrel sem találkoztam.
Most éppen van papíron több tevem is, csak éppen időm nincs a megvalósításra. Másfél-két hét múlva talán már készen lesz ezekből egy-kettő (közben táborozok is, úgyhogy nem tudom, hogy tudok haladni velük).
Vannak itt, akik chainmail technikával dolgoznak?
Végigfutottam a topicot, és láttam hogy Fawkes és MarikaCH is csinált ilyeneket.
Nekem nagyon tetszik ez a karikázás, csak az a baj, hogy iszonyatosan eszi az anyagot. :(
Szia Mónika! Szerintem nagyon ügyes vagy!
Tanultad valakitől? Vagy könyvből sajátítottad el, mert látom, főleg Gerecs-féle motívumokat használsz .
Sziasztok!
Nagyon szép ékszereket készítetek!
Pár hónapja én is elkezdtem ezzel foglalkozni. Eddig a suli, a vizsgák, meg a nyári gyakorlat mellett nem jutott túl sok időm az alkotásra, de most már végre én is belevethetem magam a drótékszerk művészetébe.
Az eddigi munkáimat megtekinthetitek itt, itt, itt és itt.
Kérlek, mondjatok róluk véleményt!
Köszi!
Zsámboki Mónika
Köszönöm!
Gyakorolgatok...
Én is csak most tanulom!
Szerintem aranyosak!:-))
Fantasztikus és izgalmas!:-)
Hordod is????????:-))
???
Sziasztok!
Gyönyörű szépek, amiket csináltok!