Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Az en infoim szerint csak 1 hölgyet ismerhetsz rajtam kivül a tarsasagunkbol (a többiek allitjak, hogy nem ismernek teged - vagy csak letagadnak?!   es ezen kivül vagyunk meg egy paran... Es hat a forumokon megjelenö kijelentesek annyi felreertesre/szandekos baszogatasra adhatnak okot es teret, hogy erdemes inkabb "live" ismerkedni (a szemelyes varazs ereje ugye...  . A következö talinkat majd hirdetem itt-ott es akkor szabad a vasar...
Kinek van valami megoszthato nyaralasos elmenye? Jart valaki iden a Szigeten?
He!En most nezem csak hol laksz!!!!!Gyönyörü szep hely!!!!!!!!
Mi mindenkeppen ott leszünk...
Persze ,h nincs itt tolongas,hisz lent olvashattad:itt sokan csak olvasgatnak a stuttgarti magyarok közül.
Nálatok sincs valami nagy mozgolódás a topicon...
nyaralna még mindenki?
hmm...
Tényleg hallottatok már a Red Bull Seifenkistenrennen-röl?
peinlich, de nem tudom a magyar "nevét"
Szept. 18.-án lesz a Schloss Solitude-nál.
Ha valakinek kedve lenne hozzá, az jöjjön mert biztos nagy buli lesz
hátha összefutnánk
Üdv mindenkinek!
Na ez kiraly!
Sok sikert az amugy is jol müködö tarsasaghoz!
En is szivesen megisnerelek titeket,mert "amelyiket" en ismerem az bizony nem igazan olyan mint amiröl te irsz...Biztos nem is egyröl beszelünk...
En is üdvözlök mindenkit.
Nem igazan ertem azokat akik csak olvasgatnak de nem szolnak bele...Vegülis mindegy,az ö dolguk.
Szoval jo olvasgatast,piercing apolast stb,stb...Kinek mit!
Sziasztok!
Sziasztok...
Latom, elarvult a topic. En most jöttem vissza a magyarorszagi nyaralasbol (3 het). Jo volt, de eleg volt. Lett köldökpiercingem is - tök sima eset, olyan mintha mar evek ota benn lenne (ezt most a Szakember Urnak irtam  
Amugy a mi magyar klikkünk nyitott; aki ertelmes, tolerans es joindulatu 25-30 ev körüli, azokat mindig szivesen latjuk. Jelentkeznek es jönnek is ujak. Van egy allando "kemeny mag" , akik napi szinten összejarnak (kettejükkel egy helyütt is dolgozom) - az eletkor- es felfogasbeli különbsegek ellenere nagyon birjuk egymast; e helyröl is pusszantas nekik (mert ök is olvassak am a topicot, csak nem hangoskodnak...)
Ha "nyitott" összeröffeneseket tervezünk, akkor altalaban meghirdetjük valamelyik topicon (itt, vagy a MON-on). Junius-juliusban pl. vegigjartuk a környekbeli strandokat es tavakat (teszt gyanant), jo buli volt. Most szeptembertöl megint beindul majd az elet - erdemes figyelni.
OK, mara ennyi. Vidam üdvözlet az ismerösöknek es ismeretleneknek!
Nme ismerem ezta tióopicot és nem is nagyon van idõm belenézni, lefoglal a keresztszemes, de nincs is linkem hozzá.
Na ja, erre mondjuk- nem kell ott élni. Az embert a saját hazájában nemküldik haza- kivétel Erdély- Ja, és én sem a szülõhazámban élek, de nem jutna eszembe szidni a magyar embereket azért mert a dolgaim nem úgy mennek ahogy kellene.
Ez valahol tartás. Te sem mondod, hgy a németek szemetek, hazudósak, stb. azért mert egy átvágott. Vagy nagy a munkanélküliség
Nezzel be a milyen külföldön elni topicba....
Nem keresik egymast annyira..Van par klikk,aztan kesz.
De mar ugy vagyok vele,h az ismeröseim,barataim 99% nem magyar,igy nem erdekel az egesz tema...
Igen, ez engem ismeglepett. Azt hiszem fõleg ott találni Magyarokat a világon bárhol, ahol jól megy a gazdasági élet. Van egy történetem- kinnt voltam Argentínában és elmentem a Buenos Aires melletti Magyar Klubba. Ott találkoztam egy nyugdíjas emberrel, aki büszkén újságolta, hogy õ biza most költözik Magyarországra haza, már van is lakása a Szent István körúton és elkezdte nekem szidni az argentínokat, és Argentínát, mindent rámondott amit lehetett.
Hát, nekem nagyon rossz érzés volt, és elmondom miért. Ez az ember valamikor a háború után , vagy 56-ban nem tudom- kivándorolt itthonról, mert itt nem volt jó, stb... Õ dolga.
Befogadta egy ország, ahol nyugodtan tudott élni, meggazdagodott, -de nem volt szegény az biztos- és amikor a befogadó országban kezednek rosszul menni a dolgok, akkor hazaköltözik, mert itthon már jó az élet és pocskondiázza azt a helyet, országot ahol élt 30-40 évet. Na, ez nekem magas volt és visszataszító.
Az oké, hogy változtatja lakhelyét, mindig ahol jobban megy, de legalább annyi tartás legyen benne, hogy nem szidja az õt befogadó országot. Én akkor nagyot csalódtam.
Visszatérve a Stuttgarti magyarokra tényleg sokan vannak kinnt, de talán nem is keresik az egymást annyira. Nem?
Akadnak nagyok is.
Ez mindig valtozik.
Vagyok erre fele,csak mivel senki nem ir,en se eröltetem meg magam.Inakbb olvasok mas topicokat..
Na, sehol senki? Mit csináltok emberek? jelentem kész lettem a legújabb munkámmal. 28ezer öltés van a képben. mert kép lesz és megtartom. Gábor, neked vannak nagy melóid?- mintában és mekkora volt a leghosszabb (idõben) munka? Ezt én kerek négy és fél hétig varrtam napi 3 órás átlaggal.
Még nem lesz egy darabig a bememen, majd csak októberben.
Szavaznátok nekem erre a 2képre
http://www.vendegvaro.hu/fotopalyazat/displayi mage.php?pos=-207
http://www.vendegvaro.hu/fotopalyaza t/displ ayimage.php?pos=-220
Alul 5piros csillagra kell csak rányomni
elõre is köszi
Nem tudom, hogy ismered-e õket, mert nem kérdeztem õket, szerintem nem. Persze mindkettõ magyar és olyan velem egyidõsek lehetnek kb.
Jó volt itthon?
Szia!
En tegnap jöttem haza magyaro.rol...
Azt nem irtad,h ezek a lanyok nemetek,magyarok?Ismerem öket?
Sziasztok! mindenki nyaral? Én hazajöttem már, jó volt, szép volt, és a legjobb, hogy végre láttam a fiam. Kb. ennyi. Nem eufória érzéssel jöttem haza:-((
Találkoztam két lánnyal is, mindkettõjüknek van egy-egy lánya és fia, és mindkettõnek olasz a férje. És mindketten közel laknak anyósékhoz és az egyik kisfiúval a fiam együtt jár majd oviba
Gábor, hozzád is közel lakik az egyik lány. Pár utcányira.
billig hotels stuttgart.
Amit en ajanlottam az az elsö oldalrol a jobb felsö hotel volt:
hotel. de
A park honlapjan van 1 terkep, nezd meg, h milyen varosok vannak a környeken.
Freiburg ott van nem messze a parktol. . .
Stuttgarttol igencsak arreb van a park.
Ha erdekel akkor tudok tippeket adni, de szerintem jobban jartoka park környeken keresni szallast. . .
http://www. europapark. de/